Capitolul 7

3.6K 118 0
                                    

Inca o zi in spitalul asta nenorocit, cred ca o sa innebunesc daca mai raman mult aici.Trebuie sa gasesc o cale prin care sa scap mai repede de aici.Nici macar la razbunarea mea nu ma pot gandi, caci tot timpul sta cineva cu mine; daca nu e Alex e Liam, daca nu e Liam e Robert, daca nu e Robert e Niall sau Harry, noroc cu Jack, el e singurul de care nu vreau sa scap.

Ma bucur ca il am pe Jack, el mereu ma ajuta si ma sustine, chiar daca e de rau sau e de bine.Atunci cand am luat-o razna, el a fost singurul care nu mi s-a impotrivit si mi s-a alaturat in ceea ce faceam, spunandu-mi mereu ca numai asa poate sa abia grija de mine si asa incetul cu incetul m-a scos din aceea viata mizerabila pe care o duceam si nu pot sa cred ca sunt la un pas sa intru din nou in ea, dar Mark trebuie sa plateasca pentru ce mi-a facut si pentru multe alte lucruri.

-Buna dimineata! Cum te simti azi? intreaba Liam cand intra pe usa

-Buna dimineata! Destul de bine, chiar pot sa plec din spital deseara. spun eu, chiar vreau sa plec,dar vad cum pot sa-l conving pe Robert, si pe ceilalti

-Nu, nu poti. Tocmai am vorbit cu Robert si a spus ca rana mai are pana se vindeca complet, plus ca este abia a 3 zi, mai ai 2 zile si dupa poate pleci. imi spune el si raman surprinsa, cum adica a vorbit cu Robert, nici macar mie nu imi spune atat de multe.Imi intorc privirea spre Jack si el pare relaxat ca si cum ar fi normal acest lucru.

-Liam, cum adica ai vorbit cu Robert. Iti multumesc pentru salonul privat si pentru grija ta, dar nu te inteleg.....de ce esti asa de grijuliu.Imediat ce am sa ies din spital eu am sa imi vad de viata mea, iar tu de a ta, nu avem nici un punct comun. ii spun eu si ma incrunt.

-Stiu, stiu.....acum nu intelegi, dar o sa vezi ca.....

-Ca ce? Nici macar nu suntem rude sau ceva de genul, pur si simplu 2 straini, ce te face sa crezi ca poti sa intri asa in viata cuiva.Ce ai zice daca mai lasa in pace si sa vi sa ma vezi cand ies din spital.

-V calmeaza-te. intervine Jack

-Nu pot face asta, imi pasa mult de tine si pot lasa sa ti se altceva mai rau. imi spune Liam si deja sunt dea dreptul enervata cu ce drept se baga el in viata mea?

-De ce? 

-Pentru ca tu est........

- Vanessa politistul a venit sa vorbeasca cu tine. il intrerupe Robert pe Liam, chiar acum cand in sfarsit era sa-mi zica ce naiba se intampla cu el.

-S-a intamplat ceva? Esti bine? intreaba Robert

-Sunt bine, sunt doar satula de toate astea, vreau sa plec. Unde e politistul ala? spun eu si incerc sa ma calmez

-Totul o sa fie bine, ai putina rabdare. ma calmeaza Robert si imi da un sarut pe frunte.

-Jack cheama-l pe politist inauntru si asteapta-ma pe hol. spune Robert catre Jack si el iese afara. Se pare ca si Liam o sa fie cu mine, binenteles ca o sa fie doar el a facut declaratia aia tampita.

-Buna ziua domnisoara Martin! spune politistul intrand in salon

-Buna Joe, ce mai faci? spun eu si sunt un pic surprinsa ca este el, dar presupun ca nu s-a putut abtine cand a vazut numele meu in declaratie.

-Bine, i-a uite am venit sa investighez un delict, foarte interesant dupa mine.

-Promit ca de data asta sunt doar o victima. ii spun eu ridicandu-mi mainile in semn ca ma predau si incepem amndoi sa radem.

-Cu tine nu se stie niciodata. raspunde el

-Stati putin, voi va cunoasteti? intreaba Liam confuz

Sister & Brother[1D Story]Where stories live. Discover now