#9

4.4K 158 4
                                    

''Pravda nebo úkol?'' Usmála se Scarlett, nevím co říct.. Když reknu pravdu, zeptá se mě na nějakou kravinu. Když řeknu úkol, dá mi věc, kterou bych nikdy neudělala. Okey.. Řeknu pravdu.

''Pravdu.'' Vydechla jsem všechen zadržovaný vzduch.

''Okey.. Jsi ještě panna?'' Scarlett se zašklebila. Samozřejmě že jsem! S kým bych asi tak spala?!? Nejsem děvka narozdíl od ní.

''Ne.'' Vypadla mi z úst taková krávovina, kterou jsem vypustit nechtěla, ale už se stalo. Všichni se na mě podívaly zaraženě, teda ne všichni.. Jen holky. Kluci s lišáckým úsměvem.

''Dobře.. My půjdem, pojď Chloe.'' Řekl spěšně Matth, už stál na nohou a podávala mi ruku.

''Kam by jste chodily? Domů? Vždyť je tepr deset. Neblázněte.'' Postavil se Nash. To bylo poprvé co promluvil. Pořád jsem seděla a dívala se na Mattha.

''Fajn. Tak tu ještě zůstanem..'' řekl polootráveně Matthew.

''Okey, hrajem dál. Teď točí Nash.'' Řekl opatrně Shawn.

Nash zatočil lahví. Bože.. myslela jsem že po něm skočím. Flaška každým dalším zatočením nezůstávala na svém místě, tím pádem dno padlo na Cartera a hrdlo znovu na mě. Bože já se na to vykašlu! Co jsem ti udělala?! Řekla jsem si vduchu.

Podívala jsem se na Cartera, který se na mě usmál. ''Pravda nebo úkol?'' Jemný mužský hlas  mě pohladil v uších. Okey. Je to jen hra. Zkusím něco jiného.

''Úkol.'' Řekla jsem presvědčivě. Carter se zašklebil. Místností se ozvala další vlna zapískání.

''Polib Nashe.'' Otočila jsem se na Nasha.

''Ježíš chlape. Tak už rovnou řekni ať políbí tebe!'' Vynadal mu Cameron.

Otočila jsem se s nechápavým obličejem zpět na Cartera.

''Ok. Tak polib mě.'' Pronesl a mě se rozbušilo srdce, ne láskou k němu, ale tím, že jsem se toho trochu bála.

Pomalu jsem se k němu nahla, z ničeho nic se předemnou oběvil Cameron a já políbila Camerona. Hned jsem se odtáhla. To mi však nepomohlo.

Cristine a Scarlett lapaly po dechu. Scarlett na nic nečekala a vrhla se na mě. Spadla jsem na zem a slyšela rozbití sleničky. Nadávala mi a mlátila mou hlavou o zem, cítila jsem jak mi teče krev a štípavou bolest, která stupňovala na bolesti víc a víc.

Cameron a Matthew ji odemě odtrhly a já bezvládně spadla na zem a upadla do temnoty.

Z pohledu Camerona:
Chloe se pomalu přibližovala k Carterovi, já už to nemohl vydržet. Drkl jsem do Cartera a vecpal se před Chloe. Políbila mě, mnou projelo teplo. Pak se ale odtáhla, Scarlett supěla. Skočila po Chloe, která za nic nemohla.

Začala ji nadávat a mlátit ji hlavou o zem. Na nic jsem nečekal a skočil po Scarlett, Matthew mi pomohl ji odtáhnout od Chloe. Do očí se mi vecpaly slzy, když jsem viděl nevinnou Chloe jak má vlasy ušpiněné od krve. Na nic jsem nečekal a vzal ji do náruče.

''Sabrino, ukonči párty. Pošly všechny domů. Matthewe ty odveď Cristine domů a řekni Molly, že jsem vzal Chloe do nemocnice. Vy ostatní odejděte a kluci vy to tu ukliďte.'' Rozkázal jsem všem okolo a odešel jsem z místnosti.

''Ne. Já jedu s vámi.'' Ozval se Mathew. ''Já taky. Přece jenom je to moje sestra.'' Smutně vykoktala Cristine. Jen jsem přikývl a odešel ven z domu k garáži, kde bylo moje auto.

Chloe ✔Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon