Истинската работа предстои

308 11 1
                                    

Хари отново се върна долу при Найл.

-Браво, Харолд, момичето си е свършило работата, доволен съм.

-Аз също, Хоран, аз също – Ухили се подло Хари.

-Явно си я бива, а ти откъде си сигурен, че е девственица? – Найл го попита.

-Моля ти се, никой не би я изчукал. – Хари се засмя нервно на лъжата си, ако му се отдадеше възможност той сам би го направил.

-Не бива да се лъже, Хари. За това че ме излъга ще доведеш гаджето ѝ тук.

-Тя има гадже? – Не знаеше и се стъписа.

-Проверявал съм я, Стайлс, стока е. Той се казва Натаниъл Престънс, колкото теб, спортист, висок, с кафява коса и кафяви очи, същински красавец, но Кат не му отстъпва, май си забелязал. – Найл говореше бавно и отчетливо, за да може Хари да следи мисълта му, той сам по себе си бе изпаднал в паника, не знаеше, че Кат е обвързана, което води до това, че наистина може би не е и девствена.

-За какво ми е гаджето ѝ? – Опита да скрие нежеланието в гласа си.

-За да гледа как я чукаш, как за какво, ще бъде забавно, не мислиш ли? – Найл беше Сатаната в момента, а на Хари му причерня, но бързо се съвзе, наистина би било забавно.

-Дадено, русо дяволче – подсмихна се и излезе навън.

****

Хари се прибра с момчето, завързано и със запушена уста. Прекара го през задния вход, за да може никой да не се усети. Нареди на десетимата си пазачи, да го държат изправен, с отворени очи. Заведоха го в голямата баня. Хари връхлетя в стаята и завари Кат заспала на леглото, притиснала отворена книга към гърдите си. Той рязко я издърпа и тя се олюля и падна.

-Ауч! – Извика, когато при падането удари главата си в леглото.

-Ставай! – Хари я замъкна по коридора.

-Какво по дяволите ти става! – Изкрещя по него. Хари за момент спря и ѝ удари един силен шамар. След сблъсъка ръка-кожа, плътта на бузата ѝ се зачерви.

-Тъпанар! Идиот! Проклет да си! – Тя се затръшка и заопъва, изричайки думите с гласът, с който говориш преди да заплачеш. Момчето отново се обърна и срещна погледа си с нейния. Тя го бутна назад, но той не помръдна.

-Мърдай, кучко! – Озъби ѝ се той. Хвана я за ръката и стискаше до посиняване, като я влачеше от коридора към банята.

Kill me/ H.S.Where stories live. Discover now