083

1.5K 131 50
                                    

Perspectief Samir

Nadat ik mijn tas voor de komende 3 dagen had klaargemaakt legde ik die alvast in de gang. Ik nam ook mijn schoudertasje mee, waar ik al mijn belangrijke spullen in deed, zoals geld, papieren, etc...
Ik wisselde mijn kleren in een trainingspak, deed mijn petje op en liep naar beneden waar ik Sofia aantrof op de bank. Ik nam langs haar plaats en nam haar in mijn armen.
Ik ga je missen kleintje zei ik en speelde met haar haartjes.
Jij bent de gene die weggaat zei Sofia, wat wel hard aankwam.
We gaan toch niet weer beginnen he, ik wil de deur niet uit met ruzie Sofia zei ik en keek haar aan, maar zoals verwacht kreeg ik geen antwoord. Pff wat ga ik blij zijn als ze bevallen is, dan heeft ze geen last van hormonen!!
Ik hoorde een auto en wist dat ik nu zou door moeten gaan. Ik zuchtte en stond op, ik keek nog naar Sofia en glimlachte.
Ik hou van je, houd je goed en geen gekke dingen doen zei ik en ik wist dat ik geen antwoord zou krijgen dus nam ik mijn tas en liep ik de deur uit. Moeizaam liep ik naar de auto toe, totdat ik mijn naam hoorde en Sofia zag. Ze liep naar me toe en drukte haar lippen tegen de mijne aan.
Ik hou ook van jou Samir zei Sofia nog en ik trok haar in een omhelzing.
Amir is onderweg naar hier oké, ik stuur je gelijk wanneer ik aankom zei ik en keek Sofia aan.
Isgoed, doe voorzichtig alstublieft zei Sofia die me serieus aankeek.
Altijd zei ik en gaf haar nog een snelle kus en liep naar de auto, waar Imran, Amine en Anas me sneaky aankeken. Ik stapten langs Imran vanvoor in, want vergeet het maar dat ik vanachter zit.
Waar heb je Naoufal gelaten trouwens zei ik tegen Imran
Die is met Amir onderweg naar Sofia zei Imran en ik knikte maar wat en staarde uit het raam, dit wordt een lange reis, maar alles voor de veiligheid van mijn familie. Mijn ooms vertrekken iets later, aangezien ze nog een gezin hebben waar ze moeten voor zorgen. Ik staarde uit het raam en mijn gedachtes gingen naar Sofia en mijn toekomstige kind, het besef dat ik binnenkort vader wordt komt niet tot me door. Alles is zo snel gegaan, school, werk, trouwen en binnenkort vader. Eerlijk ik kan niet wachten om mijn kind in handen te hebben, maar eerst wil ik alles op een rijtje hebben. Ik wil niet dat mijn kind in gevaar geboren wordt door mij. Ik snap Sofia dan ook niet dat ze nog bij me blijft, ze verdient zoveel beter dan mij, maar dat ziet ze niet in. Ik veroorzaak haar alleen maar problemen! Ik schudde die gedachten van me weg en draaide de muziek wat harder en bedacht in mezelf hoe ik Chakir terug kan halen en Maysa voor altijd doen laten verdwijnen...

