Κεφάλαιο 8ο

17.6K 1.8K 309
                                    


Ουπς!! Με έπιασαν τελικά..

"Που νομίζεις ότι πας με το παγωτό μου;"ρωτάει με βραχνή φωνή λόγω του ύπνου και στέκεται μπροστά μου έχοντας τα χέρια του σταυρωμένα..

Εγώ, κάθομαι απλώς και τον κοιτάζω σαν καθυστερημένο για τους εξής λόγους:

- Δεν ξέρω τι πρέπει να πω..

-Δεν γίνεται να μην προσέξω αυτό το υπέροχο και σμιλευμένο κορμί που δεν φοράει μπλούζα.. Είναι μόνο με το παντελόνι της πυτζάμας, δίνοντας μου την ευκαιρία να θαυμάσω τους γεροδεμένους κοιλιακούς του και το γυμνασμένο στερνό του..

Το όλο θέαμα, σε συνδυασμό με τα έξαλλα ανακατεμένα μαλλιά του από τον ύπνο, τον κάνουν να φαίνεται κάτι περισσότερο από αψεγάδιαστο..

Λίγο ακόμα και θα μου πέσουν τα σάλια.. Αν δεν έχει γίνει ήδη..

Κουνάω το κεφάλι μου για να φύγουν αυτές οι σκέψεις από το μυαλό μου και να επανέλθω στην πραγματικότητα..

"Δικό σου είναι;"τραυλίζω φρικαρισμένη..

"Εσύ τι λες; Στην οικογένεια είμαι ο μόνος που τρώει παγωτό!"δηλώνει αυστηρά.. Και εγώ δηλαδή γιατί έπρεπε να το ξέρω αυτό;

"Μην αποφεύγεις όμως την ερώτηση μου! Τι δουλειά έχει στην αγκαλιά σου το παγωτό μου και ένα κουτάλι;"ξαναρωτάει υψώνοντας το ένα του φρύδι.. Νομίζω ότι είναι προφανές το τι σκόπευα να κάνω.. Δεν θέλει και πολύ σκέψη..

"Πεινούσα.."απαντάω μονολεκτικά σε στυλ παράδοσης έχοντας το βλέμμα μου στυλωμένο στα λαμπερά του μάτια..

Μπλε..

Από ότι φαίνεται η έλλειψη ύπνου με έχει βαρέσει κατακούτελα..

Απροειδοποίητα παίρνει μέσα από τα χέρια μου το παγωτό με μία απότομη κίνηση.. Αντιστέκομαι στιγμιαία αλλά όταν συνειδητοποιώ πως δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσω αυτή τη μίνι μονομαχία, το αφήνω..

"Είναι δικό μου!"λέει με κακία και φουντώνει ακόμα περισσότερο την επιθυμία μου να του δώσω μπουνιά στην μάπα του.. 

Δεν μπαίνω ούτε καν στο κόπο να του απαντήσω.. Απλώς κάθομαι και ξεφυσώ εξουθενωμένη με την συμπεριφορά του.. Περιμένω πότε θα σταματήσει αυτή την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά.. 

"Φέρε δύο κουτάλια και έλα στο σαλόνι."πετάει ξαφνικά δίχως να έχει συγκεκριμένη έκφραση και αμέσως μετά φεύγει παρέα με το παγωτό προς το σαλόνι υποθέτω..

Without ControlΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα