Hoe lang moet ik wachten...

91 18 0
                                    

... op een interview?
Dit hangt er vanaf.
Bij een wedstrijd krijg je zo snel mogelijk een berichtje met vragen. Nadat je het hebt geantwoord kan het ongeveer een week duren. In de vakantie kan het langer duren in verband met het gebrek aan wifi.
Bij #mijnraytis krijg je pas een interview na minimaal drie hoofdstukken. Er kan misschien wel een wachtrij zijn als veel boeken aan dit project mee doen en wedstrijdinterviews gaan voor.

... op uitslagen van wedstrijden?
Als alles is ingeleverd kan dit iets van een week duren. Waarschijnlijk iets langer. Weer is het in vakantiedagen onregelmatig ivm het wifi.

... voor ik een interviewer/reporter ben?
Als je het lijstje in heb gevuld kan het een paar dagen duren (let op vakantiedagen) voor er antwoord is. Waarschijnlijk binnen 1/2 dagen. Als ik je personage heb goedgekeurd krijg je de tijd om na te denken over evt een shownaam als je een interviewer bent en je vaste dag.
Als je de sticker hebt geplakt op je profiel, gaat dit account je volgen en krijg je evt het wachtwoord.
Zodra je je eerste stukje heb ingestuurd ben je officieel lid. Dit kan nadat ik je een opdracht heb gegeven, maar je kan ook een interview doen met een zelfbedachte celebrity. Er zijn voorbeelden in het interviewboek wat de bedoeling is van zo'n interview. Bij alleen vragen en antwoorden publiceer ik het niet.

Wat is RaytisWhere stories live. Discover now