Bölüm 9

980 129 34
                                    

Kyungsoo içeriye sinirle giren adamı gözleriyle takip etti.

"Sinirlenince bile yakışıklı" diye içinden geçirsede kendine okkalı küfürler edip bu düşünceyi zihninin gerisine gönderdi.

Jongin!"diyerek kafasını biraz yükseltip paravandan öfkeli adama baktı.

"Kim Jongin -shh" diye sesini biraz daha yükselttiğinde sinirli bakışlar gözlerini bulmuştu.

"Ne var be ?"diye Jongin sinirle sandalyesinde yükselip onla aynı yüz hizasına gelerek "Ne istiyorsun benden,bıktım isteklerinden geldiğinden beri sürekli benden bir şeyler istiyorsun ve bu beni sinir ediyor! Seni görmek midemi bulandırıyor."

Kyungsoo bu ani çıkıştan ve yakınlıktan dolayı kalbi,ilk kez göğsünü zorlayarak atmaya başlamıştı.Jongin çocuktan cevap gelmeyince sinirle tekrar kolduğuna oturdu.

Jongin çocuktan cevap gelmeyince sinirle tekrar kolduğuna oturdu

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

Tam 400 yıldır bu lanet olası dünyadaydı.Kurtardığı insanlar onun güçleri olduğunu gördüklerinde onu öldürmek istemiş işkenceler yapmışlardı.Jonginin insanları seven kalbi zamanla taşa dönüşmüştü.Bedeni güçlü olsada gördüğü,işkenceler onu katı aşılmaz,duvarları olan birine çevirmişti.

Ve iki yüz yıl sonra tam gitmek için ellerine bir fırsat geçmiş bu dünyadan kurtulacakken.O ortaya çıkmıştı.

Prens kıyafetleri kanlar içindeki o çocuk

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

Prens kıyafetleri kanlar içindeki o çocuk.Kalbine yenilip onu iyileştirmek için vakit harcarken dünyaya gelen insanları onu almadan ikinci kez gittiler.Genç çocuk uyandığında ondan korkup kaçmıştı ve sonra tüm Joseonda onu aratmıştı.Bulunduğunda dayanılmaz işkenceler görmüştü ama bunların hiç biri Jongin için önemli değildi.Önemli olan kurtardığı çocuğa aşık olmasıydı.Bu acıların hiçbiri onun evlenip dünyaya kendine benzeyen çocuklar getirmesi kadar acıtmamıştı.İlk kez o zaman ölümsüzlüğüne lanet etmişti.Şimdi ise karşısındaydı yine, etrafında dolaşıp ,gülerek,kafasını tekrar karıştırıyordu.

Telefonu eline alıp onu görmezden gelmeye devam etti.

Foreign: Kafamı dağıt !

The Miracle Of My World[Kaisoo Texting]जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें