11

1.7K 90 4
                                    

(ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΡΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ)




-Βγειτε,απαιτησε με την χοντρη βραχνη φωνη του!


Δειλα,δειλα βγηκαμε απο το αυτοκινητο,ηξερα τι θα μου εκανε,ακαταπαυστα δακρυα επλεναν τα κρυα μου μαγουλα!Ο Αλεξ μου καρατησε το χερι,μου το εσφιξε με ολη του τη δυναμη,δε μιλησα,δε χρειαζοταν τα ματια μας εγραφαν τομους ολοκληρους!

-Δε θα περιμενω για πολυ πιτσουνακια!

Ειμασταν αγαλματα δε θελαμε να κουνηθουμε εκατοστο!

-Ωστε θελετε να παιξω με τον δυσκολο τροπο!ΓΙΟΧΑΑΑΑΝ

Ενας αντρας γυρω στην ηλικια του Κωστα ξεπροβαλε απο την αποθηκη!Του πεταξε ενα αντικειμενο στο χερι,απο το πυκνο σκοταδι που περιεβαλε την ατμοσφαιρα δεν μπορουσα να διακρινω τι ηταν!


-Οι αλλοι ειναι μεσα?

-Και οι δυο!Ειπε αδιαφορα και ξαναμπηκε μεσα!


Ο Κωστας περπατουσε αργα προς το μερος μας εχοντας σχηματισμενο στο προσωπο του ενα ειρωνικο γελακι!Σταθηκε μπροστα απο τον Αλεξ,ξαφνικα μια δυνατη μπουνια προσγειωνετε στην μυτη του,αιμα ρεει σε ολο του το προσωπο,δε μου αφησε το χερι ουτε λεπτο,δεν γυρισε καν το κεφαλι του απο την δυναμη της μπουνιας,κοιτιονττουσαν για πολλη ωρα μεχρι που ο Κωστας πλησιασε εμενα!

-Μην τολμησεις πουστη!Ειπε θυμωμενος στο φουλ ο Αλεξ

-Θες να με δοκιμασεις?

-Δε θα εχεις καλο τελος!

-Χαχαχα σε βοβηθηκα!


Τα γελια του σταματησαν αποτομα,τα ματια του καρφωθηκαν πανω μου!Μια δυνατη και τσουχτερη σφαλιαρα επεσε με δυναμη στο δακρυσμενο μου μαγουλο!Ο Αλεξ πηγε να ορμησει πανω του αλλα 3 ατομα ξεπροβαλαν απο την αποθηκη!


-Κολωνεις φιλε?Ειπε ειρωνικα ο Κωστας.

-4 εναντιον 1 μαλλον εσυ εισαι η κοτα εδω περα!

-Αυτη η βραδια θα σου μεινει αξεχαστη,με πονο,με θυμο και με οτι αλλα συναισθηματα καρφωνου στο ηλιθιο κεφαλι σου!ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΔΕΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΑΕΝΤΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ!Γιοχαν εσυ εδω,Λαζαρε και Μιχαλη παρτε τον!

FriendsWhere stories live. Discover now