Robert Lewandowski//Ljubav iz djetinjstva♡

435 19 6
                                    

Ovo je za tebe mel-ss i nadam se da ti se svidjelo♡♡

Ljubav iz djetinjstva//R. Lewandowski

Sjedila si na kauču i listala stari album. Slike koje si gledala vratile su te u djetinjstvo; u prekrasno doba kada si se družila sa ljudima koje danas na žalost više ne viđaš. Došla si do slike na kojoj ste bili ti i tvoja potajna ljubav, Robert Lewandowski. Poznajete se još od malena. Zajedno ste išli u školu. Bili ste najbolji prijatelji. Kada ste krenuli u srednju školu, niste više išli skupa. Tada si shvatila da osjećaš nešto više prema njemu.

Prestali ste se družiti zbog obaveza koje ste imali. A i on se odselio u Njemačku, samo kako bi mogao ostvariti svoju nogometnu karijeru. Podržavala si ga u svemu što bi radio, iako on to nije znao. Bila si presretna kada si saznala da je uspio ostvariti svoj san. No, također si bila tužna jer se više uopće niste viđali niti ste se čuli.

"Bože, nećeš vjerovati što se dogodilo!"-u boravak je ušla Katarina, tvoja prijateljica.

"Što?"-pitala si i zatvorila album.

"Nabavila sam nam karte za Bayernovu utakmicu!"-viknula je sva sretna. Katarina je bila osoba koja je vrlo rado pratila nogomet i navijala je za Bayern.

"Stvarno?!"-upitala si iznenađeno.-"To je super!"

"Da! Idemo večeras na utakmicu!"-viknula je i zagrlila te.

Bila si sretna i nervozna u isto vrijeme. Napokon ćeš vidjeti Roberta, nakon dugo vremena, ali opet bojiš se da li se on sjeća tebe i svega kroz što ste prošli zajedno.

-utakmica-

Došle ste pola sata prije samo kako bi uspjele u miru naći mjesto. Sjele ste na svoja sjedala i uzbuđeno se osvrtale oko sebe.

Tu Robi živi svoj san, pomislila si te se nasmiješila. Sama pomisao na Roberta iznosio je osmijeh na tvoje lice.

"Vidjeti ću Götzea!"-uzbuđeno je rekla Katarina.

"A ja Lewandowskog!"-oponašala si ju na što ste se obje nasmijale.

Iako je Katarina bila tvoja prijateljica, nije znala da ste se ti i Robi družili. Ne zna da ste bili najbolji prijatelji i da potajno patiš za njim. Zapravo, to nitko ne zna jer ne voliš pričati o tome. Previše je bolno za tebe.

Utakmica je ubrzo počela. Kada su igrači počeli izlaziti na teren, cijeli stadion se digao na noge. Svi su bili uzbuđeni, uključujući i tebe. I došao je taj trenutak, trenutak kada si ugledala Roberta. Bio je sladak i zgodan. Izgledao je pomalo izgubljeno, kao da traži nekoga. Ubrzo su vam se pogledi susreli. Njegove plave oči su gledale u tebe. A tvoje srce je sve brže i brže kucalo.

Sudac je zazviždio za početak utakmice. Igrači su počeli trčati; Bayern protiv Hamburga. Bilo je očito da će Bayern pobijediti jer.. pa Bayern je Bayern. Nepobjediv.

"Vidi ga! Moj Götze!"-vrištala je Katarina. Samo si se nasmijala svojoj ludoj prijateljici te se usredotočila na igru i Roberta Lewandowskog.

(...)

Poluvrijeme je. Bayern vodi sa 2:0, i naravno za oba gola zaslužan je Robert. Sva ponosna sa Katarinom sišla si sa tribina. Morala je ići na wc, a tebe je povela da joj čuvaš vrata.

"Kakvi su to mali wc-i?"-namršteno je pitala te ušla unutra. Nasmijala si se i držala joj vrata. Kada si se osvrnula oko sebe ugledala si Roberta. Nasmiješila si se i krenula prema njemu, zaboravljajući na Katarinu.

"Hej."-rekla si. Okrenuo se i zbunjeno te pogledao.-"Sjećaš me se, zar ne?"-pomalo uplašeno si pitala.

Nije ništa odgovorio. Samo je šutio i gledao u tebe onim svojim plavim očima.

Football Players ImaginesWhere stories live. Discover now