Εκπληξεις

303 31 11
                                    


Ελσα

"Που ειμαι;"ξυπναω και βρησκομαι σε ενα αναρωτηριο." Ξυπνες καλη μου;" "Α! ποια εισαι εσυ και που ειμαι;" "καταρχην εγω ειμαι η Αλεξανδρα η νοσοκομα και εισαι στην Σχολη για Ηρωες Ιστοριων" "πως βρεθικα εδω" "αυτο δεν το ξερω αλλα σου εχω καλα νεα. Μπορεις να αποσυρθεις στον κοιτωνα σου" "ευχαριστω αλλα που ειναι η Αννα;" "ποια ειναι η Αννα"

Τζακ

"Αχ το κεφαλι μου. Που ειμαι;" "Στο αναρωτηριο"ακουω μια γλυκια γυναικια φωνη. Οπ στον παραδεισο βρισκομαι."Καλημερα" "καλημερα και σε εσενα ομορφη"και πραγματικα ηταν ομορφη. Με καστανοξανθες μπουκλες-δαχτυλιδια,τελειο προσωπο και κατακοκκινα σαρκοδη χειλια. Το ονειρο καθε αντρα😍."Μπορεις να πας στον κοιτονα σου" "Εφχαριστω μα που ειναι;" "θα δει στον πινακα στα δεξια σου καθως βγαινεις"

Χικαπ

"Φαφουτι που εισαι;" "στο υπογειο ειναι με τους αλλους δρακους" ανασηκονομαι και βλεπω μια κοκκινομαλα που τα μαλια της τα ειχε μεχρι την μεση. Αλλα καμια δεν ειναι σαν την Αστριντ μου."Λοιπον αφου βλεπω οτι χερεις ακρα υγειας μπορεος να αποσυρθεις στον κοιτομα σου" " τον Φαφουτι ποτε μπορω να τον δω;" "μπορεις να πας να ρωτησεις τον διευθηντη" " ευχαριστω αλλα που ειναι ;" "στον δευτερο οροφο στο τελος του διαδρομου" "ευχαριστω"επα κι εφηγα

Οι ερωτες της Disney σε μια ιστορια[SLOW UPDATES]Where stories live. Discover now