Bölüm :31 Smut

1.2K 80 26
                                    

"Jongin aklın başında mı senin? "

"Hayır soo kesinlikle değil? "

"Belli oluyor prensesimi nasıl Sehuna emanet edersin ya ona bir şey yapsa? "

"Saçmalama Soo, Sehun Luhanla evlendi ve artık düzgün bir insan ayrıca Sooginİ çok seviyor ikiside kıskanmayı bırak ve seninle ilgilenmeme izin ver. Eminim tüm siniri alacak bir spor yapabiliriz bu boş bir kaç saattimizde "derken çoktan Kyungsooyu geri geri kanepeye yatıracak şekilde itelemişti.İlerlerken onun üzerindeki fazlalıklardan ki bu sadece tişört ve pijamaydı.(her an becerilmeye hazır Yavrucak)

Kyungsoo gözleri kararırken,onun için soyunan adamla yutkundu.O gerçektende eşi benzeri olmayan bir varlıktı ve Kyungsoo ona sahip olduğu için şanlı bir adam olduğuna artık inanıyordu.

Jongin soyunduktan sonra üzerine eğilip dudakları es geçerek beyaz boyna günlerce geçmeyecek izler bırakırken Kyungsoo kısık inlemelerle alt kısımlarını birbirlerine sürtüyordu.Sürtünmeler hızlandıkçA Jongin boyundan aşagı kayıp lekesiz vücuttu buluna koyu renkli tepecikleri diliyle sırayla okşadı.

Kyungsoonun zevk inlemeleri artıkça Jongin dişleriyle sertçe dikleşmiş uçları ısırıyordu.

"Ahhh hayat...ahhh...ön sevişmeyi uzatmasak beni becersen sadece "mırıltılı çıkan sesiyle konuşunca Jongin duyduğu Ani ritimde başka bir sesle kocaman gülümsemişti.

"Kyungsoo bu aralar daha azgınlaştığının farkında mısın bebeğim? "Diye altındaki bedenin gözlerine bakarken sorunca Kyungsoo konuşmayıp kalçasını havalandırıp ona dahada sert sürtmeye başlamıştı.Jongin kahkaha atarken Kyungsoo onun işi yavaştan almasına,sinir olup uzun bedeni altına aldı ve hiç vakit kaybetmeden sert ve dik penisi bir kereden içine alınca Jonginin kahkahaları Kyungsoo gibi çığlığa dönüşmüştü.

"Ahhh"

"Ahhhh"

Kyungsoo başını geriye atmış delice inlerken sevgilisine kendisini iyice bastırıp sürmeye başlamıştı.

Neden bu kadar azdığını bilmiyordu ama Jonginin penisini en iç noktasına kadar hissetmeye çalışıyordu.Bu hayatında yaşadığı en muhteşem anlardı.

"AHH Jongin sanırım bu penisini ahgg tüm gün içimde istiyorum, beni tüm gün sertçe becer ahhh!

Jongin ise biraz,önce,duyguğu kalp ritmini düşünüp inlemeleri arasında hala gülüyordu. Kyungsoonun neden böyle olduğunu anlamıştı.

İçindeki penisi titreşirken Kyungsooyu ensesinden tutup dudaklarını sömürüp sonra alınlarını birleştirerek gözleri kapalı boşalmak üzere olan adamın dudaklarına konuştu.

"Gerçek bir prensesimiz olacak gibi Soo" diyerek üzerindeki adamın karnına dokunmasıyla Kyungsoo esmer olanın yüzüne gelecek şekilde sarsılarak boşaldığında Jonginde sıkılan penisiyle küçüğün içine boşalmıştı . ikiside mutlulardı ikiside birliktelerdi ve bu ömür boyu sürecekti...

31.Bölüm tabi kide smut olmalıydı ama Bu saatte kalkıp yazmama sebep oldun bitanesi MelisDilaraGngr o yüzden sana ithaf ediyorum, sende beni sev çokça ❤

The Miracle Of My World[Kaisoo Texting]Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