Негов ред е

302 13 1
                                    

Г.Т. Хари

Слизах по стълбите при Найл, надявам се да ми плати обилно за малката, защото после ще трябва да я убия, знае прекалено много. 

-Тук съм, Хоран, какво следва? - Попитах го.

-Виковете бяха на ниво, Хари, харесаха ми. Гласът ѝ е прекрасен, сега нека чуем твоят. Накарай я да ти направи свирка - Тоя наред ли е?! Всъщност... Идеята не е толкова лоша, поне ще ми е забавно да я видя как се мъчи да ми достави удоволствие.

-Добре.

Качих  се обратно в стаята и казах на Катрин какво е следващото условие, казах ѝ, че след 10тото условие ще я пуснем и няма да ѝ сторим нищо, но... я излъгах. Тя само ме погледна невярващо и твърдо отказа да ми направи свирка. 

-Знам къде живееш. При теб са и родителите ти, не искаш нищо да им се случи, нали? - Знаех, че тук ще се прекърши. Затова я погледнах с най-наглия си поглед.

-Н-не! Не! Ще направя всичко, само не ги наранявай! - Извика Кат.

-Знаеш какво трябва да направиш тогава.

Приближих се до нея, а тя с треперещи ръце започна да сваля тениската ми. Щях да я оставя сама да направи всичко, нямаше дори да помръдна ако не ми кажеше. Щом премахна тениската ми, се зае с дънките ми, щом и те бяха свалени спря за малко. Събра смелост и хвана леко члена ми през боксерките, само го помилва, а аз останах крайно изненадан от действието ѝ. Стисна го и аз прехапах устна. Леко хвана краищата на боксерките и бавно, изключително бавно започна да ги сваля. Щом бях чисто гол пред нея, тя погледна към ерекцията ми. Приближи се и сложи в устата си главичката на пениса ми. Засмука го и го облиза мръснишки. Извади го от устата си и започна да подухва, беше толкова възбуждащо, бях твърд като камък. Върна члена ми в устата си, този път в цялата му дължина и постави ръцете си на топките ми. Правеше въртеливи движения с езика си и аз бях изненадан колко добре тя се справяше. Стискаше леко топките ми и въртеше езичето си по нежния ми орган. Щях да свърша скоро. Изведнъж спря и извади члена ми от устата си, пусна топките ми.

-Седни на стола - Заповяда ми тя.

Послушах я и седнах. Тя взе въжето, което до преди малко бе на нейните китки и завърза моите ръце отзад на седем възела. Разтвори леко краката ми и постави ръце високо на бедрата ми, почти се докосваха до пениса ми, бях на ръба, ала още нито стон не се бе отделил от устните ми. Тя прие това за предизвикателство. Хвана надървения ми член с една ръка и леко го стисна. Аз извих глава назад от удоволствие. Докосваше с върховете на пръстите си нежната кожа на половия ми орган и това го караше да се надървя все повече и повече, възбуждаше ме безкрайно. Накрая го пое в устата си, като преди това постави почти неусетна целувка там. Засмука и завъртя езика си още веднъж, извиках колкото ми стигаше гласа и съм сигурен, че и в училище са ме чули. Свърших. Изпразних се в устата ѝ, но тя не го глътна. изплю топлата бялата течност на земята и се закашля леко. Развърза ръцете ми и ми подаде чисто бельо от шкафа.

Kill me/ H.S.Where stories live. Discover now