Sărutul

2.4K 110 4
                                    

"Totul era frumos. Eram imbracata intr-o rochita scurta cu floricele violet si parul pe spate iar in picioare aveam o pareche de balerini. Era atat de mine
. Alergam libera pe campia verde plina cu flori . Soarele incalzea pamantul iar vandul cald adia usor , era minunat , eram fericita .
Zambetul imi pierise cand aud un zgomot de animal venind dinspre padure , ma sparii si incep sa alerg spre hambarul bunicii, unde erau si caiu.
Imi era foarte frica . Ma urc in fanarie dar ceva imi spunea sa nu o fac . Dupa ce ma urc rasuflu usurata , dar nici bine nu ma asez , ca doua brate puternice ma cuprind si ma arunca in fan .

?:-Mi-A fost dor de tine iubito .

Nu ii puteam vedea fata dar vocea lui imi pare cunoscuta . Se urca peste mine si incepe sa ma sarute pe gat si cu o mana mangaindu-mi corpul . Simteam ca vroia mai mult ,dar eu nu .
Il impingeam usor de pe mine dar el se impotrivea .

-Lasa-ma !

In acel moment se ridica de pe mine ma ridica si ma lipeste cu burta de perete el stand lipit de mine .

-Lasa-ma!!

In acel moment scoate de la buzunar un cutit si il infige in peretele de lemn al hambarului , chiar langa capul meu , eu tacand.

?:-De ce imi faci asta iubito? Stii ca nu vreau sa te ranesc , dar daca trebuie o voi face , pentru binele tau . *Dandu-mi un sarut pe umar*. Totul va fi bine iubito , ii voi omorâ pe toti care stau in calea iubirii noastre . Începând cu familia ta apoi cu prietenii tai de la campusul din Londra . Mai intai il voi omorâ pe acel Harry !apoi pe blond , pe Lucy ,pe toti iubito , pentru ca daca nu o fac nu vom putea fi fericiti .

-Nu ! Nu te stiu ! Nu te iubesc ! Lasa-ma ! Te rog lasa-ma!!*plangand*

?:-Cum sa nu ma stii iubito?*chicotind* semnul de pe gat , in spate sus , nu iti zice nimic ?

-.... H...

?:-Exact iubito ! Acum sa trecem la actiune .

Ma intoarce cu fata spre el si ma saruta brutal pe buze . Si incepe sa-mi deschida fermoarul de la rochie . Incep sa tip dar imi acopera gura ...."

-Nuu !!

           Eram toata transpirata ,tremuram si plangeam . Harry nu era in camera , deci intr-un fel era bine ca nu ma auzise si vazuze tipand si plangand . Era ora 5:30 , si in nici un caz nu mai puteam sa dorm .
          Era un cosmar dar de unde stia el de Harry si Niall? De unde stia ca sunt la Londra ? De unde ?

        El mi-a distrus toata viata , el era gata sa ma violeze ,el doar EL !
Dar nu are cum sa stie unde stau , camera ,etajul sau facultatea , adica sunt multe facultati in Londra ....
Ma duc la baie si fac un dus cu spuma , si stau vreo ora in apa fierbinte .

            Dupa ce ies ma imbrac cu o lenjerie neagra , o pereche de blugi negrii mulati rupti in genunchi , o camasa alba, pe care mi-o bag in blugi i-au pe deasupra o vesta din piele imi las parul pe spate , ma machez simplu , imi i-au o pereche de conversi negrii , imi i-au o poseta mare galben fosforescent si imi pun in ea tot ce am nevoie , ma dau cu parfum si plec , incuind usa .

       Ma uit la ceas si mai era o ora pana incepeam cursurile . Merg la cafenea si imi i-au un suc de portocale si o briosa , le mananc si apoi merg spre facultate .
        Chiar daca mai erau 40 de minute pana avea sa inceapa prima ora ,erau cariva copii pe holuri , mai bine zis tocilari care invatau .
           Ma plimb pe holuri pana dau de laboratorul de chimie , acolo aveam prima ora . Ma asez in ultima banca si apoi incep sa vina si ceilalti . Il vad pe Niall si ii fac semn sa se aseze langa mine .

N-Neata !

-Neata ...*trisra*

N-Ce ai patit?

Colegi de  cameră Where stories live. Discover now