Bölüm 30(SON)

939 88 78
                                    

Foreign: Kyungsoo ???

Foreign: Bir adam vardı başka dünyaları gören
Ölümün eşiğinden dönen
İnsan dünyasından kurtulmak için
Mücadele ederken sessiz çığlıklar atan
Güzel ve dehşet verici o varlıkla karşılaşana kadar...

Foreign: Ve o varlık ona bağlanmanın ne olduğunu öğretti.AŞIK olmanın, sevmenin sevilmenin,bağlanmanın ve geri dönmenin ne olduğunu.

Welldark : Jongin sensin !?

Welldark: Tanrım gerçekten sen sensin, Nerdesin?

Foreign: Evimizdeyim.

Welldark: Yoldayım bekle benii hiç bir yere ayrılma lanet olasıca

Jongin son mesajı gülümseyerek okuduktan sonra bıraktığı eve göz gezdirdi.Hiç bir şeyin yeri değişmemişti.

"Appa~burası neresi ?"diye tişörttünü çekiştiren oğluna baktığında onun boyuna eğilerek

"Babanın ve bizim evimiz, onunla tanışmaya hazırmısın Soogin "

Uzun olalacağı her halinden belli olan çocuk babasını göreceği için mutluydu.Çünkü appası sürekli ondan bahsedip duruyordu ve buraya gelmeden önce milyon nasihatte bulunmuştu.

Soogin appasını türüne göre çok geç büyüyordu ve şuan 15 yaşında olması gerekirken insan genleri yüzünden yedi yaşında bir çocuktu ki Kyungsoo onu gördüğünde düşüp bayılma ihtimali yüksekti eminim o prensisini bu kadar büyümüş olduğuna şaşıracaktı.

Jongin kapanın aceleyle açılışını ve hızlı atan kalp seslerinden gelenin kim olduğunu biliyordu ki oğluda biliyordu.

"Appa babam geldi "diye heyecanla yerinden kalkınca oğlunun hala onun kalp ritmini unutmadığını görmek onu dahada mutlu etmişti.

Kyungsoo içeri kapıyı kapatmadan daldığında karşısında hasretini çektiği bedeni görünce vakip kaybetmeden kollarını onun boynuna dolayıp kokusunu derince nefeslerle içine çekti.

"Burdasın, geldin Jongin bana döndün!"diye aynı cümleyi tekrarlayıp dururken Soogin onları kıskandığını belli ederek ikisininde elbiselerinden çekiştirmeye başladı.

"Ya Appa, baba bende buradayım !"demesiyle Kyungsoo şirin sesin sahibini görmek için geri çekilip gördüğü muhteşemlikle dizlerinin üzerine çöktü.

"Tanrım kocaman olmuş b..ben bu kadar...büyümüş olacagını düşünmüyordum "diye şefkatle elleri oğlunun yüzünü keşfediyordu.

"Bize göre şuan 15yaşında olmalıydı Soo ama merak etme yarı insan olduğu için bundan sonraki gelişimi normal insan çocukları gibi devam edecek."diye Jongin kısa,bir açıklama yaptıysada
Kyungsoo onu dinlemiyor kızarmış gözlerle prensesine bakıyordu hala.

"Baba beni, prensesini , sevmedin mi? " diye Soogün dudaklarını büzüp,konuşunca Kyungsoo onu alıp içinde saklamak istemişti.

"Beğenmemek mi? Ben prensesine aşık oldum bu kadar güzel olduğu için "diye saçlarını karıştırıp kucağına çekerek huzur kokan oğluna sıkı sıkı sarıldı.

Bunda sonra ayrılık yoktu ve çocuk isterlerse hamile kalması gereken tek kişi 'Seni altımda inleteceğim' diyen Kyungsoodan başkası olmayacaktı...

THE END

Bitti galiba ha?
BU zamana kadar yanımda olan herkese çook teşekür ederim. Sizi seviyorum başka ficlerde görüşürüz, umarım.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
The Miracle Of My World[Kaisoo Texting]Where stories live. Discover now