Kapittel 6

120 6 0
                                    

"Hvordan er det mulig?" Spør Bree. Det er ikke akkurat sånn at man kan bare stå opp fra de døde.

"Jeg bommet med pilen. Han var i koma. Det var derfor han lå så stille. Jeg vet at det virker umulig, men det er sant." Bree merker et fnugg av skuffelse i stemmen til Alby. Han har kjent Ben lenge. Det hadde Newt fortalt Bree.

"Newt, vi skal ha et ledermøte nå. Vi må diskutere straffen til Ben." Alby går ut døren og gir tegn til at Newt skal følge etter han. Newt kysser Bree på kinnet og går raskt ut døra. Bree bare står der. Redd for å gå ut den døra, og bli angrepet av Ben.

Hun bare legger seg i sengen og slapper av. Venter på at noen skal komme og hente henne. Ingen kommer, og etter en stund lokker hun øynene og sovner.

Mens Bree sover tenker hun over drømmen hun hadde. Eller var det en drøm. Den virket bare så ekte, kom et minne. Men kunne det stemme at hun og Newt var sammen? Tanken får henne til å rødme.
***
Newt kommer stormende inn på rommet hvor Bree sover. Han har nyheter om hva som skal skje med Ben og hvilke straff han har fått. Han  ser at Bree ligger på sengen og sover. Han tenker over alle drømmene han hadde hatt om nettene siden hun kom. De virket mer som minner enn drømmer.

Han ville ikke vekke henne. Men han måtte fortelle henne det. Ben skal bli bannlyst ut i Labyrinten. Og Newt skal være den som gjør det.

/////
Beklager at jeg ikke har oppdatert på så lenge. Har hatt så innmari mye med skolen. Skal bli flinkere på å oppdatere kapitler. Jeg tenker å oppdatere ca to ganger i uken. Noen ganger mer. Hilsen Spencer!

Forever || The maze runner || Newt Onde histórias criam vida. Descubra agora