Összezavarsz

660 81 4
                                    

Yugyeom szemszöge:

Mikor beértünk Bambam szobàjába, kezét gyorsan kiràntotta kezem közül....pedig annyira jó érzés volt ahogy puha keze a tenyerembe simul.
Gyorsan ledobta táskájàt és felémfordult.
-Hát igen ők itt a családom.- zavarában a padlót vizslatta..ahhjjj milyen édes....ahogy arcát felemelte a szó is megfagyott bennem.
Most komolyan félelem tükröződik ki szemeiből...ez most miattam van ??
Egy lépést tettem felé, majd gyengéden arcára simítottam tenyerem. Teste mintha kissé megremegett volna .
-Bambam mitől félsz?- pupillài kitágultak kérdésem hallatán....és persze meginnt lehajtotta fejét.
Most tényleg ennyire érdekes a padló vagy ennyire ilyesztő lennék ??

Bambam szemszöge:

Yugyeom kérdése váratlanul ért, nem tudtam mit válaszolhatnék erre . A szavak meg persze most nem találnak meg engem....persze ki is tudna ilyen helyzetbe beszélni ???
Könyörgöm egy irtó dögös pasi itt áll előttem kábé 5 centire , és közben nyugtatóan simogatja arcom.........
Ami eggyátalán nem nyugtatóan hat ràm, meg kell próbálnom lehiggadni mert ez így nagyon nem lesz jó.
-N..nem é..én csak a..azt - annyira szerencsétlen vagyok.
-Àcsi àcsi ...kezd el meginnt és picit lassabban,nekem az mindig segít..oké?- bizonytalanul bólintottam, és nekifutottam mégegyszer a mondanivalómnak.
-Csak hát reméltem hogy, nem érzed túl tolakódónak a családom, tudod néha ők egy kicsit túl sokat beszélnek és észre sem veszik, hogy csak beszélnek és beszélnek. Meg persze a báttyám miatt is bocsi, hát hogy is mondjam szóval ő...- arcom hirtelen piros színre váltott, mikor egy ujjat véltem felfedezni ajkamon. Zavartam vontam össze szemöldököm...ezt most miért csinálja velem annyira.... összezavar.

Yugyeom szemszöge:

Milyen édes mikor össze-vissza beszél, meg se lepődtem, hogy Bamban családja sokat beszél, hiszen ő is elég sokat szokott beszélni....😅
-Igen észrevettem, hogy kicsit sokat beszélnek...dehát jobb mintha egy besült csalàdod lenne, nem igaz ?- monológom után , tekintetem Bambam húsos ajkain állapodott meg ...annyira csábítóak . Testem mintha magától cselekedett volna , végighúztam alsó ajkán ujjaimat...Hirtelen feleszméltem a "még engem is meglepett" cselekedetem utàn. Zavaromban megköszörültem a torkom és életem "legjobb" kifogàsàval àlltam elő.
-Ő ...izéé akkor szerintem elkezdhetjük a házit - elléptem tőle, és asztalàhoz mentem majd leültem székére. Már a cuccaimat pakoltam ki tàskámból, de Bambam még ekkor sem mozdult meg . Nem tudom mit mondhatnék neki , most biztos nagyon összezavartam....

Bambam szemszöge:

EZ MEG MI VOLT!!!!!!!

Úgy nézett rám mint aki ...menten leteper ?! De közben mégis annyira gyengéd volt érintése, de most komolyan ezt màr nem lehet félreérteni . Most mit csinàljak...kérdezzem meg hogy mégis ez mi volt...vagy haggyam annyiban az egésszet ? 😮

Love BeginsWhere stories live. Discover now