106

1.1K 114 25
                                    

Perspectief Sofia

Kleine handjes op mijn gezicht, lieten me mijn ogen openen en zag Safae me aankijken met haar grijze kijkers.
Heey mijn kleine prinsesje zei ik en keek haar glimlachend aan.
Waar is papa zei Safae en ik keek langs me en zag dat hij er niet meer lag
Papa is gaan werken lieverd net als oom Amir zei ik en Safae knikte.
Ik spelen in mijn kamer zei Safae en verliet de kamer en ik stond op en trok mijn satijnen badjas aan.
Ik keek naar de klok die 08:38u aangaf. Is hij dan zo vroeg naar werk vertrokken? Ik keek naar mijn telefoon en zag dat hij me een berichtje had gestuurd.
Goedemorgen schoonheid. Ik hoop dat je uitgeslapen bent na gisteren avond? Ik ben alvast op werk en het kan behoorlijk laat worden vandaag.
Antwoord je me als je dit berichtje gelezen hebt. Houvanje❤️
Hmm dit had hij al een uur geleden verstuurd en antwoorden hem maar terug. Ik liep naar Safae haar kamer zodat we beneden lekker gingen ontbijten en zag dat Samir alles al had klaargelegd.
Na te hebben ontbeten ruimde ik de ontbijttafel op terwijl Safae voor de tv zat. Ik liet haar maar kijken terwijl ik boven een snelle douche ging nemen en me omkleden in een kaki groene bloesje met een zwarte strakke broek waarbij ik mijn hakjes aandeed. Mijn haren stak ik op en bracht zoals gewoonlijk wat lichtjes make-up op, als laatst spoot ik wat parfum op en bleef ik staren naar mijn trouwring die ik dan toch omdeed. Ik legde alvast mijn zwarte lange jas klaar en mijn schoudertasje en riep Safae naar boven die ik ook snel in bad stopten en haar omkleden in een grijze kiomi jurkje met een zwarte panty en haar leuke zwarte botjes. Haar haar kamde ik in een mooie hoge staart en deed haar een goud ketting om met haar naam die ze van Amir had gekregen. Ik legde haar lange zwarte jasje ook al klaar en trok als laats een mooie spiegelfoto van ons die ik op Snapchat posten.
Oké lieverd we gaan even wat boodschappen doen en dan gaan we naar oom Adam zei ik en Safae schudde haar hoofd.
Oom Adam niet lief mama zei Safae en ik schrok wel om haar opmerking.
Waarom lieverd zei ik en keek haar aan.
Oom Adam altijd boos en schreeuwen naar mij zei ik en keek haar met open mond aan, want moest Samir dit gehoord hebben.
Dan gaan we niet naar oom Adam oké. We gaan wat leuks doen alleen jij en ik zei ik en zag een glimlach op haar gezicht verschijnen.
En papa zei Safae en ik merk dat ze zich fel aan Samir gehecht heeft.
Die zien we strak thuis na werk oké zei ik en ze knikte en omhelsde me nog even. We trokken beiden onze jas aan en ik nam mijn schoudertasje nog en besloot maar met mijn range rover van vroeger te rijden. Ik maakte Safae vast vanachter en reed toen naar de Ah om wat boodschappen te doen.
In de Ah nam ik een kar waar ik Safae instopten, want anders geraakt ik haar sws kwijt in de winkel. Nadat ik alles gehaald had, zeurden Safae steeds om zuurtjes, dit heeft ze van haar oom Amir. Je wilt niet weten hoeveel ze beiden op kregen in 1 dag. Ik liep naar de snoep afdeling totdat ik Qasim tegenkwam en ik vloekte binnensmonds.
Hey wat een toeval zei Qasim en groette me met een kus op mijn wang en plaatste zijn hand half op mijn kont en gaf me een knipoog. Ik trok zijn hand weg een glimlachte zwakjes. Hij kwam gevaarlijk dichtbij staan en ik schrok wel van deze actie.
Ben je in je eentje zei Qasim die me grijnzend aankeek.
Nee met mij hoorde ik een stem zeggen en zag de ene vriend van Samir staan waarvan ik de naam al vergeten was. Qasim nam wat afstand en keek de vriend van Samir aan en richtte zich weer op mij.
Dan zie ik je nog he zei Qasim en liep weg.
Jeweet wel dat hij aan je zat he zei hij
Vertel dit alstublieft niet aan Samir, ik smeek het je zei ik want we weten goed genoeg wat hij met Qasim zal doen.
Sorry hoor maar Samir is mijn vriend en ik laat niemand aan de vrouw van mijn vriend zitten en al helemaal niet als zijn kind erbij is zei hij
Ik weet niet wat hem bezielde zei ik en begon wel een beetje schrik van Qasim te krijgen.
Valt hij je vaak lastig, dan moet je het zeggen hoor want dan loop ik nu gelijk zijn kant op zei hij
Nee nee, nogmaals ik weet niet wat hem bezielde zei ik
Hmm, ik ben trouwens Chakir we hebben niet echt de kans gekregen om elkaar te leren kennen zei Chakir dan.
Nou ik ben Sofia zoals jeweet en dit is Safae zei ik terwijl Safae geconcentreerd naar haar zuurtjes zat te staren.
Ze is er verslaafd aan, met dank aan haar oom zei ik lachend
Nouja kinderen he en Amir ja, hoe moet ik dat zeggen zei Chakir ook lachend terwijl we samen naar de kassa liepen en ik snel afrekende. Chakir hielp me nog met het dragen van de boodschappen en ik bedankte hem nog en stapten mijn auto in nadat ik Safae had vastgeklikt. Ik draaide me naar haar om en zag haar gulzig van haar zuurtjes eten. Ik starte de auto en reed naar huis toe, onderweg naar huis werdt ik gebeld door Samir maar durfde niet op te nemen, dus liet ik hem maar afgaan. Thuis aangekomen deed Safae haar middag dutje boven en legde ik alle spullen op hun plaats totdat ik de voordeur met een klap hoorde dicht gaan en een boze Samir zag staan.
Waarom neem je niet op als ik je bel zei Samir woedend
Ik heb het niet gezien loog ik snel
Lieg niet tegen mij schreeuwde hij kwaad waar ik bang van werdt en een stap achteruit nam.
Je wist goed genoeg waarom ik belde en je niet opnam he zei Samir en liep mijn kant op en mijn harten klopten als maar sneller.
Wat heb ik hier mee te maken, ik heb toch niets verkeerds gedaan zei ik
Je ging toch naar je broer, wat brengt jouw dan naar de Ah zei Samir nog steeds kwaad en ik schudde mijn hoofd.
Ga je mij nu echt de schuld geven hiervan zei ik
Dat is geen antwoord op mijn vraag zei Samir
Dat gaat niet meer door en moet ik al toestemming gaan vragen om boodschappen te doen? Dat slaat toch nergens op zei ik
Weetje wat nergens op slaat he? Dat jongens aan mijn verdomme vrouw zitten, terwijl ik denk dat ze heilig bij haar broer zit zei Samir schreeuwend terwijl ik mijn traan wegveegde.
Je weet goed genoeg dat ik daar niets aan kon doen, dus ik weet niet waarom je je woede op mij komt af reageren. Terwijl ik op dat moment doods bang was, wat me overkwam. Maar laat ook maar, je kunt terug gaan werken. Je hebt je punt duidelijk gemaakt, ik was degene die in fout en zal vervolgens een app in je telefoon installeren zodat je weet waar dat ik ben zei ik en liep hem voorbij. Hij trok me terug en keek me aan.
Zou je me alstublieft los willen laten, ik ben totaal niet in de stemming zei ik heel eerlijk en hij liet me maar los en ik liep naar boven.

