В колата

416 14 3
                                    

Както беше чисто гола я вдигна и изнесе от ваната.

-Това бе само загрявка, пиленца. - Хари умираше от нетърпение да изчука Катрин и то пред очите на гаджето ѝ. - Сега отиваме към забавлението.

Заслизаха по стълбите и излязоха от къщата, нямаше никой навън и бе нощ, така че никой нямаше да види Кат гола. Хари отключи черния си Range Rover и внесе момичето вътре. В колата имаше камера, а пазачите разполагаха с таблет, на който всичко се виждаше кристално ясно.

-Катрин, ако не изпълняваш каквото ти кажа, ще нараня скъпоценното ти гадже, ясен ли съм? - Хари говореше като някой злодей по филмите.

Кат кимна.

-Сега искам да свалиш боксерките ми и да хванеш приятелчето ми.

-Не!

Мутрите започнаха да налитат на Нат и се чуваха виковете му.

-Добре! Само не го наранявай!

Изведнъж спряха.

Кат се пресегна към Хари и свали боксерките му, след като ги нямаше вече, издутината му си личеше от километри. Хвана пениса му с една ръка и леко го стисна, Хари на свой ред започна да се надървя и извърна глава на страни от удоволствие.

-Сега скъпа ми Кат, искам да разтвориш краката си и да натискаш главата ми между тях, въпреки че ако застана там и без да съм те молил ще го направиш.

Кат неохотно започна да отваря краката си, докато Хари само това чакаше, веднага се мушна между тях. Започна с леки целувки около интимната зона, след което започна да си играе с клитора на Кат, тя натискаше главата му и това го възбуждаше още повече. Момичето бе близо и скоро щеше да свърши, затова Хари спря.

-Сега ще си вкараш скоростния лост във вагината.

Писъците на Нат отново огласиха пространството.

Кат без да чака се премести отпред. Разкрачена постави лоста на входа на влагалището си.

-О, още нещо ще ми направиш и чекия докато се самозадоволяваш.- Хари се премести по-близо до нея. Кат рязко седна на лоста и извика от удоволствие, с другата си ръка напипа инструмента на Хари и започна да го стиска и мачка, докато тя сядаше и ставаше от лоста. И двамата свършиха в бурни оргазми.

Натаниъл виждаше всичко и сълзи се стичаха от очите му.

Кат вече не бе негова.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 26, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Kill me/ H.S.Where stories live. Discover now