Kapitola 1

6.5K 188 4
                                    

Volám sa Mary. Mám 19 rokov a bývam v NY. Bývam sama preto lebo ma rodičia vyhodili za drzé spravanie. Nie som drzá len úprimna. Mám medové oči a dlhé čierne vlasy.

Prvý deň v práci, otravná nuda. Som sama na byte a pozerám telku a jem chrumkavé slané čipsy. Dúfam že nepriberiem, potrebujem chlapa. Asi po hodine pozerania telky: ,,Pôjdem do klubu? Alebo tu zhnyjem?" omylom som povedala nahlas. Uškerila som sa a išla som sa prezliecť a nalíčiť.Asi po hodine som sa vychistala do klubu. Mala som oblečené biele šaty pod zadok, červené lodičky a voľne padnuté vlasy. ,,Som sexy.'' povedala som si.Vyšla som z bytu a zamkla som. Prišla som k autu a citila že sa na mňa niekto pozerá. Začala som zrychlene dýchať a prišlo mi zle.Otočím sa vidím chlapca ale kurevsky sexy chalana.Roztopím sa nad ním. ,,Zobuď sa.'' povedal anjel v mojom tele. ,,Choď za ním keď sa ti páči.'' po chvili dodal dialobol. ,,Ahoj, potrebuješ pomôcť?''zakričala som na neho.

Volám sa Justin. Mám 19 rokov a bývam v Ny. Som mafian ale som trochu naladový.Mám sexy oči a vlasy. Milujem ženy.Môj úsmev dostal tucet dievčat do mojej postele.Som king.

Justin:

Tá babenka je iná liga. Má krásne dlhé nohy.Tá skončí u mňa v posteli, aj keby som ju mal uniesť.

,,Ahoj,potrebuješ pomôcť?'' zakričala sladkým hlasom.Toto využijem. ,,Pokazili sa mi brzdy.'' sladko som odpovedal. Ladným krok ku mne vykročila.Ako išla ku mne začali mi tiec slinky.Je prekrásne. Už ku mne prišla.,,Môžem ťa odviesť domov, ak chceš?'' povedala sladko.Povedal som áno a išiel k jej autu.,,Audi A5 skvelá voľba.''povedal jej som jej s vašnou.,,Dakujem,a kde bývaš?''opýtala sa mňa.Povedal som jej adresu a nastúpili do auta.Šoferovala ona.Išla na aute veľmi dobre konečne som sa nebal o svoj život.Už sme boli pred domom a ja som ju pozval dnu.Ona to......

Justin Bieber Love me?Where stories live. Discover now