Стонове и лед

306 12 0
                                    

-Х-Хари! Моля те, не го прави! А-аз имам пари! Ще ти дам, само моля те не ми прави нищо! - Кат го умоляваше, звучеше жалко и бе на път да се разплаче.

-Няма да стане, малката.

Той я затисна на стената и разби устните си в нейните. Отърка се в нея и тя изохка, това му даде шанс да вкара езика си в устата ѝ. Тя не отвръщаше на целувката. Нейното бездействие го настърви и започна още по-бясно да се търка в нея и да я целува неудържимо. Той спусна едната си ръка и я стисна за дупето. Повдигна я и я сложи на леглото. Кат се опита да избяга, ала неуспешно. Той започна да оставя жестоки петна по врата, ключиците и деколтето на Кат. Свали потника ѝ, разбира се след като се справи с нейното бунтуване.Огледа гърдите ѝ и се облиза, хареса му какво вижда. За съжаление на Кат, с този сутиен гърдите ѝ бяха повдигнати и изглеждаха дори още по-секси. Хари целуваше вече и тях, заслиза надолу към корема ѝ. Оставяше болезнени отпечатъци. Зае се с премахването на късите ѝ панталонки, а тя го изгледа невярващо.

-Н-нали той каза б-без секс? - Попита тя прекалено уплашено.

-Ще си помисля по въпроса, малката. Той не е шефа, той дава само парите.

Откопча копчето на панталонките ѝ и видя, че е с черно дантелено бельо. Хари прехапа устна. Погали с ръка нежното ѝ място и тя ахна. Доставяше ѝ невероятно удоволствие. Той започна да я масажира там долу, а тя изви гръб и започна малко по малко да се подмокря от желание. Издаде сподавен стон, а той продължи още по-настоятелно да си върши работата. Той свали своята тениска и панталони и остана по боксерки над нея. Виждаше се и неговата подутина. Стоновете ѝ го бяха възбудили. Целуна я там долу, съвсем леко долепи устните си до мокрото ѝ бельо, а тя извика от нетърпение.

Х-х-Харии, спри, за Бога! - Тя го молеше и се гърчеше, ала той продължаваше.

-Това е само началото, малката.

В нощното шкафче до спалнята имаше хладилник, Хари се пресегна и извади лед на кубчета в пакетче и едно въже от горния рафт. Върза китките на Кат с леденото въже здраво за спалнята, а едно от кубчетата лед пусна от началото на гърдите ѝ, горещата ѝ кожа се охлаждаше от леда и той се топеше. Хари прокара кубчето по цялата дължина на тялото ѝ докато не стигна до началото на бельото ѝ. Свали дантелените ѝ гащички със зъби и прокара кубчето лед по интимната ѝ зона. Тя изви гръб назад и издаде стон с всичкия си глас. Хари се усмихна на успеха си и стана от нея. Качи бельото ѝ където беше и  я погали по нежното място за последно. 

-Видя ли, малката, не беше толкова зле. Ще сляза да видя какво още трябва да правя с теб - Тя кимна леко и той излезе.

Kill me/ H.S.Where stories live. Discover now