2.BÖLÜM

8.4K 1.1K 57
                                    


SERHAT'IN AĞZINDAN

"Planım tıkırında işlemeye başladı ama bu böyle olmaz Kerem'in Nisa ile olan yakınlaşması planımı gerçekleştirmeme engel olacaktır muhtemelen. O yüzden ilk önce Kerem'i halletmem gerek daha sonra Nisa ile ilgilenirim. "

Serhat Kerem'e bir şey yapıp Nisa ile yakınlaşmasını engellemeliydi. Ama ne yapsa bir türlü karar verememişti. Ama planını bir an önce gerçekleştirmek için biraz hızlı olması gerekiyor. Çünkü Nisa ve Kerem daha da yakınlaşabilirler.  Kerem Nisa'dan biraz hoşlanmıştı ne de olsa güzel bir kız .

Serhat'ın Sınıfa Yolladığı Çocuk

"Nisa abla hemen aşağıya gel Serhat'ın kuzeni Emir Dilara'nın üstüne sıcak kahve dökmüş. Ve ikisi de şu anda kızlar tuvaletindeler.

"Ne kızlar tuvaletinde mi ?"

Nisa Emir'in bir erkeğin kızlar tuvaletinde olmasına çok şaşırmıştı. Nisa hemen hızlı adımlarla kızlar tuvaletine doğru yola koyulur. O sırada Dilara ve Emir zaten tanışmıştır.

"Ş. Şey Dilara ımm bak kusura bakma üzerine sıcak kahve döktüğüm için canın yanıyor mu şu an.?"

"Hayır yanmıyor ve önemli değil. Kahveyi üzerime döktün ama döktüğün gibi direk kucaklayıp buraya getirdin ve kahve dökülen yere soğuk su tuttun. Şu an canım yanmıyor yardımın için teşekkür ederim."

"Yaptığım hatayı telafi ettim mi bilmiyorum ama ne dersin daha sonra tekrar görüşebilir miyiz?  Belki oturur bir kahve felan içeriz."der ve güler.

"Belki bir ara olabilir sakar."

"Sakar mı? Küçük hanım siz önünüze hiç bakmıyorsunuz ki ama şimdi sakar ben mi oldum? "

"Evet sen oldun" diye kısa cevap verir Dilara.

Dilara'nın Emir'e sakar demesi Emir'in komiğine gitmiştir. Çünkü Nisa ile Serhat arasında ise Nisa sakar olarak adlandırılmıştı. Nisa kızlar tuvaletine doğru ilerlerken Kerem onu kolundan tutup kendine doğru çevirir ve;

"Ee Nisa hanım ne yapıyorsun bakalım nereye böyle? Bu acele ne bakayım? "

"Ya bu Serhat'ın kuzeni Emir kardeşimin üzerine sıcak kahve dökmüş kızlar tuvaletindelermiş oraya gidiyorum "

"Vay puşt Emir'e bak sen. Yürü Nisa bende seninle geliyorum bakalım neymiş bunun derdi "

"Ahh Serhat inşallah bunda senin parmağın yoktur yoksa var ya.."

Nisa ile Kerem kızlar tuvaletine vardıklarında Emir ile Dilara'nın konuşması bitmişti bile. Tam Kerem kapıyı açıp "Emir sen ne yaptın lan" diyecekken kapıyı öteki taraftan Dilara açıp dışarı çıkar. Ve kardeşi için endişelenmiş olan Nisa Emir'e dönüp konuşmaya başlar.

"Bana bak lan Emir misin nesin bundan sonra önüne bakarak yürü aklını alırım senin. Dilara'ya bir daha yanlışlıkla bile olsa zarar verirsen canına okurum senin duydun mu beni  canına okurum!"

Emir ise Dilara ile bu sorunu hallettiği için rahat kafayla şöyle der;

"Şşş sakin ol bakalım bir önce karşında kimin olduğunu unutma. Ben kazayla kardeşinin üzerine kahve döktüm ama döktüğüm gibi tuvalete getirip kahveyi döktüğüm yere soğuk su tuttum. Ve ayrıca ben Dilara'dan özrümü de diledim.. "

"Bana bak Emir bu işten kadar kolay kurtulamazsın söyle lan bana kuzenin Serhat'ın bu işte parmağı var mı?"

Dilara buna çok şaşırır çünkü Emir ile Serhat'ın kuzen olduğunu bilmiyordur. Sonuçta Serhat okulun psikopatı ve öyle bir psikopatın böyle bir kuzeni olamaz diye düşünür. Çünkü Emir'in davranışları ona baya samimi gelmiştir.

ESMER BELAMWhere stories live. Discover now