Chapter 64 - Be Struck By You

9.1K 428 79
                                    


Lissa's point of view.

Zalapám po dechu. Chodidla se mi napnou a vystřelí mírně do vzduchu. Zdá se mi, že moje plíce nejsou schopny pobrat dostatek litrů kyslíku na to, aby roztáhly hrudník. Nemůžu se nadechnout. Lapám po dechu jako by to dělala ryba na suchu. Bříška Harryho prostředníčku a prsteníčku se dotknou nejcitlivějšího bodu celého mého těla. Zorničky očí se mi rozšíří. Tělo na to reaguje bez jediné známky protestu. Nevnímám okolo sebe štiplavý kouř umělé mlhy, ani striptérky tančící hlavou dolů na tyči. Soustředím se pouze na Harryho prsty.

Naposledy jsem něco takového zažívala se Zaynem. Tehdy jsem ty příjemné pocity neznala. Využila jsem ho k tomu, aby mě zbavil panenství. Chtěla jsem tím naštvat Harryho a dokázat mu, že nejsem jenom jeho a že si můžu dělat co jen se mi zamane. Taky jsem se to chtěla naučit, aby mě nemohl už pokládat za ubožačku, kdyby náhodou mezi námi dvěma k něčemu podobnému vůbec došlo. Taky jsem si myslela, že člověk nemůže prožít krásný sex s někým, koho nemiluje, avšak Zayn mi ukázal opak. Postaral se o mé potřeby a dovedl mě k něčemu pro mě tak neznámému, čím byl orgasmus.

Zajíknu. Prostředníček jeho drsné ruky nekompromisně zajede dovnitř. Uchopím ho okolo zápěstí ve snaze to celé zastavit. Je to marná snaha. Chytí mě za vnitřní stranu stehna a víc mi roztáhne nohy. Druhý prst jde dovnitř. Poševní svaly je vítají a stahují se okolo nich. Cítím na svém krku jeho úsměv. Vítězný úsměv. Chtěl se se mnou vyspat už od chvíle, co mě usnesl.

Sakra, nemůžu uvěřit tomu, že je tohle dobrovolné.

O takových případech, kdy chce hrdinka spát se svým únoscem, jsem četla v knihách. Spousty knih a příběhů opěvovaly tohle téma. Přišlo mi to samozřejmě stupidní. Proč by někdo sexoval se svým trýznitelem nebo ho dokonce miloval? Nikdo se zdravým rozumem. Proto to byly jenom příběhy, kdy si ženy plnily svoje tajné touhy a přikrášlovaly si takové znásilnění. Nikdo se zdravým rozumem by dobrovolně nevlezl do postele se svým únoscem.

Asi sama nemám zdravý rozum.

Avšak já si svou situaci vykládám trochu jinak. S Harrym jsem zažívala úplně jiné věci, než zažívaly ty hrdinky nebo jiné unesené ženy. Ano, sice mě zamknul v temném studeném pokoji, ale nemučil mě. Uhodil mě jenom párkrát. Měl pusu plnou výhrůžek, které nikdy nesplnil. Z velké části je to Liamova zásluha. Držel Harryho zpátky kdykoliv šlo do tuhého.

Harry mi dal možnost volby. Odemknul pokoj. Odemknul dveře tunelu a řekl, že můžu jít.

Pochybuju však, že to kdy myslel vážně. Sebrala jsem se a odešla jsem od něho. Pokoušela jsem se vrátit do svého normálního života, ale Harry si mě našel a odvlékl mě zase zpátky. Po této zkušenosti jsem jakýkoliv pokus o útěk vzdala a smířila jsem se s tím, že budu muset zůstat v Ženevě. Přizpůsobila jsem se životu v tomhle zkaženém městě a od základů jsem se změnila. Není však dne, kdy bych toho nelitovala. Bývala jsem děvče, které si vždy svůj další krok pečlivě promyslelo. Teď dělám všechno bezhlavě a bez delšího rozmýšlení.

Další prst jde do mě.

Propnu se v páteři jako luk. Harry roztáhne nohy. Spadnu mezi ně na koženou sedačku a instinktivně nohy stáhnu k sobě. Opřu se zády o jeho širokou hruď. Jeho prsní svaly mě tlačí zezadu do hlavy. Přehodí si moje nohy přes svoje stehna, abych je měla doširoka roztažené. Dá je od sebe tak, že ty své o něco víc ještě více rozevře.

"Já to kurva věděl," zašeptá mi do ucha, když zakloním hlavu a opřu si ji o jeho rameno. Má tak hluboký hlas se silným anglickým přízvukem. Může se snažit mluvit francouzsky sebevíc, britské kořeny rozhodně nikdy nezapře. "Já věděl, že jsi jen další zatracená kurvička, co bude hned mokrá..." pokračuje. Zavřu oči a vydechnu. Jeho sprosté řeči mě vzrušují, když má ve mně prsty. "Malik tě naučil šukat, tak bys jenom nohy kurva že roztahovala..." dodá. Dlouhé články se ve mně pravidelně pohybují. Dovnitř a ven. Stahy a rozkoš. Kousnu se jemně do rtu. Jsem jako v tranzu.

HopelessWhere stories live. Discover now