040

3.1K 178 16
                                    

Perspectief Samir

Vermoeiend loop ik mijn bedrijf binnen en stap ik m'n kantoor binnen. Ik ben kapot, ik heb geen 1 oog dicht gedaan. De jongens zijn laat in de avond vertrokken en ik bleef achter met Amine&Anas en een paar mannen van oom Nabil. Er zijn ook mannen ingeschakeld die Sabrine zo onopvallend mogelijk zullen volgen, dus daar hoef k me geen zorgen over te maken. Younes&Allihya komen deze middag aan, dus heb k hun ook terug.
Ik keek uit m'n grote raam naar buiten en zag daar een paar mannen van oom Nabil staan en ik gaf ze een teken dat ze zich geen zorgen over me hoeven te maken. Sabrine&Adil zullen verwelkomt worden door Badr (..). Hij zal ze hun taken geven en ze een rondleiding door het gebouw geven. Ik daar in tegen zal Sabrine in de gaten houden en m'n werk thuis afhandelen. Ik besloot om eens langs te gaan, en te kijken hoe het zit. Ik passeerde langs verschillende personen totdat ik Badr, Adil&Sabrine tegen kwam.
Salaam zei ik en gaf Badr&Adil een hand en glimlachte naar Sabrine.
Ik hoop dat het jullie al een beetje bevalt zei ik
Jaa, Wollah thanks man voor je auto, Wollah thanks voor alles zei Adil
Geeft niets broer, hoe ver zit het met de rondleiding zei ik
Ik wou net Adil naar zijn kantoor brengen, maar ik zie aan dat je naar je kantoor wou gaan dus kan je Sabrine haar plaats aanduiden zei Badr
Jaa isgoed, ik zie jullie nog zei ik en keek Sabrine aan.
Kom je zei ik en ze liep langs me.
En gaat alles goed met je zei ik
Gaat goed hamdoulilah met jouw zei Sabrine zacht
Hamdoulilah, ik mag niet klagen en hoe is het met je moeder zei ik
Het gaat een stuk beter met haar hamdoulilah en allemaal dankzij jouw, ik ben je echt dankbaar Samir zei Sabrine
Geeft niets jho, ik ben blij dat ik hoor dat het goed met d'r is zei ik en we stapten de lift in, omdat we 7 verdiepingen hoger moeten zijn. Ik drukten op het juiste knopje en ik wachten rustig met Sabrine tot we aan de juiste verdieping kwamen. We stapten de lift uit en liepen naar Sabrine's kantoor die langs Younes kantoor plaats vindt en juist tegenover de mijne, zo kan ik haar in het oog houden.
Nou welkom in je nieuwe kantoor mevrouwtje zei ik en opende de deur van haar kantoor.
Dankjewel zei Sabrine en ze keek haar kantoor rond.
Heeft Badr je alles uitgelegd, van wat je moest doen zei ik voor de zekerheid.
Ja hoor zei Sabrine
Dan is het goed, mijn kantoor is hier juist tegenover. Als er wat is kun je altijd bij me terecht zei ik en keek d'r aan.
Ja prima, nogmaals bedankt zei Sabrine en keek me in m'n ogen aan. Ik glimlachte naar d'r en gaf d'r een knipoog en liep naar mijn kantoor. Ik liet m'n deur open, zodat ik Sabrine in het oog kan houden vanaf haar kantoortje. Trouwens Badr is ook een man die oom Nabil& m'n vader ingeschakeld hadden voor mij, waar ik pas achter gekomen ben. Hij zal nu Adil in het oog houden, ook is er Sabri die Sabrine in het oog moet houden, maar ik vertrouw hem voor geen meter. Hij doet klef met dames en misbruikt ze dan, ook zag ik een grijns bij hem toe hij Sabrine zag dus dat wordt opletten op hem. Als hij haar gewoon met zijn vingers durft aan te raken zal hij zien, Sabrine is van mij, en alleen van mij, ookal weet Sabrine dat zelf niet maar ze is van mij!
