Nu mai sunt iubita ta

1.5K 78 23
                                    

Mă trezesc din cauza razelor de soare ce nu-mi dădeau pace . Deschid buimaca ochii și zâmbesc când îl văd pe Ed pe un scaun uitandu-se la mine. Eram intr-o camera de Hotel , Ed era aici doar în vizita . După urma sa plece în turneu și sa uite de mine ...

E - Bun , te-ai trezit *spune el zambind*

-Neata și ție *spun eu scotandu-i limba di zambind*

Incepe sa râdă și se așează pe marginea patului lângă mine . Mă așez turcește în pat și mă uit la el zambind . Îmi las privirea în jos și observ ca nu mai aveam hainele pe mine . Eram imvracta cu un rticou negru si larg .Mă încrunt ușor și îmi ridic privirea .

-Tu m-ai schimbat ?*spun eu incruntandu-ma*

E- Și sa risc sa mă omori acum ? Nu mersi *spune el razand *

-Atunci ?

-Fie , eu te-am schimbat , dar jur ca nu am văzut nimic *spune el ridicandu-si mâinile în aer *

Încep sa rad și mă ridic din pat . Mă uit prin jur și îmi văd telefonul pe birou . Mă apropii încet și îl i-au mana. Îl deblochez și observ ca aveam 10 apeluri pierdute de la Harry și 15 mesaje tot de la el . Voiam sa le citesc dar ce rost ar mai avea? M-a înșelat . Practic pentru mine nu mai exista .

-Ed ?*spun eu intorcandu-ma spre el*

E - Da ?

-Ai putea sa mă duci la camera mea ?

E-Si Harry ?*spune el arcuindu-si sprâncena*

-Prietena mea Lucy e plecata . Va veni în vreo 2-3 zile iar pana atunci stau cu Danielle în camera . Iar după ... *spun eu oftand* ...După mă v-oi descurca *spun eu zambind *

Imi zambeste ușor și de ridica de pe pat luandu-si cheile de la mașină de pe noptiera .

-Stai ! Trebuie sa iti dau tricoul*spun eu uitandu-ma la tricou de pe mine*

E-Pasteaza-l *spune el razand* ca amintire .

Îi zâmbesc si îi sar în brațe . După câteva secunde îmi răspunde și el la îmbrățișare . Mă dezlipesc de el și mă încalț cu pantofii cu toc , erau tot ce aveam . Îmi iau hainele pe care le-am purtat aseară și ieșim din camera de hotel .

****

Îi mulțumesc lui Ed Ca mă adus pana aici și ies din mașină . Intru în clădire și iau liftul . Îmi dau pantofi jos și îi iau în mana așteptând sa ajung la etajul 2 .

Pășesc cu grija pe carpeta roșie ce era întinsă pe hol . Mă indreptam spre camera mea, tot ce îmi doream era ca el sa nu fie acolo . Apăs pe clanță și spre surprinderea mea se deschide . Mă uit la patul lui și îl văd pe marginea patului stat cu capul plecat . Când mă vede își rada ca privire și îmi zâmbește . Ce insensibil. Mă duc nervoasa spre patul meu si îmi las haoleu pe el . Scot valiza de sub pat și încep sa arunc haine în el .

H - Ai fost la Ed *spune el dur și rece*

Mă uit la el fără a schița nici un zâmbet și încep sa împachetez în continuare pana când îmi prinde mama și mă întoarce spre el .

H-Unde te duci ? *spune el incruntandu-se*

-Ma mult în camera cu Danielle *spun eu seroasa*

H - Nu mergi nicăieri *spune el zambind *

-Fac ce vreau ! Ai înțeles ?! Tu vezi-ti de curva ta ! *spun eu țipând și smulgandu-mi mâna din a sa *

H - Poftim ? Ești iubita mea și vei sta cu mine ! *spune el nervos *

-Greșești . Eu nu mai sunt iubita ta ! M-ai folosit ! M-ai pus sa fumez ! Iar când m-am întors de la toaleta ghici ce ?! Te pupai o roșcata și o pipăiai. *spun eu aproape plangand * și ști ce doare cel mai tare ?! Capul ca tu te uitai la mine zambind *spun eu razand ironic *

H-Anna eu ...

-Nu spune nimic *i-o tai eu * Am fost doar o jucărie pentru tine , hă ?! Ți-ai bătut joc de mine Harry ! Am fost doar o jucărie pentru tine ?*îi spun eu privindu-l în ochi și plangand* eu ...eu chiar am crezut ca mă iubești *spun eu cu vocea stinsa * eu am crezut în tine ! Ți-am zis tot despre mine ! Tot ! Iar tu m-ai mințit ! Așa cum faci mai mereu . Ști ce regret ? Regret faptul ca eu vedeam în tine un om bun care s-a schimbat , dar nu a fost deloc așa .
Urasc faptul ca te iubesc ! Te urasc Harry Styles! Te urasc din tot sufletul! *spun eu plangand *

Mă lipește de el și mă sărută brusc. La naiba chiar îmi era dor de buzele lui ,dar era greșit ceea ce făceam acum . Îl împing și îi dau o palma. Capul lui se întoarce intr-o parte și rămân așa pentru câteva secund .

-Sa nu mă mai atingi !*mârâi eu la el *

Îmi închid valiza și ies pe ușa plangand. Mă indreptam spre camera lui Danielle . Ciobănesc și ușa se deschide imediat . Danielle se uita speriata la mine și mă lasa sa intru . Mă uit la ea cu lacrimi în ochi și îi zâmbesc trist .

-Ai avut dreptate *spun eu izbucnind iar în plâns *

Aceasta mă strânge în brațe și ofteaza. Chiar aveam nevoie de o îmbrățișare . Îmi era dor sa petrec timp cu prietenele mele . Da când Lucy a plecat în acea excursie cu Zayn și clasa doamnei de biologie , fac numai prosti .

-Pot sa stau cu tine pana bine Lucy?*spun eu stergandu-mi lacrimile*

D - Sigur ca poți !*spune ea zambind și mă i-a iar în brațe * acum zi ce s-a intamplat .

-Eu ...am fost aseară la petrecerea aia. ..și am mers cu el . Înainte sa intram mi-a zis ca eu i-am schimbat viața în bine *spun eu razand ironic * și după m-a pus sa fumez . Iar când m-am întors de la baie se pupa cu o roșcata aproape dezbrăcată și o pipăia . Eu...mă uitam la el și el îmi zâmbea. ..apoi Ed m-am dus la el și gata .

D- Of ce idiot . Ți-am zis ca e un golan și ca minte mereu . *spune ea sterfandu-mi lacrimile * îngerașule, ti-a rupt inima . Inceraca sa-l uiți .

Dau aprobator din cap și mă uit la ea zambind trist . Sta câtva clipe și de încrunta uitandu-se la mine.

D - Ed , Ed Sheeran? *spune ea confuza*

-Da *spun eu razand încet *

D - Omg ! L-ai intanlit pe Ed Sheeran! ?! Cum ?*spune ea zambind *

-Harry ..*spun eu trista *

D - Hai sa ne uitam la un film de comedie, ce zici? Sa uitam de el și de tot *spune ea zambind*

-Ok

Chiar mi-a facut bine sa vorbesc cu Danielle . Ea era singura careul știa pe Harry mai bine decât îl știu eu, având în vedere ca a avut o relație cu el anul trecut .
Ne așezăm mai confortabil în pat și Danielle da la un film pe laptopul ei .
Asta era tot ce aveam nevoie acum , o seara ca între fete .

Colegi de  cameră Where stories live. Discover now