18/20

4 0 0
                                    

[ aye guys! writer here, het seizoen duurt nog 3 chapters, loveyall! eng: writer here, this season is only three chapters away from the end, love y'all! ]

we komen weer aan bij het studentenhuis en over een paar dagen kon de meivakantie weer beginnen, austin pakte wat spullen in en ik nam een douche, we hadden besloten om samen op vakantie te gaan, naar Zuid-Amerika, Rio de Janeiro. toen ik uit de douche stapte, en mezelf afdroogde, had ik een appje van kay-leigh.

kayleigh💗: hee! fijne vakantie, x.
you: thanks K. 😛
kayleigh💗: dont be afraid in het vliegtuig hè! 😋
you: austin is erbij. 😚
kayleigh💗: bofkont. 🍓

en ik glimlachte, legde mijn telefoon weer aan de charger en ging naar bed. "truste L." zegt skyler. "trusten Luuc." zegt samantha. "welterusten schoonheid." zegt austin. "welterusten liefste austin." zegt violet tegen hem, ik zucht en rol met mijn ogen. "truste leukste violet." zegt james. ik kijk geschrokken omlaag. en sein naar hem: hebben-hun-wat? en austin schud zijn hoofd. ik proest wat en val uiteindelijk in slaap.

pov kay-leigh.

als ik op de bank zit, en besluit naar bed te gaan, zie ik op tv een bericht over jasha. hij had een overval gepleegd. in de hema?! ik stond verslagen op en liep naar bed, ik kon niet meer dissapointed zijn dan dat ik al was. ik liep de badkamer in en smeerde wat tandpasta over mijn goedkope primark-tandenborstel, ging ermee over mijn tanden, en zo stond ik heel langzaam mijn tanden te poesten. daarna legde in mijn kleding klaar voor morgen, niet al te spectaculair. zoals gewoonlijk ging ik niet op vakantie. en ik legde mezelf op het matras en keek naar de foto van jasha. ik hield verschrikkelijk veel van hem, ik had zelfs een tweeling, maar.. iets zat me tegen. ik wreef over mijn buik heen en wou morgen naar de dokter gaan voor een echo. ik voelde al wat stampertjes en krampen, maar dat deed er niet toe. ik pakte de huistelefoon en tikte het nummer in.

"hallo, met de huisarts Florida, met Claire. Kan ik u helpen?"
"ja, met Kay-Leigh Rudge, kan ik een afspraak maken voor de echo?"
"Is 12.00 goed?"
"ja, prima, doeg."

en ik hang gestressed op, straks is het niet eens een baby, maar drie of acht, achjoh, t zal wel niet.

pov luca.

rond 03.00 word ik wakker, ik zie austin niet in zijn bed liggen, skyler en samantha ook niet, ik loop met mijn konijnenslofjes de gang op en zie licht in de kamer van finn. ik loop er bang naartoe.

"luca.." zegt austin als ik binnenkom. "finn is.. dood.."

mean girls. | lucy&luca the adorable twins season 2!Where stories live. Discover now