6.BÖLÜM

3.4K 1K 30
                                    


"Niye bunu yaptın Serhat niye? Ne gerek vardı duvara vurmana?"

"İnanmıyorsun be inanmıyorsun anlamıyorum niye daha ne yapmam gerek ?" derken Serhat'ın telefonu çalmaya başlar. Arayan Emir'dir. Serhat Nisa'ya "Bir dakika." dermiş gibi hareket eder ve direk telefonu açar konuşmaya başlar.

"Ne oldu kuzen hayırdır? İnan hiç zamanı değil biliyor musun?"

"Niye,ne oldu neredesin ki sen?"

"Evdeyim kuzen."

"Eee o zaman bana niye ağız yapıyorsun lan sana bir şey demem lazım herhalde. Keyfimizden aramadık seni beyefendi merak etme." der ve tam lafa girecekken Serhat lafa girer ve konuşmaya başlar kısık bir sesle.

"Kuzen Nisa burada mesaj at öyle anlat ne olduysa. Ortamı bozuyorsun."

"He kuzen anladım tamam. Ben mesajla anlatırım şimdi sana o zaman hadi görüşürüz." der ve telefonu kapatır. Serhat telefonu kapadıktan sonra Nisa'ya yaklaşır ve konuşmaya başlar.

"Bana ne zaman inanmayı deneyeceksin Nisa?"

"Ben zaten sana inanıyorum Serhat"

"O zaman sorun ne Nisa? Niye hâlâ iki yabancı gibiyiz? Ben senin o küçücük ellerinin bu ellerimden ayrılmasını istemiyorum." der ve Nisa'nın ellerini tutar. Serhat yavaş yavaş yaklaşmaya başlar Nisa'ya. Nisa gözlerini kapatır ve uzun bir süreden sonra bir erkeğe kendini teslim eder. Serhat Nisa'nın gözlerinin kapattığını görünce yüzünde sinsi bir gülüş oluşur Serhat'ın. Sonunda istediğine çok yakındı ama tam dudakları Nisa'nın dudaklarınla buluşacakken telefonuna gelen zamansız mesajla ikisi de irkilir ve Serhat içinden küfürler ederek telefonuna gelen mesaja bakar.

KİMDEN = Kuzen(Emir)

Kuzen bak biz bu gün Dilara'yla bir şeyler içmeye gidecektik ya Dilara dedi ki demin aradığımda "Emir bu gün gidecektik ya bir şeyler içmeye onu akşama ertelesek olur mu?" dedi kuzen bence ne yapalım biliyor musun? Nisa yanında ya onu akşam bara davet et hem eğlenirsin hemde planı daha çok çabuk gerçekleştiririz. Yani anlayacağın bu gece sen,ben,Dilara ve Nisa bara gidelim diyorum sana da uyarsa planım kafana yatarsa akşam 11 gibi size geleyim oradan Nisa ve Dilara'yı almaya gidelim. Ne dersin?" der. Serhat bu mesajı görür görmez yüzünde bir sinsi gülüş oluşur ve iyice aklındaki plan yerli yerine oturmaya başlamıştır. Serhat bir anda Nisa'ya döner ve şöyle der;

"Nisa sana bu geceye kadar zaman ya gece benim olmayı seçersin yada ben tamamen çıkarım hayatından." der ve sözlerine şöyle devam eder.

"Bu gece Emir ve Dilara dışarı çıkacaklarmış ne dersin bizde onlarla gidelim mi he ne dersin? Hem orada da dans falan ederiz bir şeyler içeriz. Tabi sen içki falan içemezsin senin o kafasını kırarım diyeyim. Sakın bana şimdi atarlanayım deme ağzına bile sürmeyeceksin. Bunu kabul ediyorsan gidelim. Bence hem eğleniriz hemde bu gece tek başına düşünmüş olmazsın bunun kararını yanımda verirsin. Ne dersin Nisa gidelim mi?" Serhat Nisa'ya içki içmeyeceksin derken ciddi değildi tabi ki sadece ciddi olduğunu inanması için öyle konuşur. Nisa'nın çok geçmeden yüzünde bir gülümse oluşur ve Serhat'a cevabını verir.

"Tamam olur. Ben o zaman hemen eve gidiyim hazırlanayım." der ve Serhat'ın yanağına küçük bir öpücük kondurup hemen gitmeyi planlarken öptükten sonra Serhat kolundan tutar ve Nisa'ya şunları demeye başlar;

"Bana bak şort falan giyeyim deme o bacaklarını kırarım diyeyim. Adam akıllı şeyler giy. Üstüne de çok dekolteli dar şey giyme. Bak sizi almaya gelince eğer üstündekileri beğenmezsem yeminle eve geri çıkarsın direk üstünü değiştirip öyle gelirsin diyeyim yani." der ve Nisa o anda gülümser. Çünkü uzun zamandan sonra ilk kez bir erkek onu böyle kıskanmış ve bu kadar sert uyarabilmişti. Nisa'da çok diklenmek istemez aslında doğrusunu söylemek gerekirse diklenemez. "Tamam" deyip tekrar Serhat'ın yanağından öpüp kendi evine gitmek için yola koyulur. Serhat ise evde hayince planlarını yavaş yavaş kafasında oturtmaktadır. Nisa gider gitmez Serhat Emir'i arar ve konuşmaya başlarlar.

ESMER BELAMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin