Egy

6.2K 295 0
                                    

      Egy nappal később:
      Már a táborban vagyok. Egyenlőre még csak a takarítók, a szakács és a konyhai kisegítők vannak itt. És persze a tábornok, Mr. Turner.
      Amint megérkeztem körbevezetett a táborban, aminek igazából nagyon nincs is tábori hangulata.
      Van a főépület, ami egyben az ebédlő, a konyha és néhány kisebb dolgozószoba, vagy iroda. A főépületet veszik körbe a katonák lakóházai. A házakban tíz katona lakik. Összesen tizennégy ház van az orvosit és a személyzetit is beleszámítva.
Én az orvosi házban vagyok elszállásolva, egy igen kis szobában, de nekem pont megfelel. Az ablak mellett van egy ágy, azzal szemben pedig egy szekrény, a szekrény mellett egy ajtó, ami a fürdőszobába vezet. Az elődöm egy idős férfi volt, aki nem fordított nagy gondot a szoba kinézetére, de mire én ideértem, addigra a falakat újrafestették, és kitakarítottak.
      Berendezkedtem a szobába. Mától kezdve fél évet fogok itt élni, szóval próbáltam egy kicsit otthonosabbra varázsolni. Nem sok sikerrel. Mikor befejeztem, elindultam megkeresni a tábornokot, hogy elkérjem a napi beosztásomat.
      A tábornokot az irodájában találtam meg. Kicsit félve kopogtam be, mert az egész ember egy félelmet keltő figura volt. Olyan 185 cm magas lehetett, plusz, minusz egy két centi. És ez hozzám képest igen magasnak számít. A feje teljesen le van borotválva, ahogy az arca is. Kigyúrt testalkata vonzónak már nem volt mondható. A negyvenes évei elején járhatott, habár ezt nem mertem biztosra venni.
-Szabad!- mondta erőteljes hangon amikor bekopogtam.
-Kate vagyok uram. -mondtam csendesen, de érthető hangon amikor benyitottam. Ő erre szigorú arccal felnézett a papírjaiból.
-Rosewood. Akartam is beszélni magával.-kezdett bele. Én csak bólintottam.-Őszinte leszek magával Rosewood. Nem akartam, hogy maga idejöjjön. És tudja miért? Mert maga egy fiatal nő, aki nem mellesleg még csinos is, így a fiaimnak kísértést fog jelenteni az ön jelenléte. De mivel nem volt választásom azzal kapcsolatban, hogy kit küldenek hozzám, ezért most elmagyarázom a dolgokat. A fiúk ma délután fognak megérkezni egy egy hetes terepgyakorlatról. Már több mint két hete nem voltak otthon, és nem voltak nővel. Szóval biztosan ki fognak kezdeni magával, habár én majd fogok beszélni a fejükkel. De magának is elmondom. A fiúkat csak orvosi vizsgálat céljából kéretheti az orvosi házba. Nem létesíthet egyik katonával sem szexuális, sem semmilyen testi vagy nagyon személyes kapcsolatot. Nyugodtan barátkozzon velük, de mást ne nagyon kezdeményezzen, mert azonnal kirúgom. Remélem világos voltam.-fejezte be a mondókáját. Én eléggé ijedt fejet vághattam, mert a tábornok elmosolyodott.
-Értettem uram. -válaszoltam halkan.
-Maga értelmes nő. Nagyon jó ajánlást kaptam az egyetemétől. Ilyen fiatalon kevesen érik el azt amit maga. Szóval sok sikert kívánok az elkövetkező fél évhez.-mondta ez mostmár barátságosabban.
-Köszönöm uram. Remélem, hogy nem fogok csalódást okozni.
-Elmehet Rosewood.-mondta és a figyelmét újra a papíroknak szentelte.
-Uram, bocsánat, de szükségem lenne a napi beosztásomra.-mondtam határozottan. Engem aztán nem fog megfélemlíteni hiába próbálkozik!
-Azt hittem, hogy elfelejtette.- mondta Turner tábornok. És láttam hogy magában jót nevet rajtam.
-Eredetileg is ezért jöttem.-válaszoltam kurtán. Odalépten az asztalhoz és elvettem a papírt amit felém nyújtott.
-Köszönöm uram.-mondtam és kimentem az ajtón.
      Amiket mondott, az nagyon is elgondolkodtatott. És bár láttam benne az értelmet, azt azért nem értettem, hogy miért nézett egy idióta gimnazista csitrinek, aki nem bír a hormonjaival. De ezen is túl kellett lépnem. Húzós fél év áll előttem, szóval nem járathatom le magam. A szabályok, azok csak szabályok. Nem lehet nehéz betartani őket. Gondoltam én ezt naivan.
      Aztán megismertem azt az idiótát. És a szabályok megszegése nem is tűnt olyan nehéznek miatta.

KatonadologWhere stories live. Discover now