Bölüm 18

910 111 35
                                    

FOREİGN: Beni dinle Soo !

Foreign: Sehun beni öptü,sadece yolda karşılaşmıştık o kadar Sehun azgını birden dudaklarıma yapışıp sömürmeye başladı.

Foreign: Sana neden açıklama yapıyorum tanrı aşkına ben?

Welldark : Sen ne bok yemeye izin verdin piç

Welldark: O dudaklar bana ait nokta

Foreign: Bak ben izin vermedim ve sana ait olduğunu kim söyledi

Welldark: Bennnn

Welldark : Ve kaldır o sexi sıkı kıçını o koltuktan kapıyı aç

Jongin şaşkınlıkla son mesajı okuyup dediği gibi kıçını kaldırıp kapıyı yavaşça açmasına rağmen üzerine hızla atlayan bedenle sırtının yere yapışması bir oldu.
Tek gözünü açıp üzerindeki bedene bakmasıyla sesli yutkunması bir oldu.

Kyungsoo ise hiç beklemeden açlık çektiği dudaklara yapıştı.Jongin ise üzerindeki şaşkınlığı atarak hızına yetişebildiği kadar karşılık vermeye başladıktan sonra onu sertçe altına alıp öpücüğü derinleştirince küçük olandan ilk inleme yükselmişti.

Jongin zorlukla dudaklarını ayırıp ne olduğu soracakken boynundaki eller konuşmasına fırsat vermeden tekrar yapıştırmıştı dudaklarını.Madem o sert istiyordu Jonginde sert olacaktı...

Bedenler şehvet ateşinde kavulurken ikiside kapının açık olmasını veya yerde olmalarını umursamıyorlardı.Yüzyıllardır,Jonginin tek hayali olan dudaklar şuan vahşice onu sömürüyordu.Ama durması gerektiğine karar verip dudaklarını geri çekerek başını küçüğün boyun girintisine yerleştirip aşık olduğu kokuyu derince içine çekti.

Soo dudaklarındaki soğuklukla kaşlarını çatıp Jongini geri iterek gözlerine baktı.

"Tecavüz kaçınılmazsa,zevk almaya bakacaksın Kai yani bu demek oluyor ki bu gece seni altımda inim inim inleteceğim" diyerek Jonginin şaşkınlığından yararlanıp altına aldıktan sonra kendini ona bastırıp dudaklarına yapışarak tecavüz eyleminin ilk adımını attı...

The Miracle Of My World[Kaisoo Texting]Where stories live. Discover now