Hevesen dobogó szív

631 80 0
                                    

Yugyeom szemszöge:

Vallomásom után , szívverésem és vérnyomásom egyaránt az egekben van. Végre kimondtam , azt amit már az első nap után elakartam mondani neki. Tekintetem a csuklójára téved, és mosolyogva veszem észre ,hogy igen még mindig hordja a karkötőt, amit vettem neki. Tehát én is többet jelentek neki. Igen már biztos vagyok benne , hogy ő is szeret látom a szemében semmi kétség nincs rá . A csendet hirtelen megtöri Bambam kissé rekedtes hangja . Szememet mélyen az övébe fúrom és úgy hallgatom meg azt amit, készül elmondani  nekem.

-Yu...yugyeom é..én tudod , m...már régóta elakartam mondani neked hogy sz..sze..szeretlek- arca mélyen vöröses színbe vált át- de tudod én nem mertem mert, sosem hittem volna hogy te is úgy nézel rám ahogy én rád ....sz..szerelemmel. É..és amikor Jimin meg..megérkezett a sulinkba én azt hittem hogy hát ő tudod...- annyira de édes ahogy elmondja nekem mindezt. De amikor felhozza Jimint, akkor tör rám a felismerés hogy miért is volt akkoriban egészen furcsa Bambam viselkedése .

-Nem dehogy , kérlek ne is gondolj ilyesmire. Hiszen Jimin csak az egyik unokatesóm-  kezeimmel heves tiltakozásba kezdek.De ekkor Bambam, ujjait finoman csuklóm köré fonja. Tudom, tudom hogy azt akarja hogy egy rövid ideig , tényleg csak egy kicsit fogjam be . De nem megy , annyira el szeretném neki mondani, hogy amit feltételezett rólam és Jiminről az még viccnek is rossz.

-Figyelj , én csak annyit szerettem volna mondani...- mondandómat nem tudtam végigmondani mert, ekkor hirtelen Bambam félbeszakította.

-É..én sz...szeretlek - néz rám könnyes szemekkel. Mintha fejbe vágtak volna, úgy tudatosult bennem hogy az előbb nem is reagáltam arra amit mondott....arra hogy azt mondta szeret. ENGEM IGEN .....ENGEM.

Álla alá nyúlok, majd lehunyt szemmel tapadok ajkaira és kezdem el falni azokat az igazán csábító puha és vastag ajkakat.

Bambam szemszöge:

Ahogy ajka hozzáér az enyémhez abban a pillanatban , érzem a hasamban a "pillangókat". Éhesen faljuk egymás ajakit , csak egy rövid időre szakadunk el egymástól , csupán addig amíg levegőt veszünk.

Mivel mindketten igen levegő hiányában vagyunk a heves csókcsatánktól ezért, sajnos el kell válnunk egymás ajkaitól. Yugyeom homlokának döntöm az enyémet, majd hallgatni kezdem hevesem dobogó szívünket, ami szinte egy időben dobban meg.


Love BeginsWhere stories live. Discover now