Bölüm 25

869 112 8
                                    

"Anlaştık değil mi? "derken kendi arabasına biniyordu Kyungsoo Jongin ise itaatkar bir şekilde onu takip ediyordu.

Kyungsoo aynende dediği gibi ters düz onu becermiş ikna etmişti.Ama Jongin hoşnutsuzdu durumdan Arabada yüzünü yola çevirip kontrol için gidecekleri özel hastaneye kadar kısalıp uzayan çizgileri izlemeye başladı.Elindeki telefonun titremesiyle ekranı kaydırıp mesaja,baktı.

Welldark: İyi görünmüyorsun?

Foreign: Korkuyorum

Welldark: Neden Jongin neden korkuyorsun o küçücük bir bebek

Foreign: Soo o yarı insan tamamen benim gibi veya tamamen senin gibi değil.Daha bir haftalık ama beni tüketmeye başladı bunu hissediyorum.

Welldark: O yinede bir bebek sen onu kendi türünün geleneklerini öğretirsin bende insanların

"Of Soo böyle olmaması gerekiyordu." diyerek mesajı yazıp telefonu kaparak tekrar,yola dalmıştı ki Kyungsoo başını onun ayaklarına uzatıp dizlerini kendine çekerken Jongin şaşkınca ona döndü

"Kalk Soo! "

"Şştt sus bakım, kızıma insanları anlatacağım ama önce kendimi, beni dinleyecek mi Kızım ha annesi?"diye gözlerini üst üste kırpıp bakarken
Jongin duyduğu cümleyle gözleri parlamıştı.Tamam eskiden olsa takmazdı ama hormonlar onu meraklı bir şeye dönüştürmüştü.

Bir, o kız değil erkek bana güven biz çocuk oluştuğu an cinsiyetini ve kaderini biliriz. İkincisi ben anne değilim babasıyım şimdi anlatma ama akşam eve gittiğimizde anlat "diye dudak büzmesiyle Kyungsoo yükselip dudaklarına küçük bir buse kondurarak sevdiği adamın dizinde huzurla uyuklamaya devam,etti.

The Miracle Of My World[Kaisoo Texting]Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang