Vragen over on&off

65 10 0
                                    

Wat is on&off?
Dit staat uitgebreid in het hoofdstuk on&off

Moet de challenge over Raytis gaan?
Liever wel. Het hoeft zich niet op Raytis te bevinden, maar ik heb wel graag dat er op zijn minst een klein aspect van Raytis in voor komt. Daardoor past het wel beter in het account.

Ik heb de komende weken écht geen tijd
Je hoeft dit simpelweg alleen te melden. Als dit te vaak gebeurt, kan het zijn dat andere wattpadders eerder opdrachten krijgen dan jij.
Voor een jurylid is dit echter wel een probleem. Je bent verplicht de wedstrijd af te maken.

Kan je als interviewer/reporter ook de dingen van een on&off doen?
Ja, dat kan je er extra bij doen. Als je alleen de dingen van een on&off wilt doen, moet je je uitschrijven. Je moet je sticker op je profiel dan veranderen en de regels van een on&off gelden dan bij jou. Dus je kan geen interviews/nieuwsberichten meer geven. Ook is het niet meer mogelijk op het account te komen.

Hoe lang moet een recensie zijn?
Dit maakt niet uit als alle aspecten er maar in voorkomen. Als we echter om meer uitleg vragen, hoor je ons die wel te geven en niet ineens op de vlucht te staan.

Krijg ik toegang tot het account als on&off?
Nee, alleen interviewers/reporters krijgen het wachtwoord. Anders wordt het simpelweg te druk.

Kan ik zelf ook meedoen aan challenges als on&off?
Ja hoor, ook als je ze zelf verzint. Je mag alleen geen andere challenges nadoen en ze als je eigen neerzetten. Als we dit opmerken, wordt je ook gevraagd om je uit te schrijven van het account.

Kan ik als on&off een interviewer/reporter worden?
Ja, als je de tijd voor hebt is dit mogelijk. Je kan ook dezelfde dingen blijven doen en er interviews/nieuwberichten bij geven. Echter, als de inschrijvingen vol zijn, is deze optie niet meer mogelijk.

Mijn vriendin wil samen met mij jureren, maar voor de rest niks doen. Krijgt zij ook een sticker?
Als je jureert ben je een lid van on&off. Als ze dus zeker weet dat de de gehele wedstrijd af gaat maken, krijgt ze een sticker. Echter, als we voor een lange tijd niks van haar horen of ze niet van plan is andere wedstrijden te doen, moet ze haar sticker inleveren/krijgt ze geen sticker.

Hoeveel bewoners mag ik verzinnen?
Er is niet bepaald een limiet op, maar je moet die bewoners wel nodig hebben en gebruiken. Als je bijvoorbeeld voor je challenge vijf Raya's nodig heb, mag je die verzinnen.

Mag ik kiezen met wie ik ga jureren?
Je kan kiezen aan welke wedstrijd je wilt deelnemen. Je wordt dan gevoegd met de interviewer/reporter die dan al aan die wedstrijd werkt. Het is niet mogelijk om dan te zeggen dat je niet met hen wil werken.

Hoeveel opdrachten moet ik verzinnen?
Rond de vijf. Bij de maandelijkse wedstrijd maakt het niet uit.

Waar moet ik op letten als ik ga jureren?
Meestal staat er een uitgebreid lijstje in boeken. Maar in het kort:
- typefouten/spelfouten/interpunctie
- originaliteit
- genre
- gevoel/ruimte
- algemeen
Voor covers is het natuurlijk iets anders.

Ik weet niet wat ik moet doen nu ik een on&off ben aaah *paniekanaanval*
Opdrachten krijg je via dit account. Als je geen opdracht hebt, hoef je in principe niks te doen. Je kan ondertussen natuurlijk wel wat reclame maken voor dit account.

Ik had mij eerst ingeschreven om te jureren én recensies te geven. Nu heb ik daar echter geen tijd meer voor. Kan ik één van de twee laten vallen?
Ja. Het is alleen wel verplicht om je laatste opdracht(en) af te maken. Als jurylid moet je bijvoorbeeld de wedstrijd afmaken en als recensent moet je je laatste gevraagde recensie wel nog maken.

De interviewer/reporter waarmee ik samenwerk reageert niet meer. Wat moet ik nu doen?
Helaas heb ik niet in de hand wie wat doet, maar als ze niet reageert, raad ik je aan gewoon nog een keer iets te sturen. Als ze voor lange tijd afwezig lijkt te zijn en zij ook niet meer reageert op de opdrachten die ik geef, wordt ze verbannen. Jij als on&off kan dezelfde opdracht met een andere partner doen of -als je echt veel tijd hebt- misschien zelfs haar deel overnemen. Als je er echt mee zit, vraag ik je om naar mijn privé account goldenways te gaan, zodat we zo snel mogelijk een goede oplossing kunnen vinden.

-*-*-*-

Ik heb een vraag die hier niet tussen staat.
Via een privébericht op dit account kan je de vraag stellen. Als het echt dringend en/of persoonlijk is, stuur je het pas via mijn privé account.

Wat is RaytisWhere stories live. Discover now