prípravy

2.5K 88 4
                                    

Justin:

Keď som dorazil domov Rick, Ross a Sandra vykladali nákup z Marrinho auta. Lil chodil s mobilom v ruke a stále niekomu volal. Pocítil som ruky na mojom krku. Otočil som sa a uvidel Marry ako sa usmieva.

,,Ako si zariadila aby vyložili nákup?" objal som ju a neveriacky sa na ňu pozrel. ,,Neveril by si čo dokáže jedna baba." lišiacky sa na mňa usmiala. PO tom čo mi povedala som mal ústa v tvare O.

,,A už mi povieš ako?" zdvihol som obočie a pozrel som sa striedavo na ňu a na chalanov ktorý niesli posledné tašky dovnútra. Lil sa pridal ku chalanom a Sandra si zobrala mobil a vybavovala niečo, zase.

"Už by som sa rád dozvedel čo toľko vybavujú." pomyslel som si. ,,Predvediem ti." z premýšľania ma vytrhol Marryn hlas.

Marry:

Pomalým krokom som došla ku chalanom ktorý stáli pri dverách a fajčili. Porzrela som sa na Justina. Ten bol opretý o svoje auto a naznačoval mi aby som pokračovala.

,,Ehm... chalani môžem od vás ešte niečo?" povedala som a zvodne sa na nich pozrela. ,,Jasné... podľa toho čo to ma byť pusa." ozval sa Lil a zasmial sa.

Pretočila som očami nad jeho poznámkou. ,, Moc si nefandi Wayne.A už mi nikdy nevrav pusa!" povedala som mu cez zaťaté zuby. ,,Nooooo... už sa dostaneme k tomu čo potrebuješ ale sa tu budete s Lilom hadať!" prerušil nás Rick.

,,Mohli by ste vyložiť nákup aj z Justinovho auta?" povedala som a hlavou naznačila kde je. Všetci sa tam pozreli a potom na mňa. ,,To nebolo všetko?! Nevravela si, že to bude malá párty?!" povdal neveriacky Ross.

,,Nooo... je to malá párty ale nevedeli sme čo kúpiť tak sme brali všetko čo nám prišlo pod ruky." usmiala som sa. Začali sa nekontrolovateľne smiať. Hodila som po nich pohľad WTF?!. So smiechom išli ku autu a začali vykladať a nosiť do vnútra nákup.

,,Takto sa to robý Bieber." lišiacky som sa na neho pozrela a objala ho. ,,Tak ja som ich šéf a keď niečo od nich chcem tak to nespravia pokial sa im neak nebudem vyhrážať. A TY si knim len tak prídeš a povieš im aby niečo spravili a oni to urobia!" musela som sa zasmiať.

Justin:

Zasmiala sa. Jak tak milujem ten jej smiech. ,,Neverím a nechápem ako si to dokázala." pokrútil som hlavou. ,,Tak tomu ver." povedal Ross a žmurkol na Marry. tá sa začala červenať. ,,Je lepšia ako ty bro:" doplníl ho Rick a zasmial sa.

,,Oveľa lepšia Bieber." ozval sa do tretice Lil. Ani som nič nestihol povedať a začali sa všetci štyria smiať. Marry knim prišla a s každým si dala ťukes a všetci sa na mňa pozreli. Ja som po nich hodil nechápavý, naštvatý a WTF! pohľad.

Začali sa ešte viac smiať. Prekrútil som očami a nechápal som čo im je také smiešne. ,,Môžem už niečo povedať alebo sa budete ďalej smiať ako retardi?" ešte viac sa smiali bapriam sa zadúšali smiachom na po chvíli prestali a ja som mohol začať hovoriť.

,,Od kedy sú z vás taký kamarádi?" bola moja prvá otázka. ,,Jednoducho. Už od začiatku čo si nám ju predstavil." povedal Rick a všetci prikívli. ,,Sú mi ako bratia ktorých som dlho nevidela a nikdy nemala. Ahhh... chýba mi ten môj." po poslednej vete zosmutnela.

,,Počkať. Ty máš brata?" opýtal som sa jej či som dobr počul. "Nikdy nehovorila o svojej rodine ale ani ja o mojej. Nikdy sme sa k tomu nedostali." pomyslel som si a rukou som sa frustujúco potiahol za vlasy.

Marry:

Zase. Zase som sa vracala k minulosti a to nechcem. Už NIKDY!!! ,,Hej mam brata.... nooo skôr mala som brata ale nechcem sa teraz k tomu vracať...." chcela som pokračovať ale zlomil sa mi hlas. Všetky slová sa mi zasekli v krku a začala som vzlykať.

Justin ku mne pristúpil a pbjal ma. ,,Nemusíš o tom hovoriť. Len som sa čudoval lebo o rodinách sme sa nerozprávali. Povieš mi to až keď budeš chcieť. Dobre?" zašeptal mi do ucha. Upokojúco ma hladil po chrbte a kolísal so mou do stán.

Pri jeho dotykoch som sa zachvela. ,,Ďakujem." bolo jediné čo zo mňa vyšlo. ,,Noo dobre vy hrdličky už by stačilo. poznamenal kto iný než Lil.

Justin:

Poss sa začal smiať a Rick išielradšj ďalej od nich. ,,Justin môžem spraviť jednu vec?" zašeptala mi do ucha. ,,Ty môžeš všetko láska." zašeptal som a vtisol som jej na pery letmí bozk. odtiahla sa odo mňa a obidvaja sme vydeli ako sa Ross a Lil smejú až ich muselo brucho bolieť.

Marry iščla potichu za nich a každému dala po hlave. ,,,AU.. kto do piče to bol?!" povedal Ross a priložil ruku na to miesto kde ho Marry zbila. Rýchlo ku mne prišla a pevne ma objala okolo krku. Začali sme sa všetci smiať. Konečne knám došla Sandra.

,,Justin to ste vykúpili celý supermarket?" povedala a zase sme sa začali smiať. ,"Dnes to bude zábava aj bez jountov." pomyslel som si. ,,Nie supermarket ale taký menší obchod." podotkol Rick. ,,HAHAHA. Nabudúce môžte ísť VY keď sa vám niečo nepáči." urazene som im povedal a odul som spodnu peru.

Marry:

Ešte chvíľu sme sa rozprávali vonku keď ma napadla jedna vec. ,,Justiiiin. Ja tu nemám nič na seba." povedala som detským hlasom. ,,Tak si choď pobaliť veci. Zostávaš bývať u mňa." pozerala som na neho ako vyoraná myš.

,,To myslíš vážne? Veď vám tu budem len zavadzať a ......" nenechal ma dohovoriť. Vrhol sa na moje pery a tým ma umlčal. ,,Ty nám nebudež zavadzať. Každý si ťa obľúbil. Už dlho sme sa tak nenasmiali ako dnes tu s tebou.

Takže choď si pekne pobaliť veci bývaš s nami. Aj tak si častejšie tu ako doma." dala som mu jemný bozk a odcupitala k autu. Nastúpila a naštartovala som ešte som stiahla okienko a zakričala za Justinom.

,,Ďakujem!" a vybrala som sa na cestuk mijmu bytu.

Šťastné a veselé Vianoce vám želáme a veľa darčekov. -J-D-K

Justin Bieber Love me?Where stories live. Discover now