Capitolul 52

1.2K 89 16
                                    

Hey :) acest capitol m-a dat putin peste cap, a trebuit sa-l rescriu deoarece mi s-a sters o data, habar nu am cum s-a intamplat, dar cand am vrut sa postez...nu mai era acolo.

Oricum, important este ca e gata acum, capitolul asta trebuia sa fie mai lung...foarte lung, dar nu am mai avut rabdare si o sa postez prima parte acum.

Lectura placuta! :*:*:*

Chris ma ajuta sa ma dau jos de pe tir, iar Ivan vine spre noi deindata ce vede ca intru in depozit, sper ca este pregatit pentru ce urmeaza si nu are de gand sa renunte, nu am nevoie de altceva care sa ma incurce in misiune.
Max nu merita sa fie ranit, as fi dat orice sa pot evita glontul ala, oare a ajuns la spital pana acum?

-Vanessa ai....spune-mi te rog, ca sangele ala nu e al tau. spune Ivan privindu-mi mainile insangerate

-Nu, nu e sangele meu. Esti pregatit pe cand vine Stefano?

-Da, mi-am pus vesta anti-glont. Doar ca imi spui cam unde o sa ma impusti?

-Nu stiu inca, o sa vad atunci.

-O sa vezi atunci. Spune-mi macar un posibil loc ca sa fiu pregatit.

-O sa te impusc in cap chiar acum daca nu taci din gura pentru doua minute. spun evervata si vrea sa spuna ceva, dar nu comenteaza si se indeparteaza

-Sti cumva ceva despre Max? il intreb pe Chris

-Nu, dar o sa-l sun pe Justin. spune si se indeparteaza si el pentru a vorbi la telefon

-Jack. il strig eu si el apare imediat

-Esti inregula? ma intreaba pe un ton ingrijorat

-Da, doar îngrijorata pentru Max, tu si Liam aveati dreptate, ceva rau s-a intamplat. Cum Laura si Justin sunt cu Max, doar tu, Bogdan si Jennifer o sa plecati cu Ivan, va descurcati nu-i asa?

-Bineinteles ca ne descurcam, eu si Bogdan putem foarte usor sa-l scoatem pe Ivan afara, iar Jennifer sa ia banii. Max o sa fie bine, nu-ti face griji, dar asta nu inseamna ca presentimentul meu a disparut, tot cred ca ar trebui sa renuntam.

-Nu pot renunta Jack, este mai mult decat o razbunare, dupa toate astea se vor sfarsi si o sa va pot spune ce m-a tinut departe de voi in tot acest timp.

-Aceste secrete ne-au tinut departe mai bine de un an....

-Am tinut aceste secrete pentru ca meritati sa fiti fericiti, nu am vrut sa va stric nunta, si asa v-am putut tine in siguranta.

-Pe noi nu trebuie sa ne protejezi, cum il protejezi pe Liam, stiu ca asta ai facut in tot acest timp si mai stiu ca vizitele alea la sectia de politie nu au doar pentru a elibera gastile, dar e inregula, o sa-mi spui cand o sa fi pregatita sau cum spui tu, atunci cand astea se vor sfarsi. imi spune bland si eu ii zambesc

-Esti cel mai bun prieten pe care l-as fi putut avea, cum de m-ai putut suporta in tot acest timp?

-Tocmai tu ai spus-o, sunt cel mai bun prieten al tau si in plus nici nu prea am de ales, sotia mea este ca sora ta. spune si eu chicotesc

-Mi-ai lipsit, mult de tot. spun si el ma trage intr-o imbratisare

-Si tu mie, mai mult decat iti poti imagina. spune si ne indepartam din imbratisare

-Justin a spus ca este in operatie, nu a aparut nici o complicatie, va avea nevoie doar de sange. ma instiinteaza Chris

-Da, stiu, de asta am trimis-o pe Laura, ea are aceeiasi grupa sanguina cu Max, ii va dona ea. spun si ma relaxez cand aud ca Max va fi bine

Sister & Brother[1D Story]Where stories live. Discover now