Perspectief Sofia

3 dagen zonder Samir, pff. Amir kan elk moment komen met Naoufal en hij vertelde me dat we wat leuks zouden doen, Hihii wat heb ik toch een lieve schoonbroertje! Ik liep naar mijn inloopkast en haalde er een mooie bordeaux jurkje uit dat net onder mijn knieën kwam. Mijn bolle buikje is ook goed zichtbaar hierin, kan niet wachten totdat dit kleine wondertje eruit is. Ik kamden mijn haren mooi in een hoge strakke staart en bracht zoals gewoonlijk lichte make-up op en spoot als laatst mijn standaard geurtje op. Ik hoorde de deurbel gaan en nam nog snel mijn schoudertasje en liep naar de voordeur toe, waar Amir en Naoufal stonden.
Sofiaa zei Naoufal lief en omhelsde mijn voeten, wat een schatje is het toch ook.
Alles goed kleintje, we gaan heel leuke dingen doen totdat papa komt Isgoed zei ik lief en hij knikte braaf en ik keek glimlachend naar Amir.
Ben je klaar zei Amir nog en nam Naoufal op.
Jaa, ik ga nog even checken als de achterdeur gesloten is zei ik en checkte of hij gesloten was en liep toen naar de auto van Amir toe.
Waar gaan we eigenlijk naar toe zei ik tegen Amir die aan het rijden was.
Maastricht, Samir vertelde me dat mevrouwtje nog zo nodig moest gaan winkelen zei Amir hoofdschuddend/lachend.
Ooh dat is gemeen van hem om jou dat aan te laten doen, maar ik zal niet overdrijven vandaag zei ik, ooh hij gaat zo afzien vandaag Manman.
Daar hou ik je op zei Amir en ik keek nog naar Naoufal die al in slaap gevallen is. Ik maakte een snap video met een slapende Naoufal en een zingende Amir en gooide die op mijn snap verhaal #Omw Maastricht📍
...
Na een geslaagde dag samen met Amir en Naoufal kijk ik tevreden naar de winkeltassen, ik moet zeggen ik heb flink gewinkeld zowel voor mij als voor Amir, Samir en Naoufal.
Goed voor mij, dat ik nog geen vriendin heb zei Amir als we plaats genomen hebben in de mac.
Overdrijf niet zo zei ik lachend terwijl ik Naoufal hielp met zijn visbroodje fatsoenlijk op te eten.
Even serieus, ik wed ervoor dat je die kleding 1 keer zal dragen en het dan voor altijd in je kleerkast blijft zei Amir
Blijkbaar heb je echt geen vriendin he zei ik lachend
Nop, alleen maar hoofdpijn. Zijn jullie trouwens klaar, want het is al aardig laat zei Amir
Ja kom maar zei ik en veegde Naoufal zijn mondje nog schoon en gaf hem een handje, terwijl Amir alle zakken draagt. Ik maakt nog een foto van hem, aangezien hij even van voor liep en sloeg hem op.
Beter dat je m straks wist zei Amir die langs me kwam wandelen.
We zullen zien zei ik en we liepen door, totdat er meisjes voorbij wandelden.
Omg hij is echt lief, hoe noemt hij zei een van de dames die naar Naoufal keek.
Hij noemt Naoufal zei ik lief terug
Masha'Allah prachtige zoontje hebben jullie en blijkbaar nog een op komst. Mogen Allah jullie nog een gezegende huwelijk schenken zei dat andere meisje en liep weg. Ik keek naar Amir en we konden het niet meer laten en proestte het uit van het lachen.
Dit is echt gemeen van ons, ze bedoelde het goed zei ik wanneer ik klaar was met lachen.
Yeah right, ze kon er trouwens ook niets aan doen. De meerderheid heeft vandaag zo gedenkt over ons hoor. Tis dat we niet van hier zijn zei Amir nog steeds lachend, eerlijk dames ik heb toch zo een lieve schoonbroertje. Wies schoonbroertje zou dit doen?
Sofia ik ben moe zei Naoufal zuchtend.
We zijn bijna bij de auto en dan mag je slapen oké zei ik en keek hem aan en hij knikte.
Bij de auto aangekomen legde ik Naoufal op zijn stoeltje en Amir vechte met de tassen in de kofferbak, echt een sukkeltje toch. Ik nam alvast plaats in de auto en wachtte geduldig af op Amir die snel erna kwam.
Alles erin gekregen zei ik en hield me lach zo goed in.
Jaa zei Amir met een fake glimlach en starten de auto en reed door.

Perspectief Samir

Aangekomen in Frankrijk, zag ik gelijk mijn bewaking en groette een paar jongens. Ik liep direct naar beneden, waar Maysa normaal gedood moest worden en zag dat het dicht was? Ik liep terug naar boven en riep een bewaker.
Waarom is de deur beneden dicht zei ik
We hebben wat er beneden is niets te maken meneer, weet u nog zei de bewaker die gelijk had. Ze hebben daar niets te zoeken, die opdracht hadden ze van mij niet gekregen. Ik liep terug naar Imran, Amine en Anas toe die binnen zaten.
En al beneden wat gevonden zei Imran
Ik krijg de deur plots niet open zei ik en ze keken me alle drie vreemd aan.
Binnen trappen dan ofniet zei Anas
Als het je lukt zei ik
Kom kom Amine zei Anas stoer en liep naar beneden. Ik nam plaats op een stoel en keek op Snapchat waar ik allerlei video's zag van Sofia, Amir en Naoufal. Ik kreeg automatisch een glimlach.
Uhm Samir zei Amine die zijn neus bedekte.
Hebben jullie m open gekregen zei ik en keek ze aan.
Ja maar er liggen 2 lijken die stinken zei Amine en mijn hart stopten, laat het niet waar zijn. Ik nam een gasmaskertje en liep naar beneden en schrok van de twee lijken, Ya Allah waarom? Waarom? Ik liet me op de grond zakken en zag een briefje op de grond liggen.
Dit waren Ilias en Sabrine, de volgende twee lijken zijn die van Sofia en je kind! Je bent gewaarschuwd grote broer, watch me!x
Ps; ik ben dichterbij, dan je denkt...
Woedend keek ik naar het briefje, en blijf aan dat laatste zin denken.
Shit zei ik in mezelf en loop op mijn snelst naar boven.
Verlaat het pand, nu! Schreeuwde ik op mijn harst en verliet het pand en niet 3 seconde erna hoorde je een harde knal "BAM"...

Oeioei Samir?
Sorry dat het de laatste tijden zo lang duurt voor een vervolg, maar ik zit in mijn examenperiode!😫
Alvast bedankt voor jullie begrip!

Wraak vanuit het verledenWhere stories live. Discover now