16

1.2K 89 5
                                    

Ξύπνησα όπως πρόβλεψα πιασμένος.Ένας μεταλλικός δίσκος με περιμένε στην είσοδο του κελιού.Ειχα να φάω μέρες οπότε ότι κι αν ήταν θα το έτρωγα.Για καλή μου τύχη ήταν σκέτα μακαρόνια.

Έφαγα.Τωρα το μόνο που έκανα ήταν να περιμένω για νέα,για το αν θα είμαι ελεύθερος να φύγω μέχρι να βρουν στοιχεία εναντίον μου.

Χριστίνας pov

Τέσσερις μέρες πάνε από τότε που έφυγε ο Άλεξ κυνηγημένος από την αστυνομία.Το μόνο δυσάρεστο που ξέρω είναι ότι τον πιάσαν και τον κρατούν μεσα.Μα είναι είναι ΑΘΩΟΣ
Δε φταίει αυτός,δεν ήταν ο εαυτός του,ήταν ο θολωμενος Άλεξ που του γαμαγαν την κοπέλα.Ποσο άθλια νοιωθωω ,άνετα θα μπορούσα να του ειχα κλείσει την πόρτα στη μούρη και να μην είχαν συμβεί όλα αυτά.Ναι για τον Κώστα μιλάω τον μεγαλύτερο άντε να μην πω του κόσμου.Η ζωή μου χωρίς τον Άλεξ γαμωτο δεν έχει κανένα νόημα.

Σκέφτομαι να πάω να τον δω ξέρω σε ποιο αστυνομικό τμήμα βρίσκεται,ναι αυτό θα κάνω.

Άλεξ pov

Περιμένω, Περιμένω, περιμένω και τίποτα σα το μαλακα.Ξαφνικά άκουσα την κλειδαριά να ανοίγει,σηκώθηκα όρθιος.

Ξεπροβαλε το κεφάλι του αστυνομικού.

-Παπαδοπουλος,έχεις επισκέψεις.Ειπε και με έβαλε χειροπέδες για να με μεταφέρει στη αίθουσα επισκέψεων.

Θα ήθελα πολύ να είναι η Χριστίνα αλλά την ξέρω δεν έχει δυνάμεις να έρθει τουλάχιστον όχι ακόμα.

Στη θέση του επισκέπτη ήταν ο θείος μου,ήταν ΠΟΛΥ θυμωμένος.Αφου ο αστυνομικός έδεσε τις χειροπέδες στο τραπέζι απόμακρυνθηκε.

-Τσ τσ δες πως κατάντησες Αλέξανδρε,οι γονείς σου θα νρεπονταν ειδικά ο μακαρίτης ο αδερφός μου.

-Γιατι το κάνεις αυτό θείε γιατί όποτε κάνω κάτι τους αναφέρεις.

-Θειε;

-Ναι θείε,θείος μου δεν είσαι;

-Οχι πια ,όχι μετά τις ντροπες που έχεις φέρει στην οικογένεια μας.

-Μα σε χρειάζομαι, για αυτό είναι η οικογένεια,για τις δύσκολες στιγμές.

-Αλεξανδρε ξες ότι δεν είμαστε οικογένεια, οικογένεια ήμασταν όταν ζούσαν οι γονείς,εγώ από το τότε που έφυγαν είμαι ο χορηγός σου και μόνο.

Σηκώθηκα εξαλος.Μα ακούτε και εσείς αυτά που λέει.

-ΩΣΤΕ ΉΜΟΥΝ ΚΑΛΟΣ ΟΤΑν ΕΦΕΡΝΑ ΤΡΟΠΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ Ε; ΝΤΡΟΠΉ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΉ ΣΤΗ ΒΙΛΛΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΣ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΠΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΑ.ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΤΣΙ

-Οργανοο μαζέψτε τον σας παρακαλώ.Να ξες κατέστρεψες τη ζωή σου στην πιο κρίσιμη χρονιά,σκότωσες άνθρωπο εγώ φονιά δε θέλω να έχω στην οικογένεια μου.

-Τσ τσ  ντρέπομαι για εσένα περισσότερο από ότι εσύ εμένα γύρισε τώρα στη βίλλα σου στην άνετη ζωή σουν να πηδάς τις υπηρέτριες σου...Θυμήσου αυτό η κυρία Γωγώ θα το μάθει και τότε θα πάρει τα μπογαλακια της και τον Σταυρακι και θα την κάνει θυμήσου το αυτό...Μλκας

Όλα αυτά τα έλεγα καθώς ο αστυνομικός με έσερνε για να ξανά πάω στο κελί μου....Το μόνο που με διασκέδασε έστω και λίγο ήταν η φάτσα του στα τελευταία μου λόγια,θέλω να δω πως θα σημαζέψει τα ασημαζευτα.

Δεν πρόλαβα να κάτσω στο κελί μου ούτε για 5 λεπτά μέχρι που ήρθε ο αστυνομικός και μου είπε πως έχω επισκέψεις.Ξανα η ίδια διαδικασία με τις χειροπέδες.Δεν έφυγε ο μαλακας  σκέφτηκα.

Μπήκα μέσα στην αίθουσα και την αντίκρισα,γαμω γτ να με δει σε αυτά τα χάλια.

-Αλεξ μου;

-Χριστινα μου;

Είπαμε και οι δύο με βουρκωμενα μάτια.

Πλησιάσαμε π ένας τον άλλον και την φίλησα την φίλησα τόσο γλυκα να ταυτόχρονα τόσο παθιασμένα. Φώτο δεν μπορούσα να την αγγίξω με τις κώλο χειροπέδες.Φιλιομασταν και έκλαιγε σαν ήταν το τελευταίο μας.

-Μην κλαις άγγελε μου,όλα θα φτιάξουν στο υποσχομαι,ξεχνά ότι έγινε εκει μέσα θα βγω από εδώ και ζήσουμε μαζί οκ;

-Το υποσχεσαι;

-Το υπόσχομαι.

-Σαγαπω

-Εγω να δεις

Ξανά δώσαμε ένα αποχαιρετιστήριο φιλι.Το χρειάζομαι τόσο πολύ αυτό σκέφτηκα.Αυτα χείλια μου έλειψαν τόσο πολύ αυτά με γεύση φράουλα,τα σαρκώδη και ζουμερα αχχχ έρωτας.Την έβλεπα να φεύγει...

-ΧΡΙΣΤΙΝΑ;

-Ναι ;;;

-θα ξανά έρθεις έτσι;

-Φυσικα μωράκι μου.

Ξανά πήγε να φύγει..

-Χριστινα είμαστε ακομααζι έτσι δεν είναι;;

-Δε θα σαφηνα για κανένα λόγο είπε πάλι με βουρκωμενα μάτια

Δε θέλω να το βλέπω έτσι.Αντε τώρα ξανά στο κελί μου.Πφφ δεν ξέρω αν θα άντεχα την αναμονή,η παρηγοριά μου ήταν η Χριστίνα.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Χευυ 16ο πάρτι ελπίζω να σας άρεσε μεγαλο ήταν πιστεύω εξελίξεις,ο θείος του Αλέξ Μλκας και τι Κιουτ που ήταν το Χαλεξ μας...Σας παρακαλώ αν σας άρεσε Σχολιαστε για να με στηρίξετε η και ψηφιστε με το αστέρακι

Λοββ γιου❤❤❤❤

FriendsNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