Capitolul 13

3.3K 93 4
                                    

Din perspectiva Vanessei

-Am si uitat cat de mult avem de mers pana aici. spune Jack cand vede ca ne apropiem de depozit.

Chair daca acum incerc sa ma schimb, tot imi este dor de locul asta. Aici mereu petreceam in fiecare noapte, sa nu spun de faptul ca era un loc in care eu eram venerata, cand se iveau probleme toti veneau la mine si nu stiu cum reuseam dar le rezolvam si asa am ajuns sa ii fac pe toti sa aiba incredere, dar si frica de mine, iar in acest fel s-a ajuns sa se spuna ca mi-am format un regat.

''Regatul de Gheata al Vanessei'' se auzea pe strazile intunecate ale New York-ului, mereu cand se intampla ceva rau eu eram principala acuzata de acel lucru si in mare parte era adevrat, eu organizam orice activitate ale multor gasti cum ar fi spargeri in diferite locuri sau trafic cu droguri sau pur si simplu atacarea oamenilor pe strada, binenteles ca eu nu permiteam sa fie raniti, pur si simplu ii speriam si ei ne dadeau ce aveau mai scump la ei. Erau si alte gasti independente de mine, dar niciodata nu au cauzat atatea rele ca si noi.

Noi eram nemilosi si duri cu oricine de aceea se spunea Regatul de Gheata, dar gastile spuneai Regatul Vanessei si asa numele s-a combinat. Intr-o vreme s-a ajuns ca nimeni sa nu iasa pe strada de la ora 6 incolo si masinile de politie se dublau in cursul saptamanii, iar in weekend se triplau, asa am ajuns sa am atatea caziere, dar niciodata nu m-au prins cu ceva concret, doar banuiele, iar depozitul unde petreceam nu o fost niciodata descoperit, asta era cel mai secret lucru de tinut, sa nu ni se dezvaluie locul.

Cand le-am spus ca ma retrag din Regat, multe revolte au avut loc, dar cum eu eram Regina ca sa zic asa, Regatul s-a destramat si pe cei care m-au ascultat in continuare i-am ajutat sa-ai deschida diferite afaceri, din care se pot intretine ca de exemplu saloane de tatuaje, sau cafenele sau baruri si cred ca si fast-food-uri sau tin minte ca pe o gasca i-am ajutat sa deschida un atelier de reparat masini si chiar are succes.

Dar cum a spus sunt unii care nu au fost deacord sa renunte la ceea ce faceam ca Mark si gasca lui si asa a ajuns sa-mi fie dator cu multe lucruri, sa nu mai spun ca mereu m-a considerat un dusman al lui, dar nu a avut niciodata curajul sa se atinga de mine, caci stia ca ni poate scapa viu din asta, dar se pare ca ultima data cand ne-am vazut ceva l-a ambitionat, dar uita-te acum ca se ascunde ca un sobolan, iar eu am sa-l gasesc, fara nici o problema.

Suntem deja in fata usii si muzica este data la maxim, se pare ca Marcus, Dj-ul nostru, a auzit de reuniune si nu s-a putut abtine sa nu vina.

Cand intru pe usa vad o multime de baieti si fete care danseza, dar majoritate stau pe margine si se uita, probabil asteptand sosirea mea, si aveam dreptate am facut 10 pasi si muzica se oprira, iar cei care dansau se dadeau la o parte din calea mea si a prietenilor mei. M-am urcat pe scena unde era Marcus si m-am intors sa ii vad pe cei care au venit si pot sa spun ca erau cu totii si in primul rand ii vad pe cei care erau cei mai apropiati de mine, gata sa ma ajute indiferent de ce le-as cere.

-Bun venit inapoi! Ma bucur ca sunteti cu totii aici. ma adresez catre ei, iar ei incep sa aplaude cum fac deobicei, se pare ca Liam nu este singurul care are un public care il idolatrizeaza.

-Multumim de invitatie, dar cu ce ocazie? spune o voce urcand pe scena si il recunosc imediat.

-Cred ca iti dai seama ca nu este pentru ca pur si simplu mi s-a facut dor de voi. ii spun lui Chris si batem palma intr-un fel pe care noi l-am inventat.

-Ma gandeam eu ca nu este doar atat. spune Jenifer cu acelasi cap roscat dintotdeauna

-Ma cunosti destul de bine roscato. ii spun eu si ea ma ia in brate, m-am cam obisnuit cu imbratisarile astea pe neasteptate de la baieti.

Sister & Brother[1D Story]Where stories live. Discover now