Capitolul 6

3.9K 128 1
                                    

Din perspectiva lui Harry

Dupa ce baieti s-au indepartat, eu am intrat in salonul Vanessei rugandu-ma sa nu se trezeasca pana cand nu vine Liam inapoi, dar nu cred ca am atat de mult noroc.

Oare de ce mie frica sa stau cu ea? O, da...ma baga in sperieti.Privirea ei este atat de rece si ea parca e facuta din gheata.Doar uitandu-te la ea iti da impresia aia ca mai bine ti-ai vedea de treaba ta, caci e mai bine asa. Dar Liam a spus ca se comporta asa pentru ca nu are incredere in oameni, deci inima ei nu e de gheata, eu doar trebuie sa dau de caldura ce o ascunde. Dar cum fac asta?

Niall a spus sa nu ma gandesc prea mult ce sa-i spun, la el a functionat, dar e de inteles e Niall se imprieteneste cu toata lumea fara nici o problema. Dar eu nu sunt asa, deci trebuie sa o fac sa ma placa asa cum stiu eu si asa v-a avea incredere si in mine, asa cum sunt eu. Da asa e cel mai bine.

Totusi imi este greu sa stiu ca Liam mai are o sora, e ciudat, dar noi o vom primi in familia noastra asa cum se cuvine, caci noi suntem o mare familie si nimeni nu ramane pe dinafara.

A trecut mai bine de o ora si nici Liam, nici Alex nu s-au intors, noroc ca am telefonul la mine caci altfel m-as fi plictisit. Am lasat telefonul deoparte si m-am dus la geam, afara e inorat si se pare ca ploaia o sa inceapa curand. Deodata am auzit un geamat si am stiut ca Vanessa s-a trezit, m-am intors usor sa o pot vedea si am vazut cum isi tine mama acolo unde e rana.

-Argh.....asta clar e un loc in care nu am fost ranita inainte. spune ea, crezand ca este singura in salon.

-Buna...din nou. Credeam ca nu o sa mai trezesti, m-am cam  plictisit. spun eu, iar ea isi intoarce privirea usor speriata si pentru prima data am putut sa vad ochii ei de un caprui intens, fara pic de raceala in ei, doar sinceri si plini de dragoste, asa cum sunt a lui Liam.

-Ce faci tu aici?

-Pai Liam a trebuit sa place si m-a rugat sa stau cu tine pana se intoarce. 

-Si Alex?  

-Nu prea stiu, credeam ca este la cantina si tot sta acolo de 2 ore.

-Ai m-au lasat cu tine? Putea la fel de bine sa ma lase cu Niall, macar el e amuzant. spune ea si se pare ca s-a transformat din nou in gheata.

-Pai te-au lasat cu mine....si pot sa fiu si eu la fel de amuzant. spun eu usor enervat, se pare ca cam greu sa ii castig increderea si se pare ca ii plac baieti amuzanti, clar Louis s-ar intelege de minune cu ea.

-Serios? La fel de amuzant? intreaba ea amuzata de enervarea mea

-Nu, dar pot incerca. ii spun eu sincer, amintindu-mi ca Liam a spus sa fiu sincer cu ea si se pare ca functioneaza, privirea ei nu este asa de rece, se pare ca fac progrese.

-Bine....bine domnule amuzant, poti te rog sa imi aduci apa? se da batuta si imi ofera un zambet, chiar fac progrese...nu pot sa cred.

M-am dus pe partea cealalta a salonului si i-am pus apa intr-un pahar dupa care i l-am inmanat. Ea l-a luat si l-a baut fara macar sa i-a aer.

-Daca vrei pot sa te duc la  Oceanul Pacific, sau mai preferi alt pahar? o intreb eu amuzat de cat de repede a baut apa.

-Am sa accept oferta ta cu Oceanul Pacific si inca un pahar de apa te rog. mi-a spus ea zambind si m-am dus dupa alt pahar cu apa.

-Deci.....ce vrei sa facem pana vin ceilalti? o intreb eu, habar nu am ce ii place sa faca.

-Nu stiu.....nu poti face prea multe intr-un spital, asta ar fi unul din lucrurile pe care le urasc la acest loc. Ce facei inainte sa ma trezesc, inafara sa te uiti cum ploua afara?. imi spune Vanessa eu uitandu-ma confuz la geam caci nici nu am observat ca a inceput ploaia si acum 2 minute eram langa geam.

Sister & Brother[1D Story]Where stories live. Discover now