Απο ποτε εισαι εδω?

89 13 8
                                    

Ελσα

Αυτο που ειδα με σοκαρε..η Αννα εδω; μα ποτε ηρθε; ειναι καλα;

Αυτοι τι στιγμη κοιταζομαστε λες  και ηρθαμε απο αλλο πλανητη η καθε μια μας. Ξαφνικα κανει την κινηση και ερχεται και με αγκαλιαζει. Ανταποκρινομαι αμεσως στην οικια αυτη αγκαλια.

"Πως ειρθες;" με ρωταει." Μαλλον οπως και εσυ"της απανταω

"Οι πρωτοετοις παρακαλω να μινουν. Οι υπολιποι να επιστρεψουν στους κοιτονες."ακουσαμε και καναμε οτι μας ειπε ο Διευθυντης

"Καλως ηρθατε μαθητες μου. Εδω θα μαθετε να παιζεται τον ρολο σας σε καθε παραμυθι. Λοιπον αναλογα σε τι κατηγορια  παραμυθιου ειστε θα εχετε και τα αναλογα μαθηματα. Απο αυριο θα εχετε το προγραμμα. Τωρα μπορειτε να επιστρεψετε στους κοιτωνες σας. Ευχαριστω." Ειπε ο Διευθυντης και εφυγε.

Τωρα ωρα να περασω ποιοτικο χρονο με την αδερφη μου." Λοιπον κοριτσια δεν θα συστηθουμε;" ρωταω.

"Ναι συγγνωμη. Απο εδω η Μεριντα και εκεινη η κοπελα με τα μακρια κοκκινα μαλλια ηταν η Αριελ. Το αγορι διπλα της ηταν ο Ερικ."ειπε η Αννα με μια ανασα."χαιρω πολυ" ειπε η Μεριντα και εκανε κινηση για χειραψια αλλα εγω εμεινα ακινητη. Δεν ειχα τα γαντια και φοβομουν πολυ μηπως απο το αγχος παγωσω κανεναν.

"Παρομοιος" ειπα. Με κοιταξε λιγο ακομα αλλα τελικα εσπασε την αμηχανη σιωπη η Αννα." Εμ κοριτσια δεν παμε στους κοιτωνες να ξεκουραστουμε γιατι αυριο μας περιμενει μεγαλη μερα;" 'ναι καλητερα. Αντιο κοριτσια θα τα πουμε αυριο" ειπα και εφυγα σχεδον τρεχοντας με κατευθυνση των κοιτονα.

Μολις μπηκα μεσα ειδα οτι κοιμουνται οι αλλες συο οποτε πηγα αθορυβα για ενα μπανιο. Αφου τελειωσα το μπανιο μου επεσα να κοιμηθω γιατι αυριο με περιμενε μεγαλη μερα...

Οι ερωτες της Disney σε μια ιστορια[SLOW UPDATES]Where stories live. Discover now