Το πρωτο μαθημα

34 6 15
                                    

Ελσα

Σημερα αφου συνηλθα, φορεσα την στολη και κατευθηνθικα προς το αμφιθεαυρο οπου μας ειπε ο διευθηντης να παμε για να χωριστουμε σε ομαδες.

Ετσι συνενοοιθηκαμε με τα κοριτσια απο την προηγουμενη να συναντιθουμε εξω απο την εισοδο τον κοιτωνων.Αφου συναντηθηκαμε πηγαμε προς το αμφιθεατρο και εκει βρηκαμε και τα αγορια. Μετα απο λιγο βγαινει και ο διευθηντης.

"Λοιπον καλωσηρθατε για αλλη μια φορα στην ακαδημια. Για τους νεοφοιτους εχουμε χωριστει σε καποιες ομαδες για να διδασκονται τα καταληλα μαθηματα για τον καθενα σας. Ξεκιναμε. Στην ομαδα των εκ γεννετης μαγων πανε οι: Ελσα και  Τζακ Φροστ. Στους απλους ανθωπους οι: Αννα, Κριστοφ και Χανς. Και αυτοι που ειναι ειτε πολεμιστες ειτε εκπαιδευουν μυθικα πλασματα ειναι οι: Χικαπ και Αστριν. Καλη σχολικη χρονια"

Ειπε ο διευθυντης και αρχισαμε να περπαταμε προς τις αιθουσες. Καθισαμε ο καθενας στις θεσεις μας. Ολα τα θρανια ηταν μονα. Παλυ καλα γιατι θα αναγκαζομουνα να καθομαι μονη μου και ηδη σχολιαζομαι οποτε δεν με συμφαιρει. Καποια στιγμη μπαινε μια καθηγητρια και μας δινει τα βιβλια.

Και καπως ετσι περνανε οι ωρες. Οταν τελικα μας αφηνουν ελευθερους παω προς το ντουλαπακι μου να αφησω τα βιβλια μου, οταν βλεπω τον Τζακ να ερχεται προς το μερος μου.

"Γεια" μου λεει." Γεια" του λεω. "Θα ηθελες να παμε μια βολτα το απογευμα, μιας και δεν εχουν ξεκινησει επισημως ακομα τα μαθηματα?" "Ναι γιατι οχι?" "Ωραια εξω απο τον κοιτωνα σου στις 6 ειναι καλα?" "Ναι θα σε περιμενω" "ωραια τα λεμε εκει, γεια" " Ναι,γεια"

Μου ειπε και εφυγε. Ωραια τωρα θα πρεπει να κανω ενα μπανιο και να φωναξω την Αννα για να με ετοιμασει γιατι εγω δεν εχω βγει ποτε ουτε για μια βολτα απο το παλατι.

Καθως κατευθηνομουν στον κοιτωνα μου κατι ειδα να κινειτε μεσα στις σκιες. Νομιζα οτι ηταν η φαντασια μου μεχρι να ακουσω μια φωνη που ερχοταν απο παντου "Ερχομαι,και θα εισαι απο τους πρωτους που θα καταστρεψω"



Γεια σας τουλιπες τι μου κανετε?

Με θυμαστε ετσι?  Πειτε μου οτι με θυμαστε😢😢

Λοιπον εχω 2 ερωτησεις

1. Θελετε το βιβλιο να ειναι κωμικορομαντικο ή ρομαντικοτραγικο?

2. Θα θελατε να βαζω POV απο ολους τους χαρακτιτες οπως εκανα στα προηγουμενα κεφαλαια ή οπως κανω τωρα καποια συγκεκριμενα ( γραψτε σχολια αν θελετε καποιους συγκεκριμενους)

Λοιπον......δεν θελω να σας το χρυπαω στα μουτρα αλλα....ΣΕ 2 FUCKING ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑΑΑΑΑ

Αυτα πειτε μου αν σας αρεσε το κεφαλαιο.

Bye Bye (WiFi😂)

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 27, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Οι ερωτες της Disney σε μια ιστορια[SLOW UPDATES]Where stories live. Discover now