5🌙

361 62 9
                                    

'Nasıl olurda ders dışında her konuda başarılıyken ders konusunda bu kadar başarısız olabilirsin Jungkook..'

Saatlerdir anlattığı matematik konusunun ardından Jungkook'a verdiği matematik testinde 50 sorudan sadece yedi tanesini doğru cevaplayabilmiş Jungkook'a hayretler içerisinde bakan Gail kendi kendisine konuşuyor gibiydi. Bulundukları kafede duvarda asılı duran televizyondaki diziye gözlerini dikmiş Jungkook'un matematik umrunda değildi bile.

'Sana diyorum Jungkook. Üstelik yedi sorudan beş tanesini de hiç işlem yapmadan işaretlemişin. Büyük ihtimalle kafadan attın ve tuttu. Ha?'

Jungkook diziden gözlerini çekip Gail'e umut dolu ve şaşkın bir şekilde gülerek baktı:

"Cidden doğrular mı? Öyleyse çözmek yerine hepsini kafadan işaretlemeliyim değil mi?"

Gail eliyle ağzını kapatıp gülmeye başlamıştı:

'Tanrı aşkına,benimle dalga mı geçiyorsun? '

Jungkook kafasını sağa sola sallayıp tebessüm etti:

'Hayır sadece gülmeni seviyorum.Bence hep gülmelisin çünkü-

'Yapma Jungkook..Şirin gözükmeye çalışma.Bu gidişle sınıfta kalacaksın.'

Jungkook yüzündeki gülümseme silinirken yutkunmuş ve ardından umursamaz bir şekilde omuz silkip gözlerini tekrar diziye çevirmişti:

'Umrumda değil.O üniversiteye ihtiyacım yok.'

Gelecek planları arasında olan şey gündelik mesleklerden birisine sahip olmak değildi.Yıllardır sanat okulunda eğitim görüyordu.Gail ise onun yine de geleceğini bir şekilde garantiye alması gerektiğini düşünüyordu.

'Beni dinle Jungkook-

'Ooohh!Bunu biliyor musun? Buna bayılırım!'

Televizyonda reklam arasında çıkan kız grubunun dansına oturduğu yerden eşlik etmeye başlamıştı. Gail ekrandaki 'yeni çıkan' yazısını farkettikten sonra şok olmuş bir şekilde Jungkook'a baktı:

-Bu şarkı ne zaman çıktı Jungkook..

Jungkook yüzündeki kocaman gülümsemeyle dansa devam ederken Gail'in sorusunu cevapladı:

-Dün gece.Çok eğlenceli değil mi?

Gail,henüz çıkalı 1 gün olmuş şarkının dansını Jungkook'un hemen nasıl ezbere yapabildiğine bakakalmıştı. Onun yetenekli olduğunu ve çok güzel bir sese sahip olduğunu bilse de henüz eğitimini tamamlamamış halde bile bu kadar fazla dans hafızası olmasına hayran kalmadan edemiyordu. İçini yiyip bitiren acı gerçek ise Jungkook'un gerçek bir idol olmayı cidden hakettiğiydi. Gail bunu hem istiyor hem de içi kesinlikle buna el vermiyordu.

Hayal kırıklığı ile gözlerini televizyondaki kusursuz görünen kızlara yönelttiğinde ileride Jungkook'un sürekli onlarla birlikte olacağı düşünceleri içini yiyip bitirmeye başlamıştı bile. Jungkook'un şimdi bile kendisini unutmuş onları izliyor olmasına öfkelenip masadan kalkmıştı.

'Pekala, eve gitmem gerekiyor annem aradı. '

Jungkook televizyonda biten konserin ardından gözlerini Gail'e çevirmişti:

Bird-Day || KimTaehyungWhere stories live. Discover now