Κεφάλαιο 16ο

17.9K 1.8K 419
                                    


"Δεν το πιστεύω αυτό που τώρα διαδραματίζεται.."ψέλλισα έχοντας τα μάτια μου σκεπασμένα με τα δυο μου χέρια μην θέλοντας να δω κάτι που δεν πρέπει..

"Θα ανοίξεις επιτέλους τα μάτια σου;"ρώτησε ανυπόμονα και παράλληλα άρχισε να πλατσουρίζει με το νερό..

"Δεν υπάρχει περίπτωση.."δήλωσα απόλυτη και γύρισα το σώμα μου από την άλλη πλευρά..

Πως επέτρεψα εγώ να γίνει αυτό το πράγμα;

"Μην ανησυχείς.. Αυτό που φοβάσαι να δεις καλύπτεται.."τον άκουσα να λέει με πονηρό τόνο στη φωνή του και ένιωσα τα μάγουλα μου να αποκτούν ένα ροδαλό χρώμα..

"Σίγουρα;"ζήτησα επιβεβαίωση αφού σε καμία περίπτωση δεν είναι άτομο να εμπιστευτείς..

"Αρχίζεις και με εκνευρίζεις κουνελάκι.. Δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι.."ξεφύσυξε εξουθενωμένος.. Δεν νομίζω να λέει ψέματα.. Σιγά μην είναι τόσο καλός ηθοποιός..

Διστακτικά άνοιξα τα μάτια μου, για να συνειδοιτοποιήσω πως όντως τελικά είχε δίκιο.. Μπορεί να βρισκόταν γυμνός στην μπανιέρα, αλλά τίποτα δεν φαινόταν αφού ο αφρός στην επιφάνεια του νερού κάλυπτε τα πάντα..

Ένιωσα ανακούφιση που δεν συνέβει κάτι απρόοπτο..

Θα αναρωτιέστε τώρα γιατί βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση;

Άλλη μια ευφυέστατη ιδέα του Στέφανου που βλέποντας πως ο πυρετός δεν έπεφτε ύστερα από το πολύωρο και ευχάριστο μασάζ που του έκανα με αιθέρια έλαια, την θυμήθηκε..

Μπάνιο με κρύο νερό..

Έτσι ήρθαμε σαν τους κλέφτες στο μπάνιο των γονιών του γιατί το άλλο δεν έχει μπανιέρα αλλά ντουζιέρα.. Μια κίνηση για την οποία είχα τους ενδοιασμούς μου αλλά ο Στέφανος είπε ότι το έχει ξανακάνει κρυφά άπειρες φορές..

Δεν πειράζει, άμα μας πιάσουνε και θυμώσουν, ο άλλος θα φάει το κράξιμο.. Εγώ είμαι η φιλοξενούμενη, οπότε θα ντραπούν να με επιπλήξουν.. Αν και η αλήθεια είναι πως σίγουρα θα νιώσω αμηχανία, όπως πάντα άλλωστε συμβαίνει..

"Πάντως η αλήθεια είναι πως με την βοήθεια σου αισθάνομαι καλύτερα.." εξέφρασε με ένα μικρό γελάκι, κάνοντας με να πάρω το βλέμμα μου που είχα τόση ώρα στο κενό και να επικεντρωθώ σε αυτόν..

"Χαίρομαι.."του απάντησα ύστερα από μια μικρή καθυστέρηση.. Προσπάθησα για ακόμη μια φορά να τον κοιτάω στα μάτια, αλλά και πάλι χωρίς να το θέλω κόλλησα στο σημείο που από κάτω υπέθετα πως θα υπήρχε αυτό που θα έπρεπε..

Without ControlWhere stories live. Discover now