Mám nápad...

2K 82 6
                                    

Justin:

,,mám nápad" povedal Rick a pozrel sa na nas. Zmätene som s na neho pozrel, a dufal som nech to nieje niaka kokotina.

,,Mam dobreho kamarata ktory by mohol robit Marry bodygarda, zatial čo bude v gangu." navrhol Rick a vsetci sme sa dali do rozmyslania. Ako zly napad mi nepripadal. rozmyslal som nad tym az som sa dopracoval k rozhodnitiu. 
,,Fajn moze to tak byt, ale Rick ak sa jej nieco stane, čo i len jeden škrabanec bude mat zabijem teba i tvojho kamarata."

,,A vermi... nebude to prijemna smrt." hned ked som dopovedal Rick sa zacal potit a pozeral na mna so strachom v ociach. Ale to mi bolo v tejto chvily jedno. 
,,Dobre i-dd-em mm-u zavolat." zakoktal a zmizol mi z očí.

,,Fajn idem spat tak sa majte." so vsetkymi som si dal high-five, ked ma zrazu jedna ruka zastavila, otocil som hlavu tym smerom a uvidel som Sandru.

,,Povies jej to ty alebo mam radsej ja?
poviem jej to, nemusis sa bat, ty sa radsej staraj o toho maleho drobca ktoreho cakas." usmial som sa na nu a objal ju.

Vyšiel som po schodoch a pomaly otvoril dvere do izby. Marry sladko spala a furt si nieco mrmlala po pod nos. Vosiel som dnu a vyzliekol sa, bol som len v boxerkach. Zobral som perinu a presmykol sa po pod nu.

Prehodil som ruku cez jej Marryn chrbat a pritiahol si ju k sebe. Pobozkal som ju do vlasov a vdychol som jej vonu. ,,Ochranim ta, nedovolim aby ti niekto ublíži." zamrmlal som jej do vlasov a o niekolko minut som upadol do spánku.

****************************************************************************

Marry:

Ráno som sa zobudila na zvuk tečúcej vody. Rukou som presla po Justinovom mieste, no bolo prazdne. Pomaly som otvorila oči a zazívala som. Posadila som sa a porozhliadla sa po izbe. Na zemi boli hodene Justinove veci zo vcerajska...

Chcela som prave zakricat na Justina, ked sa prave otvorili dvere od kupelne a celu izbu zasiahla para. Justin vysiel iba z uterakom obtoceny okolo svojho trupu. Z vlasov mu kvapkala voda, ktora stekala po jeho nahej hrudi.

Zastonala som ako som si vsimla ze uz stoji pri mne. Justin podisiel k satniku a vybral si teplaky,biele tricko a boxerky. Zhodil zo seba uterak a obliekol sa. Cely cas som ho pozorovala.

Justin sa otočil ku mne, pristupil a sadol si na kraj postele svojou lavou rukou ma pohladil po tvari.

,,Dobre rano." chraplavo som zamrmlala a usmiala som sa. ,,Dobre, ako si sa vyspala?" 
,,Dobre." nadychla som sa a letmo usmiala. Pozrela som sa na Justina ktorý práve nad niečim rozmýšlal. Ak mam byt uprimna moc dobre som sa nevyspala, trapila ma ta vec zo vcerajska. Este raz som sa poriadne nadychla a vydichla.

,,Prepac mi to." Justin konecne prestal rozmyslat a venoval celu pozornost mne ako sa na mna nechapavo pozrel. 
,,to zo vcerajska.... nechcela som aby si sa nahneval." zamrmlala som a dala som si pramen vlasou za ucho.

,,To je v poriadku, a popravde som nebol moc nahnevany len ma to zaskočilo." prehovoril a usmial sa. Z jeho usmevu som vycitala ze bol falosny. Usmiala som sa a chytila som jeho ruku a pobozkala ju.

Nieco v mojom v nutri mi hovorilo, ze sa nieco stalo tak som neriskovala a spytala sa.
,,Je vsetko v poriadku?" opytala som sa cakajuc na odpoved.
,,Uhm.....ano, vlastne nie! musime sa porozoravat." zaludok mi opadol aky stres a smútok som citila.

preglgla som a čakala čo povie. Justin otvoril ústa že niečo povie ale hned si to rozmysle a  zatvoril ich. Zhlboka sa nadýchol a upriamil pohlad na mna, zobral moju ruku do svojej a prechadzal mi perami po hánkach.

,,To čo sa vcera stalo....ta vec.. premyslal som nad nou. Nechcem ti klamat ani ti davat zlu iluziu ale." zastavil sa a nadychol aby mohol pokračovat.

,,Prebral som to s chalanmi a takties bola u toho aj Sadra, viem ze pomsta tvojich rodicou je pre teba dolezita. No tak isto musis mysliet na svoje bezpečie zlatko."

poriadne som ho pocuvala aby som porozumela co mi tymto chcel povedat. Videla som v jeho očiach ze nieco s nim bojuje aby mi to nepovedal. Myslela som si že viem čo chce povedat, ked ma zrazu jeho odpoved dost prekvapila.

,,Primame ta do našeho gangu." Justin dohovoril a ja som nevedela normalne uverit vlastnym ušiam. Justin sa zasmial ked videl ako sa na neho pozeram aj ked som videla jeho vyraz tvare. Tym vyrazom myslim ze nebol zrovna 2-krat nadseny.

,,KURVA......si robis piču?!" Justin pokrutil hlavou a usmial sa na mna v tej chvili som na neho vyskocila a objala ho okolo krku. Justin sa prevalil na chrbat a smial sa. Bolo prijemne pocut znova jeho krasny smiech a nebolo by odveci kebyze nepoviem ze to nebolo sexy. Zakusla som si do spodnej pery a zacala som ho pusinkovat od krku ku lici.

Viem normalny ludia by sa s toho netesili, predsa len zabijat ludi je zla vec a ja som bola vzdy dobra a poslusna. Ale sami si za to mozu nemali si zacat so mnou. Mozno vyzeram na pohlad ako mile a sladke dievcatko, ale ak mi niekto zobere cloveka ktoreho milujem nedopadne dobre.

Justin mi hladil chrbat, mohla som si predstavit ze nebol stoho zrovna 2-krat nadseny. Predsa len ma nechce stratit a tak isto ani ja jeho. Justin sa zrazu posadil a mna mal stale v jeho lone.

,,Pozri sa na mna." jemne mi zašepkal do ucha a nosom mi presiel po krku pri com som sa zachvela. Hlavu som zdvihla hore čím bola v urovni tej Justinovej.

,, Predtým než si mislýš že je to len tak, tak mam pre teba pravidlá." dopovedal a ja som prevratila ocami. Justin si odfrkol a chityl ma za bradu aby som sa znovu na neho pozrela a davala pozor.

pravidlá:
1. Rick ti vybavil osobneho strážca ktory bude na teba davat pozor a bude vždy pri tebe, či sa ti to paci alebo nie.
2.Ked sa bude prebiehat hocijaky obchod alebo ja neviem, ešte eaz zdoraznujem slovo "hocijaky" budes vzdy v zadu a ticho, fakt nechcem riesit niake kokotiny. 
3.Ak toho vraha najdeme... pojdeme v tom spolu a nie len ty pretoze od teraz sme tým. Ty a Ja navždy.

Justin mi zodpovedal pravidla to 3. bolo najkrajsie, normalne sa mi hrnuli slzy do oci ale ihned som potriasla hlavou a slzy potlacila. Justin prilepil svoje pery na tie moje ako s nimi zacal pohybovat. Zacala som spolupracovat ako velmi som ho teraz potrebovala.

po chvilke sme sa od seba odtiahli.Justin si oprel celo o to moje a naraz sme vydichli.

,,Milujem ťa." zamrmlam a dal mi jemn boštek na nos.
,,Aj ja ťa Milujem." zamrmlala som a sladko som sa usmiala, aka som bola stastna aj napriek zlej situacii.

Taak a je tu čast, ospravedlnujem sa za chyby je ich tam strasne moc ale pisala som to  teraz a som dost unavena. Neskor vsetky tie chyby opravim aby sa to dalo lepsie citat :-) 
Snad sa čast pacila je trochu kratšia, ale snad to nevadi. 
A co ake mate pocity ze Justin zobral Marry do gangu?
V dalšich častiach to uz bude o trosku brutalnejsie budu same problemy,skandale a dokonca aj veci ktore by ste necakali. Velmi nas tesia vase komentiky, vsetky ich citame a sme radi ze sa vam story páči ale potrebujeme vediet ci sa este oplati ju pridavat, tak schvalne do dalsej casti dajte aspon 6 komentikou a 10 votes. Ďakujeme a dobrú noc :33- Domča

Justin Bieber Love me?Where stories live. Discover now