13

1.4K 79 3
                                    

-Μαλακα ομως πρωτου σε βοηθησω  θα ηθελα να μου υποσχεθεις οτι θα τους σαπισουμε,θα παρουμε το χριστινακι και θα φυγουμε οκ?

-καλα καλα θα δουμε...ειπε μεσα απο τα δοντια του!

-Διπλα σου υπαρχει ενα καλοριφερ,απο κατω απο το καλοριφερ υπαρχει ενα σουγιαδακι,παρτο λυσου λυσε και εμενα και καλο ξυλο!

Πλευρα Αλεξ

Προσπαθουσα ωρα να το παρω,το γαμηδι ηταν πολυ μικρο και τα μεγαλα μου δαχτυλα ματαια προσπαθουσαν...η ωρα παιρνουσε ενιωθα πως λιγο θα τελειωνα ολα και ετσι εγινε...τα καταφερα ρε πουστη το πηρα,λυθηκα.Ελυσα και τον Γιοχαν αθορυβα.

-Καριολιδεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες,ειπα και ορμηξα πανω στον Κωστα ο Γιοχαν επιασε τους μικρους με ευκολι και τους εδεσε σε κατι καρεκλες.

Παλευμαμε με τον Κωστα οσο ο Γιοχαν εδενα τα μαλακισμενα,δεν ειχα καμια ελπιδα ηταν πιο γεροδεμενος και δυνατος απο εμενα μια μονη λυση μενει και ας ειχε και βαρυ τιμημα.Ο σουγιας,ο σουγιας ηταν η λυση.Τον αρπαξα απο διπλα και τον εμπιξα με στο στηθος τους,δεν μετανιωσα και δεν προκειτε κιολας!

-Μαλακα τι εκανες?Θα μπεις φυλακη γαμωωωωωωω!

-Αλεξ αγαπη μου γιατιιιιιι?Ειπε η Χριστινα.

Θολωμενος και τυφλωμενος απο αφθονο θυμο,οντως δεν ηξερα τι εκανα,ομως θα παρει αυτο που του αξιζει εναν αργο και βασανιστικο θανατο!

-Γρηγορα ρε μαλακα τρεξεεεε θα σε βρουν πρεπει να καλεσω ασθενοφορο!

-Ενα φιλι μονο,απο τη Χριστινα αν θελει!

-Φυσικα και θελω

ΤΗ φιλησα γλυκα και μετα βιαια προσπαθουσα να την χορτασω γιατιξερα...ηξερα πως ισως να ηταν η τελευταια φορα που θα τη φιλουσα,ισως και να μην την ξανα εβλεπα ποτε!

Μετα απο 5 λεπτα απολυτης απολαυσης οι σειρηνες του ασθενοφορου αρχισαν σιγα σιγα να μπαινουν στο ακουστικο μου πεδιο,σηκωθη την αγκαλιασα και της εδωσα ενα τρυφερο φιλι στο μετωπο...

-Θελω να ξες πως σαγαπω τοσοοο μα τοσοοο πολυ καρδουλα μου..ισως να μην ξανα βρεθουμε αλλα να ξες θα ειμαι παντα διλπα σου αρκει να με σκεφτεσαι και να με εχεις εκει μεσα,της ειπα καθω της εδειξα το αρριστερο της στηθος!

-Κι εγω σαγαπω αγγελε μου,μου ειπε ενω ζεστα δακρυα ετρεχαν στα υπεροχα βελουδινα μαγουλακια της!

Μια αγκαλια ηταν ο χωρισμος μας,δυο χερια που σιγα εχαν επαφη!Αρχισα να τρεχω σα τρελος που θα πηγαινα....που στο διαολοοο!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


χευυυυυ και παλι ξερω οτι ξενερωσατε επειδη εχω πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ καιρο να ανεβασω παρτ αλλα κανω ενα δυναμικο come back,θλιβερη συνεχεια για τους ηρωες μας για να δουμε ομως πως θα καταληξει αυτη η υπεροχη ιστορια αληθηνης αγαπης?Μεινετε συντονιμενες-οι μεχρι αυριο για την συνεχεια STAYY TUNEEED

ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!

ΧΧΧ <3


FriendsWhere stories live. Discover now