M'n telefoon ging af en er verscheen "Younes" op m'n beeldscherm en nam op.
Ewa zei Younes
Ewa zei ik
Waar hang je uit man, en wat is er thuis gebeurt. Hele poetsploeg moet langs komen zei Younes
Ik ben op werk, kom langs dan leg ik je alles uit zei ik
Saaf ik ben onderweg, is het erg als ik Allihya meeneem zei Younes
Nee neem maar mee zei ik
Isgoed, ik ben onderweg zei Younes en hing op. Ik speelde wat met m'n pen op m'n bureau en draaide wat rondjes totdat ik Younes en Allihya voor me zag.
Gues who's back zei Younes en we gaven elkaar een mannelijke omhelzing en een box.
Kleintje is ook terug zei ik en keek Allihya aan.
Jeweetzeluff zei Alliyha en we gaven elkaar een knuffel.
En hoe was jullie verlengd weekendje zei ik
Goed man, was wel leuk toch zei Younes en keek Alliyha aan.
Ja, moeten we nog eens doen zei Alliyha blij
En jij zakenman hoe is met je, je ziet er niet al te blij of goed uit zei Younes
Sluit je de deur eventjes zei ik en Alliyha sloot de deur en we gingen alle zitten.
Nou kijk op de trouwdag van Maysa&Imran is Imran voordat de trouw ging beginnen naar het huis van mijn ouders gekomen. Ik zelf was toen bij m'n ouders. Hij zei dat het belangrijk was en hij zag er ook bang uit. Ik vertrouwden het eerst niet want jeweet Imran zelf is niet te vertrouwen maar toen begon hij te praten.
Hij heeft Maysa horen praten met zijn ouders en hij kon het zelf niet geloven maar blijkbaar deel ik en Maysa dezelfde moeder en was alles bespeeld zei ik en hield m'n woede in.
Samir ben jezeker je weet toch dat je Imran niet kan vertrouwen zei Younes en ze keken me beiden geschrokken aan.
Er is nog meer. Ik kon m'n oren niet geloven, ik was woedend ik was niet te stoppen. Weetje hoe het voelt dat je te horen krijgt dat het meisje waar je smoorverliefd op was, waar ik het bed met heb gedeeld, waar ik toekomst plannen in zag gewoon mijn halfzusje is?? Zoals ik al zei ik was niet te stoppen. Achteraf bleek de vader van Maysa Chafik te zijn, de vader van m'n broertje Amir. Hij die m'n ouders hun leven een hel had aangericht. Imran besloot zijn bruiloft stop te zetten, omdat hij dood bang was voor Saifedine&Mourad mijn zogenaamde onkels die beiden als dood verklaard zijn zei ik en keek ze beiden aan.
