16/20

8 0 0
                                    

pov kay-leigh.

ik kijk overdonderd naar het testje, een tweeling.. van jasha freaking rudge. "jas!" roep ik en ik loop met mijn krukken excited door de hal. "ja, schat?" "we krijgen een tweeling!" "tweeling?!" en hij kijkt me geschrokken aan. "niet blij mee?" "eh, jawel hoor.." ik kijk jasha met betraande ogen aan. "nee, niet huilen!" zegt hij gestressed. "ik dacht dat jij ook kinderen met mij wou.." zeg ik verdrietig. ik loopt mank naar boven. "moet ik je helpe-.." "nee!"

pov austin.

"zal ik beneden een broodje voor je halen?" vraag ik aan luca die aan mijn gitaar zit te friemelen. "ja, broodje gezond is prima." ik knik en loop naar beneden. er staat zoals gewoonlijk een enorme rij, als ik achteraan sluit begint een meisje tegen me te praten. "jij hebt toch met luca?" vraagt ze. "ja." "hoelang al." "5 maanden, 2 weken, 4 dagen, 9 uur en 2 minuten." zeg ik overdreven. "leuk!" zegt ze lief. "ik ben jennifer, de zus van samantha."

oh fuck, de jennifer?! die die lijsten maakt? inmiddels is ze al voor me weg en bestel ik het broodje gezond en mij broodje. "dat is dan 3,40." zegt de cassasière. ik geef haar 4,00. "de rest is fooi." en ik loop weg.

ik wacht een paar seconden totdat de lift weer opent, ik ren naar de kamer en zie luca liggen, wat is ze toch schattig als ze slaapt. ik tik zachtjes op haar schouder en geef haar dan het brood aan.

ze begint als een schattig klein slaperig kindje te eten.

pov kay-leigh

ik zit te huilen op mijn kamer. ik denk dat ik luca ga appen ofzo.

you: luca! help :( jasha wil geen tweeling met me.
luca💋: gewoon over doorpraten en over hele mooie namen beginnen, zo kreeg austin mij ook over.
you: thanks! 💋
luca💋: noproblem xo

en ik sluit mijn telefoon af, misschien had ze gelijk, ik moest gewoon leuke namen verzinnen en dan er de hele tijd over praten. ik dacht tot in de wortels van mijn hersenen na. "jaysha?" "kasleigh?" "nee.. kaysha en jasleigh!" en ik schrijf het op een blaadje om het te onthouden.

"jasha!" roep ik. na 3 minuten hoor ik geen antwoord. ik loop met moeite naar beneden. in de keuken, en dus ook de woonkamer, is hij niet. in de badkamer ook niet.. de studeerkamer óók niet. en op de wc ook niet, én ik heb geen een iemand de trap op horen lopen, dus dat betekend, dat hij weg is..

pov luca.

"austin?" "ja bubbie." "kay zegt net dat jasha eerst kinderen met haar wouw, en nu niet meer.." "ow, jammer." zegt austin kortaf. "wat is er toch met jou?!" "meh.." en hij gaat op zijn bed liggen met zijn ogen dicht. als ik zie dat hij slaapt trek ik zijn shirt omhoog tot zijn keel en geef er kleine, natte zoentjes op. ik hoor austin zachtjes mompelen, maar ik versta niet wat. ik ga door met kusjes geven en als hij wakker word zegt hij:"ik ben geen zwangere vrouw hoor." "owh." zeg ik lachend. "waar zijn samantha en skyler?" "met finn iets doen ofzo." "owh." "shit! ik moet even naar shay." ik sta op en loop de kamer uit, probeer nog te herrineren waar shay's kamer was, 314. en ik open de deur. "shay?" "luca! lang niet gezien." en hij komt op me aflopen en wilt me knuffelen. ik duw hem weg. "woow.. 'sup?" "we moeten praten, over demi.." "ze is geil he?!" "ze heeft een van mijn vrienden vermoo-.." "wat?!" en hij loopt dan met een gestressed gezicht naar het raam. ik zucht en loop de kamer uit. "ik laat je wel even alleen." en ik loop terug naar austin.

"austin?" "ja?" hoor ik vanuit de badkamer. "shay gelooft dat demi kayleigh heeft gedood." "youre kidding?" "nope!" en ik glimlach.

pov shay.

ik wil naar luca's kamer lopen om te praten maar ze is al in gesprek met austin, over demi?! "shay gelooft dat demi kayleigh heeft gedood." zegt ze dan. "youre kidding?" vraagt austin. "nope!" en ik hoor een geniepig lachje in de kamer. ze heeft gelogen..

mean girls. | lucy&luca the adorable twins season 2!Where stories live. Discover now