Ja sa ťa tak ľahko nevzdám.

2K 85 3
                                    

Justin:

Po tom ako Marry odišla na Wc. Som bol strašne smädný.Vykročil som k baru a na pulte bola flaška vodky. Mykol som plecom a kopol ju do seba, bol som strašne nadržaný a práve teraz sa o mňa začala obtierať niaka šťetka.

"kurva kebyže nemám Marry ošukal by som ju" pomyslel si a odstrčil ju.Znova som sa napil a asi viac ako som chcel. Ked sa zrazu zjavila predo mnou niaka baba.Nevedel som kto o je, mal som rozmazane videnie.

,,Ahoj krásavec, čo tu tak sám?" povedala takým tichým hlasom že som ju skoro nepočul, radšej som sa spýtal na meno. ,,Marry?"

spýtal som sa. ,,čo aká Marry?" kurva čo povedala, bud som hluchý alebo nevie hovoriť hlasno. ,,pod so mnou." zobrala mi ruku a ťahala ma na terasu.Síce som mal rozmazané videnie ale čerstvý vzduch ešte rozoznám.

Stáli sme tam a cítil som jej dych na perách a ani jednu sekundu nečakala a naše pery sa spojily.Niečo mi hovorilo že to není Marry no nevedel som to rozoznať. ,,Justin?!" 

pozrel som sa medzi dvere kde stála niaka povedomá tvár, pošúchal som si oči a pozrel som sa tam ešte raz stála tam uplakaná Marry. Pozrel som sa pred seba a uvidel som Sandru.Odstúpil som od nej a pozrel sa na Marry.

,,Marry není to tak ako to vyzerá."teraz som povedal úplnu pičovinu, jasné že je to tak ako to vyzerá. ,,Ako si mohol!!" zakričala na mňa a rozutekala sa preč.Pozrel som sa na Sandru ktorá bola tak isto ako ja v šoku.

,,Prepáč  ja neviem ako." zakoktala a videl som jej na tvári že ju to mrzí. ,,Nemáš sa za čo ospravedlňovať boli sme opitý." hned ako som dopovedal rozutekal som sa za Marry.Ani zastavovať som sa nemusel, bolo mi jasné že tu nezostala. 

Ked som vyšiel von videl som ako Marry otvárala auto.Rozbehol som sa k nej a chytil ju za zápestie a pritiahol k sebe. Videl som ako jej slzy tiekli stále po tváry.Kurva tak to som ju nikdy nechcel videť.

,,Pusti ma!!" zakričala mi do tváre a snažila sa vytrhnúť ruku z môjho zápestia. ,,Prosím nechaj ma to vysvetliť." povedal som a ešte silnejšie som ju chytil. ,, A čo mi chceš vysvetliť?! že to nebolo tak ako to vyzerá? Nie Justin.Nechcem počut tvoje klamstvá a výhovorky. Nerada to hovorím ale je koniec."

Dokončila svoj monolog a mne po tvári stekali slzy. ,,Nie prosím porozprávajme sa. Ja nechcem aby si odišla. Ja ťa milujem a nenechám ťa odísť." otočila sa že odíde preč ale som si ju pritiahol znova k sebe.

,,Nie Justin. Nerob to ešte tažšie než to je. Ako mám vedieť že to nespravíš zas." chcel som jej niečo povedať ale prerušila ma. ,,Je konies Juss tak to pochop!" povedala a slzy jej stekali po tvári. Pustil som jej ruku a hlavu sklonil dole. 

Nastúpila do auta a vyšla na cestu. ,, Ja sa ťa tak lahko nevzdám." povedal som a slzy mi tiekli po tvári.

Táák je tu časť ako som slubila :)) tak čo mislíte ako to dopadne budú zase spolu alebo sa to niak zkomplikuje. To sa dozviete v dalšej časti. Dobre takže pre dalšiu 7 votes a 3 komenty. Dúfam že sa páčila:33-D

Justin Bieber Love me?Where stories live. Discover now