Samir waarom belde je ons niet op zei Alliyha
Ja, we zijn broeders voor het leven toch zei Younes
Jullie hebben beide al veel voor me gedaan toen m'n moeder ziek was. Ik gunde jullie die weekendje vrij en ik wilden het niet verpesten door weer met mijn problemen zei ik
Jouw problemen zijn mijn problemen ook Samir, vertel verder zei Younes
M'n vader was woedend en belden m'n oom Nabil op. Hij vertelde dat Imran's bruiloft verder moest gaan en m'n moeder en broertjes en zusjes naar Spanje moeten vluchten met al m'n andere tantes, neefjes en nichtjes. Mijn moeder weigerde hier in omdat ze hoogzwanger is en ze het niet zonder m'n vader kan en al helemaal niet als ze weet dat zijn zonen en man ingevaar zijn. Achteraf is ze toch gegaan met tranen in haar ogen en zijn ik, Amir, mijn vader en oom Nabil naar de trouw van Maysa&Imran gegaan en heb ik m'n echte zogenaamde moeder na 18 jaar eens in het echt gezien en zo Amir zijn echte vader. Mijn moeder speelde schijnheilig maar ik negeerde haar want ik moet niets van d'r hebben alleen vond ik het jammer voor Amir, hij zat/zit er nog steeds mee dat zijn echte vader zo is. Later die avond zijn m'n vader, oom Nabil en Amir naar huis toegegaan en was ik ook klaar voor vertrek maar toen zag ik dat ene meisje staan van in het park als jullie haar beide nog herkennen zei ik
Ja wat is daarmee zei Younes
Ik was dus naar haar toegegaan en vroeg wat ze hier nog alleen deed en zo raakten we aan de praat. Ik bood haar een lift aan aangezien ze nog lang op haar broer moest wachten. We stonden op en toen kwam Chafik onze kant op waar ik totaal geen zin in had. Hij zei dat m'n echte moeder het wel leuk en interssant zou vinden, want ze zagen ons als een stelletje wat niet zo is. Ik was woedend en dreigde hem en liep zonder dat ik het door had, hand in hand met Sabrine zo heet ze trouwens naar m'n auto toe. Ik liet haar instappen en keek naar de ingang van de zaal en zag dat Maysa me dodelijk aankijken mar fuck haar schijt aan haar. Ik bracht Sabrine naar huis toe, en reed zo door naar ons huis toe maar zag daar 2 onbekende auto's staan. Ik nam dus mijn gun uit de auto en deed hem vanachter in m'n broekzak en stapten de auto uit en het bleek Maysa, Imran, Chafik, m'n zogenaamde moeder en m'n zogenaamde 2 onkels te zijn. Ik zag dat ze bewapend waren. Ik was bang, ik wist niet wat te doen maar ik liet niet zien dat ik bang was want ze wouden me neer knallen. Chafik hield de geweer op mij gericht maar hamdoulilah kwamen m'n vader en al m'n onkels en paar mannen van oom Nabil. M'n vader was woedend heel woedend op hen. Hij wou ze neerknallen maar ik hield hem tegen. Ik gaf ze allen 2 opties ofwel werden ze alle hier neergeknald 1 voor 1, ofwel gingen Chafik, m'n zogenaamde moeder en onkels met een privé vliegtuig naar een ver land. Tuurlijk kozen ze voor het privé vliegtuig. M'n onkels en vader waren blij omdat het afgelopen zou zijn, maar ik ben niet dom hoor. Na verhalen te hebben gehoord van vroeger wist ik dat ze die vlucht niet zouden nemen en een manier te hebben bedacht om het zo wel te laten blijken. Die nacht hebben ze allen in het huis geslapen en dat verklaard ook al die gerommel. Ik heb ook tegen m'n vader gezegd dat hij en Amir ook naar m'n moeder moeten vertrekken want ik weet dat m'n moeder ze zich nu zit te stressen om niets zei ik en voelde een traan opkomen. Ik mis mijn moeder zo hard, pff je moest eens weten.
Samir je had me moeten bellen broer Wollah zei Younes kwaad
Geeft niet jho zei ik
Geeft niet?? Ik wil niet nog eens een vriend verliezen Samir! Zei Younes en zijn ogen spuugde vuur.
Younes stop, zie je dat hij alleen het beste voor ons heeft gewild. Jij hoort dit verhaal alleen maar, Samir heeft het meegemaakt dus kalmeer zei Alliyha een soort van kwaad.
