069

1.3K 125 23
                                    

Perspectief Sofia

Met barstende hoofdpijn stond ik op, ik deed mijn satijnen badjes aan en liep naar de keuken. Ik nam een paracetamol in en liep naar de woonkamer waar ik een slapende Samir aantrof op de bank. Ik liep terug naar boven en opende mijn raam en keek even naar buiten en zag dat de zon scheen en kreeg gelijk een glimlach op mijn gezicht. Ik ruimde de bed op en de rozenblaadjes en de kaarsen. Ik liep naar mijn make-up tafel en zag dat er een envelop lag. Ik opende de envelop en begon met lezen.
Blijkbaar ben je pas wakker slaapkoppie. Hierbij nodigen we het bruidspaar uit bij het avondmaal om 18uur. Zodat jullie op jullie gemak kunnen bekomen van gisterenavond.
Dikke kus Alliyha & Inaya
Lachend legde ik het brief op bed en schrok bij het zien van Samir. Ik liep hem voorbij naar beneden en ruimde snel op waar hij sliep en liep de keuken in. Ik maakte een ontbijtje voor twee en dekte de tafel. Samir liep naar beneden en schoof aan tafel en ik stond op en ruimde mijn ontbijt al op. Ik keek naar de klok die al 15;00 uur aangaf, ja mensen het is al zo laat en we zijn beiden ook laat opgestaan na een lange avond gisteren. Ik liep naar boven en liep mijn inloop kast in en koos een mintgroen jurkje die tot aan mijn knieën kwam met mijn witte hakjes en witte schoudertasje waar ik mijn autosleutels, huissleutels, telefoon en andere belangrijke benodigdheden in gooide. Ik liep nog snel naar mijn make-up tafeltje en bracht wat mascara en een mooie kleurtje voorop mijn lippen en deed mijn haren in een hoge strakke staart en keek naar de klok die 16u16 aangaf. Hmm ik heb nog minder dan 2 uur tijd, wat zou ik gaan doen...
Ik liep naar beneden en zag Samir me verbaasd aankijken.
Je kunt niet alleen weg zei Samir en ik keek scheef zijn kant op.
En waarom dan wel niet zei ik
Er staat een cameraploeg voor de deur, ik zou het niet doen zei Samir
Oh, ik was vergeten dat je een reputatie hoog te houden had zei ik en liep naar de keuken en dronk een glaasje water.
We gaan zo naar mijn ouders toe zei Samir en liep naar boven toe.

Perspectief Samir

Damn hoe mooi ze eruit zag, waarom draagt ze zo strakke kleding verdomme. Ze is een getrouwde vrouw, mijn vrouw! Ik liep naar boven en kleedde me snel om in een witte Armani short met zijn bijhorende T-shirt. Ik deed mijn haren in een goede model en spoot wat parfum en nam als laatst mijn zonnebril die ik op deed. Ik zocht mijn trouwring en schoof hem rond mijn vinger en liep naar beneden en zag Sofia met een glimlach achter haar telefoonscherm.
We kunnen hoor zei ik en ze keek me neutraal aan en stond op. We liepen naar beneden en stapten mijn baby in, mijn vertrouwelijke Mercedes🙌🏻. De garage poort ging open en ik reed naar het huis van mijn ouders toe. We zeiden zoals gewoonlijk geen woord tegen mekaar totdat we bij mijn ouders thuis waren aangekomen.
Speel gewoon mee zei ik en we stapten de auto uit en liepen hand in hand het huis in en mijn moeder kwam glimlachend onze kant op.
Mijn mooie zoon en zijn prachtige vrouw zei mijn moeder en groette ons.
De mannen zitten in de tuin lieverd zei mijn moeder en nam Sofia mee. Ik liep naar de tuin en zag gelijk die lachende gezichten van mijn ooms en nam plaats langs mijn vader.
Enne hoe bevalt het getrouwd leven je zei oom Imad
Prima, gaat zijn gangetje zei ik
Je vertrekt morgen toch naar Dubai he zei oom Nabil
Jaa, morgenvroeg zei ik nadenkend dat ik morgen op huwelijksreis ga.
Heb je al vervoer zei mijn vader
Komtgoed, dat zijn zorgen voor morgen zei ik en zag dat het eten gereserveerd werdt. Ik had niet zo een trek dus stond ik maar op en liep ik naar binnen toe. Ik hoorde gehuil van Mountasir dus liep ik naar boven en nam hem op. Ik wiegde wat met hem en liep naar beneden naar de vrouwen toe en zocht mijn moeder.
Hoor jij niet te eten zei mijn moeder steng
Ik heb niet zo een trek zei ik en keek naar Mountasir die alweer in slaap gevallen is.
Je had je tickets gisteren vergeten, maar ik heb m al aan Sofia gegeven zei mijn moeder en nam Mountasir over.
Ooh, ik heb m daar vast laten liggen zei ik en keek rond maar zag geen Sofia
Waar is Sofia trouwens zei ik
Ze is even gaan kijken naar de kids en wat heb je in gedachten voor je verjaardag als je terug komt uit Dubai zei mijn moeder
Ik heb zo mijn zin niet meer om mijn verjaardag te vieren, maar veras me maar zei ik en gaf mijn moeder een kus op haar voorhoofd. Ik nam terug plaats bij de mannen en we spraken over van alles, meer waren ze me aan het plagen over wat er in Dubai zal gebeuren, jeweet wel...
Mijn ooms zijn al vertrokken en ik vondt ook dat het al aardig laat was en we hebben morgen vroeg ons vlucht.
Yema ik denk dat we er maar vandoor gaan, het is al laat zei ik en nam afscheid van mijn ouders en liep met Sofia naar mijn auto.
Ik starten de auto en reed naar huis toe, thuis aangekomen liet ik me vallen op de bank en deed ik de tv aan. Ik was geconcentreerd aan het kijken totdat ik opgebeld werdt.
Jooo zei ik
Ewa, niks slapen je moet morgen vroeg op zei Younes
Hmm, ik ga zo wel zei ik
Maar ik ga je laten, zorg dat je om 6u klaarstaat zei Younes en hing op.
Ik deed de tv uit en liep naar boven en liep "onze" slaapkamer in en zag dat Sofia haar koffer klaar aan het zetten was. Ik nam ook een koffer en gooide er wat kleren in voor 5 dagen en zetten hem al in de gang klaar voor morgen. Ik kleedde me nog om in "onze" kamer in alleen een voetbalshort en keek Sofia aan die haar tanden aan het poetsen was. Ik opende mijn nachtkastje en zag een fotoalbum van mij en Sofia en deed het kastje dicht en zag dat Sofia al in bed was ingestapt.
Ik liep naar beneden en keek wat tv en viel inslaap met de tv die aan stond...

Wraak vanuit het verledenWhere stories live. Discover now