15

1.1K 82 4
                                    

Είχαμε φτάσει....Δεν ήξερα τι θα έλεγα στον διοικητή,βασικά ήξερα αλλά δεν ήξερα αν θα με πίστευε.Ήμουν εξουθενωμένος,σκεφτόμουν όλες τις στιγμές που είχα περάσει με την Χριστίνα.

-Κατσε εδώ.Μου αποκρίθηκε ένας νεαρός αστυνομικός.

Βρισκόμουν σε μία κρύα αίθουσα γκρι,με ένα τραπέζι στη μέση και δύο καρέκλες να είναι τοποθετημένες αντικριστά,στο πίσω μέρος από την μία καρέκλα υπήρχε ένας τεράστιος καθρέφτης.Αιθουσα ανάκρισης σκέφτηκα.

Καθόμουν εκεί για δέκα λεπτά περίπου,ώσπου η πόρτα άνοιξε και μπήκε ένας μεγάλος άντρας γύρω στα 60,τέλεια ο διοικητής.

-Λοιπον κατηγορούμενε δεν έχω όλο το χρόνο για εσένα,θα μου απαντάς με κύριο στόχο την αλήθεια ώστε να μπορέσω να σε βοηθήσω.

-Μαλιστα.Του αποκριθηκα.

-Θελω να μου πεις τι συνέβη στις 20/11/16 στην μικρή αποθηκουλα 20χμ. Έξω από την Θεσσαλονίκη.

Του εξήγησα από τι στιγμή που έφερε ο Κώστας την πίτσα στο σπίτι μου μέχρι την ώρα που έμπιξα τον σουγια στο στήθος του.

Ναι ομολόγησα ότι τον μαχαιρωσα.Ηθελα να ήμουν ειλικρινής.Ισως αυτό να βοηθούσε και όλα τα κακά που είχε κάνει ο Κώστας να με αθωωναν.

-Μαλιστα κύριε Παπαδοπουλε,δυστυχώς ήδη θα γνωρίζεται ότι θα πρέπει να μεινεται μέσα,τα στοιχεία που μας δωσατε είναι πολύ χρήσιμα.Θα σας ενημερώσουμε για περεταιρω πληροφορίες.

-Εγινε σας ευχαριστώ.

Πάλι εκείνος ο νεαρός αστυνομικός με μετέφερε στο κελί μου.Συνηθησμενο γκρι με ένα ράντζο που αν κοιμηθείς εκεί τα κόκαλα σου θα κάνουν να συνελθουν 376463738 χρόνια,😂


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Χευυ 15ο πάρτι ελπίζω να σας αρέσει...Κρίσιμες στιγμές για τον Άλεξ..Για να δούμε πως θα εξελιχθούν τα γεγονότα....Σχολιαστε και  ψηφιστε με βοηθάει να συνεχίσω❤❤❤

FriendsWhere stories live. Discover now