11/20

5 0 0
                                    

als de ambulance is gearriveerd loop ik woedend naar demi. "zo dit is wat je wilt?! mijn leven ruïneren? austins leven ruïneren? ik hoop dat je er blij van word! je kan hem hebben, stop dan alsjeblieft met het gelul!" en ik loop weg. "woow, wat?! je mag hem hebben?!" austin pakt mijn handen en kijkt me recht in mijn ogen aan. "austin.. ik.." "je moet niet weggaan.." "ik heb gewoon iets raars in mijn hoofd, het is wij. hetzelfde lichtje schijnt niet meer. steeds gaan er meer dingen in de weg staan. ik.." austin kijk me recht in mijn ogen aan, alweer. "niet weggaan.." austin kijkt me met een 'alsjeblieft'-gezicht aan. ik kijk spijtend omlaag. "je zal hier een goede tijd hebben, met samanth, skyler, finn en demi.." "nee, zeg het niet.." "ik ga weg." ik laat zijn armen los, ik loop richting de kleedkamers en begin met omkleden.

als ik het deurtje van het zwembad gebouw dicht doe. kijk ik nog een keer naar binnen, austin staat naast het ziekenhuis-bed van kay. hij zal gelukkig zijn met demi. ik wil hem alleen maar gelukkig laten zijn.

ik pak een foto uit mijn camera rol, van austin.

ik pak een foto uit mijn camera rol, van austin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

@lucaparker: austin. I love you. Have a great time with Demi, Skyler, Samantha and Finn, I love yah Boo.
2457 reacties.
@austinmahone: please don't leave me, babygirl.
@laustin_mahone: omgg! @austin_lover

ik zucht en loop de weg op. "taxi?" en ik stap in de rode taxi. "Bonjour Madame." "Good Afternoon." "My english is very bad, where can I bring you to?" "Disneyland, Paris." en de taxi begint te rijden.

"Thank you, Sir." en ik betaal hem 59,-, no matter what. ik stap uit de taxi, laat mijn bandje zien en loop het terrein op.

"wacht woow ga je weg?!" skyler pakt mijn schouders vast. "ik kan er niet tegen, kay gaat dood omdat ik met austin heb." "wat?!" en skyler laat me los. "luca, je hebt mijn toestemming om te gaan." en skyler laat me lopen.

als ik aankom bij caravan '35' steek ik de sleutel in het slot. "fuck!" en ik zie dat austin me 24 keer heeft gebeld.

"hallo?"
"ja, hallo.." hoor ik een huilende stem zeggen.
"austin, huil je?"
"ik.. ik mis je, ik kan niet zonder jou, demi gaat me pijn doen!"
"sorry, austin.. ik zal wel moeten.."

en ik hang op, dit doet zoveel pijn! je vriendje laten janken en hem
dan ook nog skippen.

ik loop de caravan weer uit, met een koffer vol geladen spullen. "luca!" ik hoor austin roepen. ik ren zo hard ik kan weg, maar ik weet dat austin sneller is. "luca!" hij pakt mijn schouders. "luca.." zegt hij hijgend. "zeg maar niks.." en ik leg mijn vinger op zijn onderlip. "wat is er." "ik moet gaan, anders mis ik mijn vlucht.." austin pakt mijn kaartje en verscheurt hem. "w-wat doe je?!" hij hijgt wat en likt zijn onderlip. "ik kan niet leven zonder iemand zoals jij." en hij pakt mijn kaak. "stop." en ik loop naar zijn caravan.

"shirt uit." beveel ik. "ja madame." en ik zie zijn six-pack al tevoorschijn komen. "that's how it works." en ik pak zijn haren, ga heel langzaam naar zijn gezicht, druk een zoen op zijn lippen en er volgen er daarna meer. opeens begint austin me wild te zoenen. "je weet dat ik nu morgen ook niet kan gaan he, ik kan mijn kaartje niet betalen.." "ik betaal het wel voor je." zegt hij hijgend. "ik zet nog even een foto van je op insta, dan kan demi hem ook zien.

 "ik zet nog even een foto van je op insta, dan kan demi hem ook zien

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

@lucaparker: hey babe, i miss yah :(

1239 reacties
@austinmahone: I miss your sex     @madison__x: whahaha well.. ^

"ze heeft hem gezien!" ik wacht haar reactie af. 'cute', typte ze. "cute?!" zeg ik overdonderd. "yes ma'am," zegt austin. "so are we." en ik loop naar de slaapkamer. na dat er een briefje binnen komt waaien

mean girls. | lucy&luca the adorable twins season 2!Where stories live. Discover now