13/20

3 0 1
                                    

"luca!" austin staat voor de vrouwen-wc te wachten op Paris Airport. en ik kom er zenuwachtig uit. "ik durf niet, skyler, samantha, finn en demi blijven nog drie dagen.." "je overleefd het wel met mij, toch?" vraagt austin lief. "wacht, ik moet kayleigh meenemen uit het ziekenhuis!" en we rennen en vragen om een taxi. 'Paris Hospital!" schreeuw ik naar de taxi en hij begint als een malle te rijden. "faster!" schreeuw ik. "ma'am, I can't ride faster, the police is following me already." "I dont care! My friend is gonna die!" de chauffeur zucht en deukt nog harder op het gaspedaal.

als we aankomen bij het ziekenhuis staat kay al met jasha in de wachtkamer. "hee.. zouden jullie mee willen naar Florida?" kay en jasha kijken me blij aan. "meer dan graag!" zegt kayleigh. en we lopen naar Paris Airport.

"fuck! onze vlucht gemist, dat wordt 3
uur wachten." en austin legt een arm om me heen. ik leg mijn hoofd op zijn schouder en zucht. "ik ga wel wat lunch halen bij de 'supermarkt', wat willen jullie?" "doe maar gewoon water." "3 water." en ik loop naar de supermarkt.

pov austin.

damn wat had ze een mooi lichaam. luca parker, pff. en jasha komt naast me staan. "mooi lichaam, hè?" en ik knik. "teer jij maar op kay-leigh." en ik glimlach. jasha knikt en gaat naast haar zitten.

"een water voor: kay-leigh," en ik geef het flesje aan. "een water voor jasha," en ik gooi het flesje in zijn handen. "en voor de leukste van de hele wereld." en ik druk er een kusje op. "yay, luca water." en austin draait de dop eraf. "heb je zelf niks?" vraagt kayleigh. "ik krijg wel wat van A." "uh.. oh, ja?" en hij geeft me zijn water, na een paar slokjes geef ik hem terug en ga op het bankje zitten.

"wel, wel, wel." en ik draai me o. zac. "als het de mahone's niet eens zijn. was de vakantie leuk? is luca al zwanger?" vraagt zac boos aan austin. "stel je niet aan, chocopastaboy." en ik kijk zac boos aan. "ik en austin zijn nu gelukkig en we hebben niemand nodig like you." en zac grijpt naar mijn keel. "wat zei je?!" en hij begint steeds harder te knijpen. "laat los!!" en austin geeft zac een ram op zijn gezicht. zac valt op de grond en we rennen naar onze gate. als de cabine word geopend rennen we er zowat doorheen, met enorm veel stress, austin blijft achter me lopen, zodat zac me niet kan grijpen.

als we inmiddels in het vliegtuig zitten, horen we de instructies en stijgt hij op, eindelijk, naar huis..

mean girls. | lucy&luca the adorable twins season 2!Where stories live. Discover now