Η πρωτη μερα (part 1)

89 13 12
                                    

Ελσα

Μπιπ μπιπ μπιπ ακουστικε το σπαστικο ξυπνητηρι και σηκωθικα. Κοιταω την ωρα 7:00 το πρωι. Παω στο μπανιο,πλενομαι και φτιαχνω τα μαλια μου μια ψηλη αλογοουρα. Παω προς την ντουλαπα μου να παρω την στολη, αλλα ακουω χτυπηματα στην πορτα.

Παω να ανοιξω και βλεπω μπροστα μου τον Τζακ." Καλημερα Τζακ." "Καλημερα Ελσα" μου λεει και με κοιταει απο πανω μεχρι κατω." Θα ηθελες κατι;" "Εμ ναι βασικα να .....θα ηθελα να παμε μαζι μεχρι τον διευθηντη να παρουμε ο καθενας τ-το προγραμμα του" μου ειπε." Μισο να ντυθω και ερχομαι"ειπα και πηγα να ντυθω.

Αφου ντυθικα πηγα εξω και τον ειδα να στηριζετε στο κασομα της πορτας. Τον πλησιασα και του ειπα να ξεκινησουμε. Και ετσι αρχισαμε να περπαταμε.

Τζακ

Ολο το βραδυ δεν εκλεισα ματι. Την σκεφτομουνα. Τα μακρια ασπρα μαλλια της,την αψεγαδιαστη καταλευκη επιδερμιδα της,τα ροζ χειλια της.
Θα με καταστρεψει αυτο το κοριτσι.

Χτυπαει το ξυπνιτιρι και τελικα παιρνω την αποφαση να ερθω λιγο ποιο κοντα της. Ντυνομαι,φτιαχνω το μαλι μου και φευγω. Χτυπαω την πορτα του κοιτωνα της και μου ανοιγει η ιδια. "Καλημερα Τζακ"

Ειναι τοσο ομορφη και γλυκια. Τα μαλια της τα εχει μια ψηλη αλογοουρα  και τα χειλια της ειναι κατακοκκινα. Εμεινα εκει να την κοιταζω απο πανω μεχρι κατω με ανοιχτο το στομα. Ξυπναω απο το λυθαργο μου οταν με ρωταει αν θα ηθελα κατι. "Εμ ναι βασικα να....θα ηθελα να παμε μαζι μεχρι τον διετυθυντη να παρουμε ο καθενας  τ-το προγραμμα του". Οπα τραβλιζω? Ωχ..ελπιζω μονο να μην το καταλαβε." Μισο παω να ντυθω και ερχομαι" ειπε και εκλεισε την πορτα

Μετα απο πεντε λεπτα βγηκε και που ειπε να ξεκινησουμε και ετσι αρχισαμε να περπαταμε διπλα διπλα με προορισμο μας το γραφειο το διευθυντη.

Χελοου
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΤΣΟΥΝΙΑ

Τι κανετε?(περιμενω απαντηση)

Ειμαι απαραδεκτη και το ξερω, allah ειχα προβλημα με αυτη την μπακατελα που λεγετε κινητο. Δεν επιανε internet και δεν με αφηνε να μπω να τελειωσω το κεφαλαιο.

Τελος παντων αφηστε κανα σχολιο ρε παιδια😢😢 και ενα αστερακι αν σας αρεσε το κεφαλαιο

Τα λεμε

Buy Buy πιτσουνια😘

Οι ερωτες της Disney σε μια ιστορια[SLOW UPDATES]Where stories live. Discover now