Perspectief Samir

Ik vermoord hem, vuile hond dat hij is. Hij heeft me zo kwaad gemaakt dat ik zelfs een vergadering heb laten zitten en mijn woede op Sofia heb af gereageerd. Ik liep naar boven en zag Sofia uit het balkon staren vanuit onze slaapkamer. Ik omhelsde haar via achter en leunde met mijn hoofd op haar schouder.
Het spijt me, ik mocht het niet op jouw afreageren. Je hebt gelijk dat je er niets aan kon doen maar ik was woedend en dat moet je begrijpend als je in een vergadering zit en gebeld wordt door je vriend om te horen dat je vrouw wordt aangerand in de supermarkt in het bij zijn van zijn kind zei ik en hield controle over mijn woede. Sofia zei geen woord en draaide zich naar me om.
Ik zie het niet meer zitten Samir, ik ben het leven beu zei Sofia en schrok om haar woorden.
De mensen wie ik lief had zijn allemaal verdwenen. Ik pieker soms wel nachten om ze allemaal mijn moeder, Hidaya, Akram, Younes, Alliyha, mijn schoonouders en nu zelfs mijn broer. Je had gelijk over hem met Safae, mijn lijstje is nu echt waar officieel compleet zei Sofia en zag helemaal geen emotie in haar wat me wel bezorgd maakte.
Hey niet opgeven Sofia, je hebt mij nog, Amir en niet vergeten onze prachtige dochter zei ik en keek haar aan.
Nog steeds weet ik niet wat ik bij een van hen wat heb gedaan. Ze waren alles voor me, ze stonden hoger dan mezelf. Zoveel gaf ik om ze en toch keerde ze me allemaal de rug toe in deze vreselijke koude periode zei Sofia
Sofia vergeet ze, maak jezelf niet gek door ze. Houd je sterk voor je gezin, voor mij, voor Safae want jij bent degene naar wie ze opkijkt zei ik en het deed me pijn haar zo te zien.
Later zullen ze allemaal terug keren geloof me, dan gaan zij zich als jouw voelen en dan doe jij waar je het het goeds bij voelt. Ik zal altijd achter jouw keuzes staan en ze respecteren zei ik en Sofia gaf me een knuffel en ik sloeg mijn armen over haar heen.
Ik hou van je Samir en het spijt over vandaag zei Sofia
Shtt, je hoeft je niet te verontschuldigen. Ik was degene die fout zat oké zei ik en plante nog een kus op dr voorhoofd.
Ik moet er nu echt vandoor schat, maar zodra er iets is bel je me oké zei ik en Sofia knikte. Ik plante nog een lange kus op haar lippen en vertrok terug naar werk, Qasim ging ik laten wel pakken. Niemand zit aan MIJN vrouw! Want anders maak je kennis met een heel andere Samir.

Wraak vanuit het verledenOnde histórias criam vida. Descubra agora