Je hebt gelijk sorry broer, vertel verder zei Younes
Die dag erna ben ik naar werk vertrokken, gisteren dus. Ik had met Imran afgesproken na werk maar toen kwam Adil binnen, broer van Sabrine. Hij vertelde me dat hij het moeilijk heeft en vertelde ook hoe het komt maar ik heb beloofd het aan niemand door te vertellen. Ik heb hem en Sabrine hier een baantje aangeboden zei ik
Hoezo een baantje zei Younes
Kijk niemand vertellen safe, paar jaren terug is zijn vader gestorven Allah y rahmoe. Zijn moeder is daardoor ziekjes geworden maar blijkbaar heeft zijn vader schulden en niet weinig maar veel schulden. Dat bedrag in totaal kan een mens niet afbetalen als alleen haar zusje Sabrine zich kapot werkt, waar ze bijna niets aan verdient. Ik verteld hem dat ik zijn schulden betaal en hem een baantje regel en Sabrine ook. Hij was me heel erg dankbaar. Maar zoals ik zei had ik afgesproken met Imran, hij is aan ons kant, hij is te vertrouwen net zoals Anas&Amine trouwens. Hij vertelde zoals ik vermoed had dat Chafik en de rest het aanbod niet aangenomen hadden en ze hier nog zijn. Ook had hij het over Sabrine. Hij zei dat ze opzoek zijn naar haar maar waarvoor weten hij niet, wat hij alleen weet is dat ze verkracht en mishandeld zou worden door m'n zogenaamde onkels. Ik was woedend want ik weet waarom ze het zouden doen, om mij terug te pakken.
Ik was toen direct naar huis toegekomen en vertelde tegen m'n ooms dat ik hulp nodig heb om haar te beschermen, eerst waren ze kwaad omdat ze dachten dat het echt m'n vriendin was. Maar ik heb niets met d'r. Achteraf zijn ze toch allemaal met me meegekomen om deze nacht rond haar huis te waken op haar zei ik
Heb je wel wat geslapen zei Alliyha bezorgd
Nop, maar maakt niet uit. Het is mijn schuld dat ze ingevaar loopt terwijl ze hier niets meetemaken heeft zei ik en er werd geklopt op de deur. Ik stond op en opende de deur en zag Sabrine voor me.
Ik kom jouw m'n werk afgeven zodat ik naar huis kan gaan zei Sabrine
Ja isgoed, waar is Adil zei ik
Oh hij is nog aan het werk, ik neem de bus wel zei Sabrine
Je kan met mij meerijden, ik moet er ook zo vandoor zei Alliyha
Alliyha trouwens, aangenaam zei Alliyha liefjes
Sabrine zei Sabrine en glimlachte liefjes terug
Ik ga snel m'n spullen bijeen pakken en dan kom ik zei Sabrine en ging naar haar kantoor.
Pff redende engel zei ik en keek dankbaar naar Alliyha
Geeft niets zei ik
Er gaat toch niet met haar gebeuren zei Younes en keek naar Alliyha.
Nee kom, zien jullie die mannen daar staan. Ze gaan overal naartoe waar dat Sabrine gaat er kan niets gebeuren zei ik
Oké, doe je voorzichtig. Bel me als je terug vertrekt zei Younes bezorgd
Zal ik doen, tot zo zei Alliyha en gaf Younes een kus op zijn lippen en liep naar Sabrine toe.
Ik zag die blik wel hoe je naar haar keek, je geeft om haar zei Younes en keek me aan.
Valt dat dan zo op zei ik en Younes lachte het uit.
Wel goede meid Masha'Allah, hoofddoek enzo. Past wel bij je zei Younes
Insh'Allah zei ik in m'n eigen.
Kom we gaan door zei Younes en we liepen het bedrijf uit en stapten mijn auto in en reden zo naar huis toe...

Ik weet dat het vermoeiend is om alles wat er is gebeurt nog eens te lezen in een samenvatting maar ik dacht is lang geleden dus zal ik het nog maar eens vermelden dat alles nog vers in jullie geheugen blijft.
Mijn vakantie in Marokko is voorbij, ben weer terug in kikkerlandje sinds gister en moet zeggen prachtig weer😑.
Ik zou zeggen houd mijn verhaal inde gaten want er komen spannende delen aan!!!
Geniet nog van jullie vakantie!❤️

Wraak vanuit het verledenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu