Η ακαδημια

215 25 4
                                    

Ελσα

Πηγαινα πρως τον κιτωνα μου αφου περασα πρωτα απο το γραφειο του διευθηντη. Αφου μπηκα μεσα ειδα δυο κοπελες."γεια σας ειμαι η νεα σας συγκατικος η Ελσα" "Α! Και εσυ καινουρια! Γεια χαρα εγω ειμαι η Ραπουνζελ" "χαιρω πολυ." Ηταν πολυ ομορφη με πολυ πραγματικα παρα πολυ μακρια μαλια και σε χρωμα χρυσαφι και πολυ ωραια πρασινα ματια. Ετεινε το χερι για χειραψια. Θα εκανα ευχαριστως αλλα θυμηθικα τα γαντια μου που δεν τα φορουσα και τραβιξα αποτομα το χερι μου." Και απο εδω η Αστριντ"η Αστριν γυρισε να με κοιταξει με δυσφορια."χαιρω πολυ" απαντησα."παρομοιως"απαντησε ψυχρα. Η Αστριν ηταν κι αυτη πολυ ανηχτοχρωμη ξανθια αλλα οχι οσο εγω. Εγω εχω σχεδον λευκα και τα ματια μου εχουν το χρωμα του παγου ενω τα δικα της σκουρα μπλε.

Τζακ

Πηγα στον κοιτωνα μου και βρηκα δυο αγορια." Γεια σας εγω ειμαι ο Τζακ" ειπα "γεια σου εμενα με λενε Ερικ". Ο Ερικ ειχε μαυρα μαλια και μπλε ματια και ηταν αρκετα γεροδεμενος." Και εμενα με λενε Χικαπ" αυτος ειχε καστανα σχετικα μακρια μαλλια και ηταν μεσαιου αναστηματος. Τελος παντων φορεσα την στολη. Η στολη αποτελουταν απο ενα μαυρο παντελονι,ασπρο πουκαμισο, μαυρο σακακι και μια μαυρη-γαλαζια ριγε γραβατα.

Χικαπ

"Ευχαριστω" ειπα και βγηκα απο το γραφειο του διευθηντη. Αφου μπηκα στον κοιτωνα ειδα τρια κρεβατια αλλα ενα ατομο στο δωματιο." Γεια ειμαι ο Χικαπ" "Α γεια ειμαι ο Ερικ χαιρω πολυ"ειπε και καναμε χειραψια." Ε......ο αλλος ο σιγκατικος που ειναι;" "δεν ξερω α να τος" ειπε και ανοιγη η πορτακαι βλεπω ενα αγορι μεσαιου αναστηματος με κατασπρα μαλλια, μια ξυλινη μεγαλη ραυδο και μπλε ματια."γεια σας εγω ειμαι ο Τζακ" μας συστηθικε. Εμεις του συστηθικαμε επισης.

Οι ερωτες της Disney σε μια ιστορια[SLOW UPDATES]Where stories live. Discover now